Лакове за нокти - 146

• 35 153
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Морска вълничка, имаш ли го сниман на нокти, или ако можеш да го снимаш в шишенцето да придобия по-реална представа за цвета. В някои блогове така ги обработват снимките...

# 691
И аз мислех за синьо, но сутринта избрах това 😄

Поръчах топът на Сеш, наистина е много хубав!
Весело посрещане на новата година!

# 692
Тина, разбира се. Заповядай:

# 693
Арабеск, човек винаги има какво да научи... Grinning Имам такива лакове, та явно ще съм модерна Joy Но жълтото ми е цвят за разнообразие, няма шанс да обзавеждам с него... Laughing
Последните лакови придобивки за 2020 г Stuck Out Tongue Winking Eye Подарък от мама Heart :
Скрит текст:

Без светкавица:

Chrome purple в шишенцето е сиво с розово- лилав шимър, много ми е интересно как ще стои на нокти Blush Кафявият лак има много фини сребристи частички, а Blue black май на нокти ще е повече черно, отколкото синьо Grinning

Вълничка, Heart Eyes

# 694
  • Стара Загора
Весело посрещане на новата година, момичета!

Аз все още се чудя с какво да се лакирам. Мислих да съм с OPI Teas-y does it, но някак много тъмен ми се струва за такава празнична вечер. А и на устните сякаш искам да съм с ярко червено, та дали да не заложа на класика. Simple Smile))

# 695
  • на последния етаж
И аз мислех за синьо, но сутринта избрах това 😄

Поръчах топът на Сеш, наистина е много хубав!
Весело посрещане на новата година!
Много елегантно! Simple Smile
А от къде поръча топа на Сеш?

Весело посрещане на новата година и от мен, мили момичета! ChampagneCakeParty TimeNotes

# 696
  • София
dolce miele,на последната снимка вляво лак ли е или люспи покрити с топ лак?

# 697
# 698
dolce miele,на последната снимка вляво лак ли е или люспи покрити с топ лак?
Ето това фолио е (беше при коледните ни декорации и е сигурно на 20-30 г- дори майка ми не помни откъде го има), нанесено върху все още лепнещ лак:
Скрит текст:

А ето така подредих някои лакове за които вече няма място в шкафчето където са другите:
Скрит текст:

За заблуда на противника са картинките Joy , но иначе е много удобна за лаковите джаджи. Sunglasses  

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 14:58 от dolce miele

# 699
Лита, от makeup.bg, но тогава беше около 9лв.

# 700
Аз пак ще съм червена, за да съм в тон с роклята ми за довечера. Весело посрещане на 2021 и дано следващата година да е по- добра! Hug

# 701
Откъде намирате такива хубави рози? Heart Eyes

# 702
Весело посрещане на новата година !!! 😊

# 703
  • Русе
Весело посрещане и от мен!
В синьо ще съм и аз!

# 704
Откъде намирате такива хубави рози? Heart Eyes

Поръчах ги от Алиекспрес- бяха около 50 листчета с най- различни цветя за около 1-2 долара. Blush

Общи условия

Активация на акаунт