Лакове за нокти - 146

• 35 322
  • 728
  •   1
Отговори
# 330
Бордо със златничко.

# 331
# 332
Хайде и моя лак да покажа, макар че хич не съм доволна, черният е Бел, зеленият е Дарина на снб, ужасно се разля към кожичките и изобщо не го препоръчвам.

# 333
  • София
Хайде и моя лак да покажа, макар че хич не съм доволна, черният е Бел, зеленият е Дарина на снб, ужасно се разля към кожичките и изобщо не го препоръчвам.
А черният Бел как е? Плътен ли е?

# 334
Плътен е, да, но не особено траен на моите нокти.

# 335
По идеята с тиксо, която беше качена тук от Pinterest

Лаковете:
Скрит текст:

030, 02, 030, 232

# 336
О, страхотно се е получило! Семпло и ефектно Heart Но аз не бих могла да го направя така чисто, точно затова сложих картинката тук, че да се порадвам на нечие друго изпълнение Grinning

От мен също зелено с идея за горска картина Joy
https://www.instagram.com/p/CIxvkZjjd0M/?igshid=1c75ppz8emzko

Основата е зеленото, което стана много популярно есента в темата от Gel shine серията и си припомних за четките им....
Тази зелена брокатена Umbrella няма номерче, доста е стара, дори нямам идея кога е Купувана, но е супер красив зелен брокат със зеленикава желе основа.

# 337
Арабеск, това за мен е Коледа на нокти, прекрасно е 💚❤🤍

# 338
Арабеск, страхотно е! Тъкмо тези дни се чудех къде изчезнаха тези лакове Umbrella, имаше ги преди в Лили и имам няколко, но не са наблизо Blush
Витаминче, много чисто изпълнение, браво! А на този зелен лак отдавна му се чудя Green Heart

# 339
  • Варна
Barry M Strawberries and cream

# 340
Арабеск, това за мен е Коледа на нокти, прекрасно е 💚❤🤍
+ 1
Истинска Коледна приказка, и чудесни ваденки.

Благодаря, момичета. Hug
С тиксото се оказа по-лесно, отколкото очаквах.
(Така и така не мога да го ползвам за декорация, винаги ми се отлепя, независимо с топ лак или без, та поне за оформяне ще служи Grinning )
Долче, не е лош цветът, и е задоволително траен при мен (за разлика от друг лак на Trend it up - navy blue, който се бели със скоростта на лакирането). Има зелени брокатчета в него, но някак при изсъхване не се виждат достатъчно. А сега съм сложила ГР - Quick dry.

Тина, а сребристото лак ли е или фолио?

# 341
# 342
  • Пеликания
Арабеск много красиво Heart Eyes

Аз съм много по семпла Grinning

# 343
  • София
Тъмнозеленото стои много красиво и нюдовете са прекрасни Heart Eyes .
Витаминче_, много хубава е станала елхичката.
 Грийни, лакът е много як!
Аз минах на червена вълна. Със заздравителя на Перфект лакът започна да се люпи на третия ден. Иначе с базата на Есенс трае поне 5-6 дни. Не може да се хване красотата на броката...

и лаковете Perfect Jelly look JL01, GR Rich color 11, брокат Sally Hansen Extreme wear 129 Disco Ball и Zoya Dillon
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 16:27 от Vesika

# 344
Vesika, разкошно е! Като от някоя салон за красота с гел лак Simple Smile Много ми хареса Heart

Общи условия

Активация на акаунт