Лакове за нокти - 146

• 35 143
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
Весело посрещане на новата година! 🥂🥂🥂

# 706
Весело посрещане на Новата година и от мен! 🙂

# 707
Valeto, сподели кои са лаковете, моля Grinning

От мен това

Утре ще го снимам на дневна светлина, не е излязъл много реално.

Весел празник на всички! 🎀

# 708
Valeto, сподели кои са лаковете, моля Grinning

От мен това

Утре ще го снимам на дневна светлина, не е излязъл много реално.

Весел празник на всички! 🎀
Това са лаковете 😊

# 709
  • Стара Загора
Цветни и много празнични сме всички. Аз  се начервих, трябваше да е ярко и блестящо. Няма как да изпратя тази и без това мрачна година с нещо скучно и тъмно. 😃❤️

Червеното е Pastel 32, златното OPI Goldeneye, а това е топ лака, за който преди време бях споменала че тествам и ми е любим засега. Доволна съм откъм съхнене, блясък и издръжливост. Запасих се с 3 шишенца. 😊

Ноктите ми пак са пораснали доста, не ги понасям толкова дълги, но ще изтърпя сега малко... Не ми се занимаваше днес с пилене. 😁

# 710
Весело посрещане на Новата година, момичета! Да сте много здрави! Аз направих това в последния момент.

Golden rose color expert 86, което установих че прозира и на два пласта. Ама мнооого бавно съхне..

# 711
Ехааа, страхотно е!
Забелязвам, че повече от половината дами сте в синята гама. 💙

# 712
  • В полите на Пирин планина
Направих си празничен маникюр:

https://www.instagram.com/p/CJeI43wjA71/?igshid=1qx1fglhwrzi3

# 713
  • Варна
Блъд, много готино синьо! Ще го потърся да го видя наживо, срутва ми се, че ще стане чуден джели сандвич с него Blue Heart

# 714
Весело посрещане на Новата година Tada
Днес ми беше много цветно.. и ето резултата Blush

# 715
Блъд, ужасно красиво!

Пантон не "диктува" цветовете за годината. Пантон прави анализ какви цветове има по модните ревюта в Ню Йорк и Лондон и на базата на тези анализи представя цветовете за сезона (Пролет /Лято и Есен/Зима) и годината - т.е. те не за "законодателите". В Модната тема обикновено давам визуални референции в началото на година и сезона - помагат, защото ти дават идея с какво ще са заринати магазините Simple Smile
https://www.bg-mamma.com/?topic=1283375

# 716
Така де, не резюмирах коректно може би наистина, права си Grinning

Но реално наистина тук в България не мисля, че сме особено повлияни от тези масови тенденции. За другите градове не мога да кажа, ама специално в Стара Загора от няколко години цари страшен кич по отношение на облекло, аксесоари, интериор на заведения и прочее... И все пак - въпрос на вкус, както се казва в една поговорка Grinning

# 717
# 718
Честита и благословена да е Новата Година, момичета❤ Пожелавам ви много здраве, късмет и топлина! И много лакови завоевания😁 Аз трети ден съм с терапията на Евелин SOS за белещи се нокти и съм на ръба на истерия, че съм без лак🤣 Едвам издържам, честно. От две години не съм сложила в уста сладко и тесто, макар че меся почти всеки ден и не ми е проблем, но нямам воля да седя без лак☹ Един стар маникюра днес видях във ФБ и ми стана още по - трудно 🤣 Как съм търпяла толкова дълги нокти, не знам🤣

# 719
  • София
Честита Нова година, красавици! Дано е по-добра от изминалата и най-лошото да е вече зад нас!
От мен днес Dior Metallics

Общи условия

Активация на акаунт