Лакове за нокти - 146

• 35 309
  • 728
  •   1
Отговори
# 345

Нещо не мога да кача снимка на Pastel
,Ще се опитам да отстранят проблема ви покажа ....
Днес е доста щастлив ден хахаха
20 нови лака ❤️💙💛

# 346
  • София
bl00dflowerz, благодаря! Flowers Hibiscus Много съм далеч от съвършенсто, но ми харесва и на мен много как се получи с цетовете и зайчето, което много харесвам Two Hearts .
МamaNaMiro, честити нови лакове! С Пастел бях заредила кошницата, но вече половината не са налични и се чудя дали да ги чакам да ги заредят.

# 347
  • София
Ооооо, Маме, ти стреляш на едро! Поръча ли нещо от новите лакове на Орифлейм GlossNWear Mystical Lights, че заглеждам 2 от тях? Ааааа, извинявам се за тъпия въпрос, ти точно тях си показала Simple Smile Има ли намек за дуохром в тях или не? Интересуват ме фуксията и лилавия

# 348
  • София
margolotta, какво става с твоите лакове от Лакодом,пътуват ли още?Аз съм леко ядосана,защото тракинг номера последно показва,че на 06.12.са някъде в Русия.А а уж обновяват информацията на 1-2 дни.

# 349
Същата работа и при мен, на 6.12 предадени на международен превозвач и до там...Надявам се тази година да дойдат Joy

# 350
Ооооо, Маме, ти стреляш на едро! Поръча ли нещо от новите лакове на Орифлейм GlossNWear Mystical Lights, че заглеждам 2 от тях? Ааааа, извинявам се за тъпия въпрос, ти точно тях си показала Simple Smile Има ли намек за дуохром в тях или не? Интересуват ме фуксията и лилавия

На снимката са само новите 💙💙💙
Обаче очаквах малко повече да си кажа честно !!!

# 351
Момичета, и при мен е същата история с Лакодом.. още ги чакам. Явно трябваше до София да си ги пиша, може би щяха да дойдат по-бързо.

# 352
Едното си е златно...нищо особено,
Зеленото има леко златен шимър,
розовото е със син шимър ,
Лилавото е със зелен шимър.... И остана кафявото,което сякаш има червен шимър ...най -много ми хареса май...Общо взето на снимката да уау ...на живо .... Мм очаквах нещо повече ....

# 353
  • София
Мерси, спести ми едни пари Wink Не че няма да отстрелям нещо друго...

# 354
Не ми говори...поръчката на Pastel...ако бяха пред мен щях да взема само 3 от 15 ... Ама ...

# 355
  • София
МamaNaMiro, защо не ти харесват?

# 356
  • Берлин
Аз тези дни много мисля за това трупане и трупане. Лакирам се веднъж седмично, веднъж годишно съм с гел, 2-3 седмици пролетно време съм само с терапия и без лак. Та годишно ми трябват не повече от 50 лака и няма да повторя маникюр. То и парфюмите,и чантите, по които съм луда....
Та смятам утре да напълня кутии за подаряване. Ще си оставя 50 лака (глитъри, термо и ефекти не ги броя за основни); забранявам си онлайн покупките на лакове; ще си взимам само нещо, ако е така невероятно, че да не мога да устоя. Заричам се от утре, не от понеделник или от 01.01. Пък да видим докъде ще я докарам

# 357
Каква е тая воля... Sweat Smile

Мерси, момичета Yellow Heart , много си го харесах и аз това зелено, а по принцип не съм фен на този цвят чак толкова...

Никъде из града (Стара Загора) и по сайтове не мога да намеря ГР Rich Color 45, Color Expert 32 (намерих го в техния си сайт, ама за един лак само...)  и двойник на крем брюлето, което отдавна го няма. Беше от серията им Selective, номер 11. Одеве влязох с надежда в beautycosmetics, защото знам, че там имат по-стари неща, но уви... Някой с идеи за техни двойници?

# 358
  • София
Аз тези дни много мисля за това трупане и трупане. Лакирам се веднъж седмично, веднъж годишно съм с гел, 2-3 седмици пролетно време съм само с терапия и без лак. Та годишно ми трябват не повече от 50 лака и няма да повторя маникюр. То и парфюмите,и чантите, по които съм луда....
Та смятам утре да напълня кутии за подаряване. Ще си оставя 50 лака (глитъри, термо и ефекти не ги броя за основни); забранявам си онлайн покупките на лакове; ще си взимам само нещо, ако е така невероятно, че да не мога да устоя. Заричам се от утре, не от понеделник или от 01.01. Пък да видим докъде ще я докарам
Пътят към ада е покрит с добри намерения Wink
Колко пъти съм се заричалаааааа...Миналата нова година си дадох 5 обещания. 3 бях нарушила до 5-ти януари Innocent Едното беше за лаковете, де

# 359
Арабескче, ти ли взе наскоро Алекс от Икеа? Или бъркам.

Общи условия

Активация на акаунт