Всичко за всички марки гел лакове - 33

• 25 906
  • 758
  •   1
Отговори
# 510
При може би няма да я бъде тая  с лаково каре. Както и да опитвам пада ми на цяла плочка след около 3 дни макс. Направо се бели. Вече сериозно се замислям дали да не пробвам директно база, след като сложа пробонд ( преп). Има ли някой който е имал подобен проблем?

# 511
[/img]
ЧНГ!!!Продължавайте да правите красоти.Аз пък забравих да си обезмасля на едната ръка ноктите и направо база...и се сети за това чак на другия ден,оттогава минаха няколко дни и лака не е мръднал,а като чета колко неща слагат някои ултрабонд и скъпи бази...моите плочки са сухи и всичко издържа поне 10 дни ,а за повече ще трябва да си купя хубава база и топ.

# 512
[/img]
ЧНГ!!!Продължавайте да правите красоти.Аз пък забравих да си обезмасля на едната ръка ноктите и направо база...и се сети за това чак на другия ден,оттогава минаха няколко дни и лака не е мръднал,а като чета колко неща слагат някои ултрабонд и скъпи бази...моите плочки са сухи и всичко издържа поне 10 дни ,а за повече ще трябва да си купя хубава база и топ.
[/img]
А после лесно ли сваляш?
Аз имам само Гелиш база но не съм пробвала без каре

# 513
  • Down south
Поръчала си туба. Можеш сигурно да ползваш четка от някой стари/свършили топ или база. Аз рейнфорс слагах първо след база после почнах да го слагам след цвят. Пека 1 минута колкото и всичко друго.
Моят е на привършване даже и ще направя поръчка скоро, дано да пристигне същото качество като този който имам.
ЧНГ
Благодаря за разясненията. Липсата на четка ме озадачи, така и не съм разбрала, че имало различни опаковки и най-вече туби, които не идват с четки Joy
На цял нокът ли се слага или само на свободен край?

# 514
  • Стара Загора
Честита Нова година на всички!
И от мен един празничен стандартен Коледно-новогодишен маникюр, който направих на майка ми

# 515
[/img]
[/img]
А после лесно ли сваляш?
Аз имам само Гелиш база но не съм пробвала без каре
С ел.пилата свалям за по- бързо,аз само 4-5 пъти съм се правила и не съм киснала ,че имам пила от както реших да се пробвам с гел лак и е бързо,но и за щастие не ми се е случвало да пада лак сам на цяла люспа за сега затова ще си спестя другите продукти щом издържа 10-14 дни.

# 516
При може би няма да я бъде тая  с лаково каре. Както и да опитвам пада ми на цяла плочка след около 3 дни макс. Направо се бели. Вече сериозно се замислям дали да не пробвам директно база, след като сложа пробонд ( преп). Има ли някой който е имал подобен проблем?
Не съм специалист като Невена и другите дами с многогодишен опит и знания, но тъй като имам същото белене от време на време, си позволявам да споделя моите трикове.
1. Знам, че не се препоръчва в темата, но може да опиташ с леко , внимателно запилване на нокътя с пила/не много грапава. Мисля, че моята е 100 и то не от китайските OPI,които са значително по-грапави,  а обикновена от дрогерията./. След това обезмасляваш и действаш по протокол.
2.Другото е да не ползваш подходяща база за твоите нокти. Гледах видеата на маникюристката, която беше обсъждана в темата и тя говори на тази тема. Та аз смених ръбър базата с хард такава. Трудно се сваля с разтваряне, но съм ѝ намерила 'цаката' и на нея, без да съсипвам ноктите.
3.Третото нещо е пъхането на всеки пръст в лампата за по секунда- две или докато натопя четката в шишето, веднага след нанасяне на слой. Не съм сигурна доколко има някакъв смисъл, но реших да пробвам и този начин.
 Това са новите неща при мен, които за сега помагат. Плюс почивки за по няколко дни веднъж в месеца без лак.

# 517
Поръчала си туба. Можеш сигурно да ползваш четка от някой стари/свършили топ или база. Аз рейнфорс слагах първо след база после почнах да го слагам след цвят. Пека 1 минута колкото и всичко друго.
Моят е на привършване даже и ще направя поръчка скоро, дано да пристигне същото качество като този който имам.
ЧНГ
Благодаря за разясненията. Липсата на четка ме озадачи, така и не съм разбрала, че имало различни опаковки и най-вече туби, които не идват с четки Joy
На цял нокът ли се слага или само на свободен край?

На цял нокът!

Аз пък не знам защо реших този път да не си слагам ултрабонд 🙄.  Спирт, фрешър и направо база. Започна белене още на първия ден. Не на цяла люспа, но днес е 4 ден и няма нокът който да не е отчекнат. Не съм си вкъщи ще трябва да избутам няколко дни така🙃

# 518
За много години момичета!
Ще ви покажа маникюра, който си сътворих и имам един въпрос по казуса изграждане с гел и хартиени форми. Вчера се опитах на една мостричка, колкото да проверя издръжливостта на гела и след като минах два слоя вижте как се гъне...?!? Та въпроса ми е ако реша да си удължа моите нокти с този гел пак ли ще бъде същата работа тип дъвка?

# 519
  • Paris, France
Честита Нова Година, дами и господа! Да сте живи, здрави, щастливи, богати и красиви,вие и всичките ви близки и роднини! Пожелавам и здрави нокти и издръжливи и красиви маникюри 🥳. Наздраве 🥂

Дени вон Д, показаният гел е разтворим и еластичен. Можеш да пробваш да печеш по-дълго, защото поради пигмента може и да не се е изпекъл, но според мене не става за удължаване, а само за изграждане. Може след първия слой да махнеш формата и да изпечеш отзад, но не мисля, че нещо ще се промени.

Дейлили, реинфорсът се слага на цял слой и може под, но и над лак. Някой тук го слагаше без база, но аз не бих рискувала. Не е лъскав и не може да се сложи без топ. С него можеш да изградиш нокът и да направиш блик - бомбе, да закрепи ленти или обемни декорации. Нещо като стария Gelish structure в кутия е, но е леко по-рядък. Мекичък е като показания от Дени вон Д в предния пост. Не позволява на гела да се чупи. Много е здрав и е една от моите топ 3 покупки за нокти заедно с белещите се бази и ултрабонда. Дръж ноктите със свободен край надолу като го слагаш и запечатан свободния с него. Не е мек колкото белеща се база, каучукова или базата на Гелиш, но е по-мек от изграждащия гел на ИБД, примерно.

# 520
Неви, ЧНГ!

# 521
здравейте , не знам дали тук да попитам, но можете ли да ми препоръчате пила от алиекспрес за педикюр.  Ходих на педикюр и не знам с каква ми изпилиха грубата кожа , но стана бееебешко мека, така както с пилата на шол не става Cry

# 522
  • Бургас
здравейте , не знам дали тук да попитам, но можете ли да ми препоръчате пила от алиекспрес за педикюр.  Ходих на педикюр и не знам с каква ми изпилиха грубата кожа , но стана бееебешко мека, така както с пилата на шол не става Cry
За това не ти е нужна Ел.пила, може и без нея и резултатът пак ще е крачета като на бебе. Аз поне не ползвам, само определени препарати във вода, киснеш и после почистваш кожата 😁

# 523
За това не ти е нужна Ел.пила, може и без нея и резултатът пак ще е крачета като на бебе. Аз поне не ползвам, само определени препарати във вода, киснеш и после почистваш кожата 😁

За какви препарати става въпрос?

П.с: Аз също не се спогодих с карето. До сега си обезмаслявах и направо базата, но понеже взех такава от Али да пробвам дали изобщо ще се получи с гел-лака у дома, а не знам с какъв точно състав е базата, реших да пробвам с лаково каре за да “огранича” контакта. Без карето не ми е падал лака, най- много някое ръбче да падне, но много рядко...
Оказа се, че ми е доста удобно да се правя вкъщи сега си чакам продуктите на Коди и малко по-малко ще си допълвам каквото ми липсва.

# 524
Честита Нова Година! Пожелавам здраве, щастие, късмет и любов!

Относно течността за премахване на кутикули, имах това на Евелин, но не е прецизно нанасянето. Винаги излизаше повече течност, защото е туба. Сега съм с това на SNB. Като действие не мога да преценя кое е по-добро. Пробвах веднъж и на Коди и е много силно. Свали и кожа от самия пръст.
За пети аз си поръчвам от али една маска.BGN 16.96  30%OFF | 14pcs=7bags Exfoliating Foot Socks for Pedicure Sosu socks Peeling for Foot Care Beauty Feet Mask for the Feet Peeling Skin Care
https://a.aliexpress.com/_mOtaHtR  Кисна 2 часа и след това кожата се бели на цели люспи. Краката стават уникални. Имам и спрей за премахване на груба кожа от Коди, който ми е за поддържане.

Последна редакция: сб, 02 яну 2021, 10:38 от magdalena madzhurova

Общи условия

Активация на акаунт