Лакове за нокти - 146

• 35 351
  • 728
  •   1
Отговори
# 285
  • Измир
Един бял маникюр със сняг сниман на слънце 😀

# 286
Аричке, много ти обичам включванията Joy Heart

Значи... Да ме прощава "енфлоенцерката", която така жестоко, видиш ли, осъдихме, ама като си станАл публична личност, ще трябва да мислиш за нещата, които показваш. Защото да си енфлоенцер не е само да подредиш 5 крема за лице и да ги снимаш с телефона със светкавица. Ако контентът ти не носи качествено и значимо послание - мерси. Така че, другия път пликчето само на масата и няма да има такива коментари.

А на Бенчита и Олга ноктите много ми харесаха Heart

# 287
Олгарита, много нежно, червеното със стикера също много ми харесва ❣
Аз сътворих една златна ужасия essence A Piece Of Forever+златния глитър на ГР. Умопомрачително 😆

# 288
AraBesqUe, идеята с елхичката е страхотна ♥ Ще се опитам да я пресъздам, ама като се знам колко съм "сръчна" Grinning
Мисля довечера да сложа Искрен и да пробвам една елха да направя от червени конфети. Миналата години я докарах, ще видя тази как ще е Stuck Out Tongue
Относно израснали нокти - за мен няма по - отвратително нещо, свидетелстващо за липсата на елементарна поддръжка на една жена. Ако трябва, ще ги изпили на ръка и ще позаглади гела и отгоре ще сложи нещо неутрално, но не и в този вид и то в социална мрежа. Преди години за абитуриентския бал си сложих ноктопластика и тъй като не ми се занимаваше да ходя да я махам, а и живея в друг град без такива екстри, изрязах с нокторезачка внимателно ноктите и изпилих гел ли беше, каквото там, за да изравня с моя нокът. В пъти беше по - добре от израсналото.. Не е чак такава философия поддръжката на нокти в приличен вид, но е въпрос на разбирания и приоритети определено.

# 289
  • София
Тия ноктета, дето ги обсъждаме, са на дооооооста повече от 2 седмици. И да, прави впечатление за неподдържано, направо занемарено. С една дума - не е приятно за гледане. Както казва моят любимец Удхаус, мъртъв в канавка няма да се покажа така.

# 290
  • Bulgaria
Страхотни сте! Коя от коя с по-красив маникюр!
Навън вали дъжд, но аз вече съм на снежна вълна. Smile
SNB - Мирослав, Catherine Arley - 923, Manhattan Last&Shine – 010 Paint it white. Декорацията е направена с печат.

Скрит текст:

# 291
Как ги слагате тези печати? На мен не ми се отбелязва върху нокътя, или е неравномерно и бледо.. Някаква мацаница става..

# 292
  • Bulgaria
Как ги слагате тези печати? На мен не ми се отбелязва върху нокътя, или е неравномерно и бледо.. Някаква мацаница става..
Аз използвам лакове за печати. Те са много наситени. Има и обикновени лакове, които са подходящи. Трябва да са много пигментирани. Сещам се за Flormar Full Color и Golden Rose Metals - те са подходящи за печати. Ако не се отпечатва трябва да се действа много бързо и за секунди да сте го отпечатили, защото в противен случай засъхва /на шаблона или на печата/.

# 293
Изплакнах окото пак в темата Purple Heart

От мен красив кафяв лак с лилав и златен шимър, но абсолютно неуловим на снимка- Перфект 525:

Скрит текст:

# 294
Осмичка, тъкмо вчера- докато търсех нещо съвсем друго в Гугъл- си видях снимка на моите нокти с този лак Joy На хубава дневна недиректна светлина и без светкавица се улавя най-лесно този лак Purple Heart

# 295
Осмичка, тъкмо вчера- докато търсех нещо съвсем друго в Гугъл- си видях снимка на моите нокти с този лак Joy На хубава дневна недиректна светлина и без светкавица се улавя най-лесно този лак Purple Heart
То ясно, ама като цял ден е тъмница Laughing Много мразя да обикалям от стая в стая  и по терасите, и пак да не мога да уловя някой лак Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 20:23 от 🎀 Осмичка 🎀

# 296
21 cosmetics 37 + bel 76

# 297
От мен някакъв опит някакъв за елха от конфети. Със смесени чувства съм, уж ми хареса, ама май не съвсем 🤣

# 298
💚💙 Ще крада идеята, мнооого красиво!

# 299
Преслава, май не съм те виждала с толкова дълги нокти Grinning Green Heart
Георгиева, това Искрен ли е? Blush Heart
Аз заострих още ноктите...

Скрит текст:

От супер сгъстения Спийд драй ноктите изглеждат леко криви (поне на мен така ми се струва), но на живо не е така. Напласти се малко топът... Rolling Eyes Няма хващане този лак! Флормар 457 Bewitching- оправдава си името ("омаен", "очарователен", "омагьосващ") Purple Heart , брокатът е ГР Сити калър 102. 
Витаминче, исках да сложа отлепващата база на Катрис...обаче консистенцията е нещо средно между дъвка и сгъстено лепило...такава ли трябва да бъде? Thinking Дали мога да и сложа разредител за лак?

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 13:33 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт