Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Муски

  • 648
  • 4
  •   1
Отговори
  • Мнения: 91
Здравейте. Интересно ми е някой от вас има ли муски и като цяло може ли да ми разкажете нещо повече за мусаките?

# 1
  • Мнения: 294
Здравейте. Интересно ми е някой от вас има ли муски и като цяло може ли да ми разкажете нещо повече за мусаките?
Муската е вид активатор на определена информационна програма. В повечето случаи ходжите ги ползват, за да правят магии чрез тях - за любов, за смърт, за полудяване и т.н. Като това е обект, който не е излъчвател а само активатор. В него се кодира информация така, че когвто го докосне човека, за когото е кодирана въпросната програма да започне освобождаване на тази енергия. След това Муската става просто един обикновен предмет. Те могат да имат всякаква форма - триъгълник, квадрат и др. Вътре се пишат определени заклинания и символи и се поставят някъде. Аз лично в моя дом съм намирал червен триъгълник залепен за един шкаф на долната плоскост до краката и това го открих като си изпуснах нещо там и с фенера трябваше да го търся. Тогава видях този червен триъгълник. Този шкаф стой точно до входната врата следователно го е сложил някой близък човек. Като ходжите ползват този метод с муските дори и уж за да развалят, но за мен това не е сериозно, защото като напишеш нещо на лист хартия това продължава да е неодушевен предмет, който не може да излъчва енергия. Може да има заряд, който се освобождава еднократно, но не е излъчвател, защото енергията идва само от живите същества - минерали, растения, животни и човека.

# 2
  • Мнения: 1 883
А ти си ходжа, предполагам?
Грешно зададен въпрос.
Та ти какъв си?

Последна редакция: нд, 06 дек 2020, 18:08 от _silence_

# 3
  • Мнения: 294
А ти си ходжа, предполагам?
Грешно зададен въпрос.
Та ти какъв си?
Не съм ходжа. Аз не съм никакъв. Аз просто се старая да помагам на хората за разрешаване на здравословни или енергийни проблеми. Ползвам различни методи и нито един от тях не е свързан с религия.

# 4
  • Мнения: 1 883
За "никакъв" знаеш много. Вкючвай се по-често. Интересно ни е да те четем.

Общи условия

Активация на акаунт