Лакове за нокти - 146

• 35 321
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
Дам, Ари, даже 2 броя, ама само единият е под мое владение за лакове и козметика Grinning

# 361
Така. Какво количество лакове събра и в колко чекмеджета? Нещо се ослушвам, но не ми се ходи до Икеа към този момент само да го видя.

# 362
Да ти кажа аз имам към 200бр, които са в двете най-долни чекмеджета. В едни панерчета са подредени. Ще ти снимам утре подробно и ще кача направо тук снимки, може и на още някой да му е полезно. Grinning

# 363
Да Ви почерпя с коледна бисквитка.
Утре обещавам по-хубава снимка.Аз се отказах да взимам лакове,ваденки, печати и т.н.Вече имам всичко,което ми харесва.А и нещо на нашия пазар,не може да ми грабне окото.

# 364
Чудесно ще е! Въртят ми се разни идеи и на мен в главата, да видим кога ще ги осъществя обаче.

# 365
  • Стара Загора
Сякаш есента видях ГР Колор Експерт 32 в Ивиса в мола, но сега какво е останало и дали работят не знам...

Аз миналата седмица си получих 3 от новите лакове на Ейвън, но утре ще връщам единия. Let it go се оказа по-оранжев отколкото изглеждаше в каталога и на моя тен не стои добре. Иначе е много красив цвят copper със златисти и зелени частички. Покрива на два слоя. Office party е разкошно червено с малинов подтон и цикламени нотки. Има сребристи, лилави, сини и златисти частици - покрива перфектно на 2 тънки слоя. Festive е супер якото празнично тюркоазено със сини и златисти частици, което за мен е доста близко до Zoya Zuza.  Ейвънчето обаче ми харесва повече. 😍
Мацнах на по 1-2 пръста за проба, че съм с OPI Dear Santa.

Скрит текст:

Между другото съхнат много бързо лаковете и без топ лак.

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 23:18 от iv4enceto_91

# 366
Ето го Алекс. Това е най-долното чекмедже. Вдясно в синята и зелената чантичка си държа водните стикери. На втората снимка съм издърпала напред най-задното панерче, защото иначе не се вижда бройката:

Това е следващото чекмедженце. Зад панерчета, което се вижда има място да кажем за още 1-2 несесера с нещо:

Височината на чекмеджетата е 11см отвътре:

Дълбочина и ширина не премерих, но със сигурност ги има в сайта на Икеа. По спомен цената беше около 100лв май... Thinking

# 367
Арабеск, а по цветове ли подреждаш лаковете (изключвам бази, топове, брокати и ефекти) или на друг принцип? Simple Smile И, заинтригува ме, на първата снимка в десния ъгъл долу, отдясно наляво третият с шимърчето...Перфект 525 ли е? И кой е лакът отляво на него също така Sweat Smile
Папурче, я сложи още 50 лака годишно бройка и за педикюра... Grinning

# 368
Да си призная и аз, че наруших лаковата диета Grin Прегледах моите 170 лака, избрах 15, повечето даже неотваряни, които пратих в колет на майка ми и сестра ми, и тъкмо се зарадвах, че съм освободила малко място за лаковете от коледния календар, и видях една оферта за Есита по 2,99 евро с безплатна доставка, и докато се усетя бях поръчала 5. За последните 5 години съм подарила или продала над 100 лака, и пак не мога да се спра да купувам. Единствено откакто спрях да купувам бюджетните марки успявам малко да се контролирам.

С подреждането по цветове аз си вкарах голяма беля на главата. Като дойдат нови бройки и трябва да си пререждам всичките чекмеджета на моя шкаф, поне два часа тихи неделни занимания Grinning

# 369
Трябва си дългосрочен лаков "режим"- като с храненето- не диети...те се нарушават лесно... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 370
# 371
# 372
  • В полите на Пирин планина
Новите ми Пастели:

# 373
Елмайра, страхотни нокти и любима Марина ❤❤❤
Напоследък все по тъмни нюанси залитам и в тази насока един ГР Рич Колор страшно тъмно лилав в студената гама ❤ Имах и близка среща с вратата на шкафа и изпилих до живец. Много, много ми хареса как стои тъмен лак на къси нокти ❤

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 14:37 от georgieva88

# 374
  • Русе
Много е красиво в темата, чудни сте всички!
Аз съм така от снощи.

Снимала съм и лаковете, но снимката е голяма и не се прикачва. Синият е Флормар PL431 Tropic Blue, а другият е   Impala expert на черен 230 и бял 203 Бел.

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 14:10 от *sve*

Общи условия

Активация на акаунт