Лакове за нокти - 146

• 35 335
  • 728
  •   1
Отговори
# 315
Леле момичета, големи красоти сте показали. Признавам, че си свалих някои снимки за да си ги мацна на моите ноктЯ в някой момент. Аз вчера махнах елените и днес се опитах да пресъздам една мечица от пинтерест. Не е идеална, но и ръката ми трепери много. А за полето за изява няма какво да кажа... мъничко е 😂. Броката ме дразни, но ме мързи сега да трия.

# 316
  • Берлин
Аз се накиприх с новите придобивки от коледния ми календар

# 317
Папурче, какъв ти е календара?

# 318
Папурче, конкуренцията с какъв лак беше последно? Stuck Out Tongue Winking Eye Чудесни лакчета Heart

# 319
Пени, мечето много сладко е станало. Кой е сивият лак?

# 320
  • Берлин
Папурче, какъв ти е календара?
Коледен чорап, в който Мм слага изненада всеки ден (практически редува лак и шоколад).
Долче, беше с отровно  зелено, но му стоеше добре на момчето

# 321
Папурче, не мога да спра да му се възхищавам на ТМ за идейността... Blush

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 19:48 от dolce miele

# 322
Долче е дала линк, от който виждам, че пиша в темата от 2014 година Joy А вероятно всъщност е и от по-рано Grinning

Папурче, ми казвайте как ги възпитавате тея мъже, бе Joy Моят още е на фаза "А, да много хубав лак си сложила" 😂

# 323
Пени, мечето много сладко е станало. Кой е сивият лак?
Много благодаря ☺️ Сивият е на SNB Мирослав. На три пласта е, че ми седеше много прозрачен 😁

# 324
  • София
И при мен е неколедно Grinning
GR Color expert 67

# 325
  • Берлин
Арабеск, баба ми казваше :"хората мечка от гората хващат и я научават да танцува, един мъж ли няма да се научи"... та става бавно и методично. Първоначално му показвах всеки новокупен лак, после исках коментар за лакирането и в трета фаза му сервирах кутиите да избере с какво да се лакирам. Та проработи успешно стратегията. Уважава, оценява и толерира лаковата ми слабост. А най-интересно е, че още не ми е подарил повторка, което е постижение при моята бройка лакове

# 326
  • В полите на Пирин планина
Sparkle on на China:

# 327
Долче, Бел 06 е светлият цвят. Перфект е базата, с която съм в момента.

Penny, мечето е много сладурско.

Последна редакция: нд, 13 дек 2020, 22:19 от fifito80

# 328
Проба за коледен маникюр. Ан Болейн, Зорница и стикер.

# 329
Витаминче, исках да сложа отлепващата база на Катрис...обаче консистенцията е нещо средно между дъвка и сгъстено лепило...такава ли трябва да бъде? Thinking Дали мога да и сложа разредител за лак?

Амии, преди време не беше такава. Даже доста течна като беше у мен. Не знам как би му се отразил разредител, но аз така или иначе не видях "отлепващо" качество, та.. бих сложила.
Оо, много интересен бил този Перфект червеният (не знам той ли е 525 или е 524). Направо Коледен. Дали го има още?
Аз си намислих една идея с елхичка и зелен лак, ама да видим утре ще стане ли..

Общи условия

Активация на акаунт