Всичко за всички марки гел лакове - 33

• 25 471
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
Nad, а дали може да го сложа над базата и после директно обикновени лакове? Дали има лепкав?

# 76
Здравейте,
Все още се уча,
а това, което знам е най-вече от тази тема.
Това е четвъртия ми опит за маникюр с гел лак:

# 77
Дойдоха ми базата и диамантения топ на Клареса, гледам че сте го коментирали, та и аз да си кажа, и при мен се появиха дупки , но след като сложих втори слой на един от пръстите, първия слой си беше добре Blush

# 78
  • Варна
При втория ми опит с Клареса и при мен на някои пръсти стана на дупки 🤔Помислих си, че вината е в мен, но явно не е...

# 79
  • Paris, France
Nevena, хиляди благодарности! Heart Eyes Търсих на английски, но попаднах само на едно видео, сега ще гледам тези на руски, макар да не разбирам езика.
А да те питам на колко време правиш тази профилактика на ръкохватката?

Веднъж или два пъти съм правила на моята. От почти 3 години я имам, но не я ползувам често. Зависи колко често се ползува. Не е все едно дали я вадим 2 пъти месечно да оправяме на кожи и запилване на топ, 2 пъти седмично за педикюр на 4-5 членно семейство или с нея се работи в салон и се правят 6-7 клиента дневно. За салон на среден поток се чисти веднъж на 3-6 месеца.

Ако ръкохватката е с четки, резервите идват в пакета и четките се сменят на някакъв период, може би 2 години, а може и по-често. Има резервни в али. Моята не е такава, но твоята май е.

Елена от Авалор, кой е тъмния цвят. Влюбих се в него.

# 80
  • София
Невена , номер 12 пише отдолу на шишенцето

# 81
  • София
Направо ми останаха очите тук Grinning Изглежда страхотно и професионално. Любопитно ми е как правиш четвъртата декорация с триъгълния френски?
ALMIRRA, много ти благодаря, но съм далече от професионалното! 😊
Правя първо контура на триъгълника с тънка четка, след това запълвам с четката на лака (блускай е, тебеширено бяло), ако прозира минавам и втори път, защото иначе става много дебело от 1 път. Тънките черти отгоре правя със спайдер гел (но се замислих после, че и контура мога да си направя със спайдер гела, прецизни стават чертите) и накрая с тънка четчица нанасям броката.
Надявам се да ме разбереш. 😁
Аз дадох 30лв. за топа beSTONE 🙄 (в някакъв изблик на лудост) и той става на дупки. Направо полудях с него, на всякакви лакове го пробвах, с изтриване на лепкав слой също пробвах, и не става, и не става! Още ме е яд много! 🤬

# 82

Прилича на 928/9

# 83
  • софия

Прилича на 928/9
[/quote

Имам тези 2

# 84
Понеже линията на френския никога не ми се получава толкова добре, колкото искам, започнах да търся други техники и попаднах на клипчета за вграден френски маникюр. Реших да пробвам на един пръст и много ми харесва как се получи
Скрит текст:

Обаче става адски бавно, което допълнително се усложнява от това, че имам само прозрачен гел. Трябваше да го лакирам отгоре, освен това е доста течен. Сега се чудя какво да правя с останалите 9 пръста Sweat Smile

# 85
Един маникюр и от мен Blush. Много исках да си пробвам новите лакове.
Получи се сносно.

# 86
Много красив се е получил вграденият френски.

# 87
Относно лаковете на SNB са със страхотно качество, вземаш си цвета, който най-често ползваш ама да знаеш, че е като хората!!! Другото хубаво, което се случва, че лаковете, които трябваше да пристигнат на 10.01.21г. ме изненадаха вчера Grinning, а електрическата пилата - техника все още я няма. Някой по-рано беше я публикувал тази с въртящото се копче на оборотите, очаквам я и аз същата. На много места я гледах и отзивите все бяха добри, четох в алиекспрес доста коментари от българки, които я вземат за салон. Лаковете, които дойдоха са на GD coco и са доста покривни и гъсти като ги  нанесох само на мострички, тъй като предната вечер се лакирах. Едно мило момиче от тук ми изпрати няколко лака, за което БЛАГОДАРЯ. Flowers Hibiscus Revolving Hearts. Направи ми впечатление, че изпилявайки до израснала база и след това маскирайки с нова такава след което поли гел и накрая като погледнеш странично пак се вижда леко, че има замаскирано нещо. При вас случва ли ви се понякога така? Също искам да попитам вие като решите да си освежите топ лака надрасквате ли стария или директно нанасяте?

# 88
  • Light of Zartha
Наистина е красив вградения френски маникюр, но освен перфектна линия, какви са му другите плюсове? Според мен става бавно и сигурно бавно се маха или просто на мен така ми се струва?

# 89
  • на брега на морето
Габ, как си направила черното? 1 цвят ли е и кой? Или има 2-ри цвят/брокат върху него? Красив маникюр! Hug
Дени вон До, аз махам всичко(топ, лак, база) до нокът, с течност. Всеки път. Тъкмо да се убедя в какво състояние са ноктите ми отдолу, дали случайно нямат нужда от почивка. Например последно правих 1 седмица почивка на педикюра.
Ако само освежавам топ, не пилвам.

Общи условия

Активация на акаунт