Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 53/

• 28 409
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
  • Кърджали
На плика пишеше май че е за Серкан Болат. Ако си продаде акците на Ефе с нищо не мога да я оправдая. Дори и с любов, дори и с ревност...
Да не се окаже накрая, че Ферит, към когото нямаше грам доверие ще се окаже по-лоялен. То е така всъщност, ама...

# 241
И сега да не излезе, че онзи кадър на Селин пише нещо, който си мислехме, че е писане на оставка или прощално писмо, е документ за продажба и на 5%.

Напълно възможно е всичко или да признава на Серкан, защото сега беше на лайфа, който пуснаха. Щеше да снима сцена с Джерен, а Керем се бъзикаше, че ще има целувка май...
Дебнех за пръстени, но нямаха все още

# 242
Ех, тази Селин, ама ок, и без това първоначалният замисъл на Алптекин и Айдан беше Серкан и Селин да се оженят и да управляват заедно холдинга 50-50.
Еда май съвсем скоро ще има нейните 50%.

# 243
  • In the light side of the Moon!
И сега да не излезе, че онзи кадър на Селин пише нещо, който си мислехме, че е писане на оставка или прощално писмо, е документ за продажба и на 5%.
май така ще стане
пък може да й се наложи и две писма да пише

# 244
Нов лайф ли имаше?

П.С. Как да кажеш на гостите си, че не са добре дошли, защото ти развалят съботния купон ....
На вас ще разчитам на инфо ....

# 245
  • Кърджали
Имало..Лазят ми по нервите..Докато видя на телефона известие и те приключват. Не е честно

# 246
Алекс зарибяват само...
Оооо, казали са, че искат да правят заедно филм 😱😱😱😱😱
Ама... БРО, да имаш нещо да ни казваш 🧐🧐🧐🧐🧐
А аз си мислех, че сме отбор 🥺🥺

# 247
Рекламата започна в 21:45 до 22:00 точно. 15 минути

# 248
Епизодът е много добър. Има вайбът на първите епизоди и е супер динамичен. Този фотограф ще побърка Серкан 😂😂😂.

# 249
# 250
  • Кърджали
Някой пак наблюдава къщата... Не ми харесва...
Сейфи , аз трябва да остана в таякъща, ще направиш каквото трябва
Мело влиза и им казва че вън имало някой който наблюдава къщата. Сейфи отиде на проверка ......

Аааааааааааааа, било игра на Сейфи... Викнал го той... Явно ще играят ролята че е заплаха за Еда...

Недей бе Ефе... Не помагай на Селин....

Ефе е при журналистката... Разпитва я... И то бая я притиска ....Казва и че знае всичко за нея...
Казва че знае че е взела пари за да скрие източника си. Предлага и пари за да разбере дали  Селин има общо...  Записва с телефона си че Селин има общо, че първият скандал е тръгнал от Каан

# 251
И с какво Ефе е по-почтен  от Селин , сега ще  изнудва Селин и Ферит за  акциите ....много подло

# 252
Влюбените ни ангелчета Stuck Out Tongue Winking Eye

# 253
  • Кърджали
Току що ми мина съжалението към Ефе... Сега да видим как е използва това срещу Серкан... То не е за добро неговата...
Пфу, значи...

тия ще ме убият

От кога се познавате
От няколко месеца От кога сте заедно
Сгодихме се след първия ден
Фалшив годеж
По някое време стана истински
И кога
Ами може да не си разбра азащото махна пръстена
А този пръстен някак си пак се озова в мен..Като проклятие
Не съм го слагал аз

# 254
И с какво Ефе е по-почтен  от Селин , сега ще  изнудва Селин и Ферит за  акциите ....много подло

Ако вземе и на двамата стават 55% идеално , да правят каквото си искат ... но едвали ще стане, Ферит няма да продаде според мен

Общи условия

Активация на акаунт