🍒Черешката на тортата – сезон 15🍒

• 57 885
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Хубава вечер и добър край на седмицата. Харесаха ми всички и бях приятно изненадана от участниците. Нели и Сано с техните сърмички и фамозен десерт висш пилотаж, г-ца Виченцо - голяма скица / вече съм й фенка /, Наум и Тея, които показаха и човешки облик не само инфлуенсърски, топлината и уюта на Дафинка и Любе, дори Дичо с отношението към младите таланти / ех, Филип 😍/...
Дано си вземат поука и канят хубави и интересни хора в предаването, а не скандални 😉

# 1 021
Хубава вечер, браво! Опитът си е опит, аз ако сготвя толкоз ядене до вечерта ще съм утрепана. Сърдечни хора, сърдечно посрещат. Всички се забавляваха в тази последна предколедна седмица!

# 1 022
Хареса ми цялата седмица. Имаше готвене, нямаше простотии. Само Манчо ми пречеше, ама то няма две Убави работи.

# 1 023
  • София
И аз бях за Нели и Сано в анкетата, но съм доволна от победителите Simple Smile
Другата седмица май няма да има Черешка? Сезонът ще продължи ли след НГ?

Да, след НГ продължават с епизодите.

# 1 024
  • София
И аз се присъединявам към похвалите за седмицата. Simple Smile Хубава атмосфера, положително настроени гости, без скандали и простотии. Е, Дичо и Дичовица леко киселееха на моменти, но не успяха да развалят вечерите.

Любе-Спасови ме изненадаха, явно са с богат опит в посрещане на компании, нямаше стрес и кършене на ръце, нямаше отбиване на номер. Аз ги мислех вкостенели пенсионери Relaxed, а те се оказаха интересни хора! Дафинка готви умело и явно вкусно, Любето пък ме зарадва с отказа да пипа яйцето с ръце, защото "не е хигиенично". Simple Smile Единствен кусур им връзвам за суровите яйца в крема, аз такова не хапвам. Grinning Манчев пък, два десерта, та два десерта, ми ако ще и три да направи, щом може, проблемът е за вместимостта на гостите! Simple Smile
Заслужени първа и втора награда.

# 1 025
  • Варна
И аз бях за Нели и Сано в анкетата, но съм доволна от победителите Simple Smile
Другата седмица май няма да има Черешка? Сезонът ще продължи ли след НГ?

Да, след НГ продължават с епизодите.
Както миналата година, сигурно ще има някой от Игри на волята, вероятно по скандалните/ексцентричните - може би някой от Тодор, Ивана, Александър, Екатерина, Симона..........

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 22:02 от Danny_Jo

# 1 026
  • София
Да, вярно. Миналата година кои бяха че не помня вече. Близначките и Юлиян?
Аз искам да видя Ваня как е с готвенето и направо да си я взимам. Wink

# 1 027
  • София
Да, близначките и Юлиян бяха.

# 1 028
Сано ми харесва, има чар, но Нели по-скоро не. Изглежда доста по-голяма от него, поддържана е и изключително фина жена, но не ми харесва, а и ми е малко ретро с тези къдрици. Прекалено е сдържана, според мен не е съвсем естествена като държание.              
И аз мисля, че Любе Спасов и Дафинка заслужено спечелиха.
Най - симпатични и естествени ми изгглеждаха Калоян и Василена.

# 1 029
Тази вечер Любето беше поносим, приятна вечер беше. Даже се зарадвах, че спечелиха 😂 и за втората награда много се зарадвах. А Дичо и жена ми изглеждат злобни, хапливи, завистливи....абе нещо кофти комбинация. Както е кофти комбинация вегетарианци да ядат месо...
П.С.: пуйката тази вечер изглеждаше феноменално, любима комбинация, браво на Дафи!

# 1 030
А снощи Калоян и Василена имаха ли салата? Май само разядката с крема сирене беше, а не чух да ги мъмри за това баш майстора.

Любе беше много смешен като ги пита Манчев, защо са имали два десерта и той отговори, че крема бил да преглъщат по-лесно ли как точно го каза 😂 Прав е човека. 😁

# 1 031
Приятен завършек на приятна седмица. Кеф ми беше да ги гледам, без Дичо и жена. Но във всяка каца мед има по едно.....
Очаквах да е доста по-досаден, но много добре им се получи вечерята, хареса ми как говореше за жена си. За толкова години са постигнали някаква хармония. Но си представям тези да са ми съседи и заедно с дъртото пиянде Вальо Михов да дънят цяла нощ на микрофона, да стават да си ръкопляскат и изобщо тежки пиянски вечеринки.

А най-много от всичко ме изкефи, че втората награда отиде при Нели и Сано.

Просто не искам да си представям другата седмица пак като подредят на масата миска, инфлуенсърка, залязващ певец/актьор и някой неизвестен за разкош. Ама нова година, нов късмет. Да видим, какво са подготвили Simple Smile

# 1 032
  • София

Черешката на тортата (18.12.2020)
Сезон 14 Епизод 10
 Дафи и Любе Спасови

Скрит текст:

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
   но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 1 033
Специални благодарности трябва да отправим пак към Mari_Mar, която дава възможност всички да изгледат епизода. Flowers Cherry Blossom
Чакам с нетърпение следващите серии!

# 1 034
  • Luxemburg
Благодаря много за споделените страници от MondoCane.
Чета ви последните 10 страници и се учудих колко се покрива мнението ми с вашето. Мислих, че съм от малкото, която вижда как Манчев си има любимец и си го хвали, а видимо добро представяне на друг участник или си спестява добрите коментари или хули незаслужено. Както бе тая вечер с двата десерта. Аз също понякога правя два десерта, ако единият е по-тежък (шоколадов например), и предлагам да си изберат, а не настоявам да изядат или опитат и двата. Така има и по-лек десерт и за преялите.
Харесвам Нели, като физика и красота. Не можеш да ѝ дадеш годините в никакъв случай, по-скоро прилича на 30 и няколко години момиче. Но и според мен е доста обрана и на моменти изкуствена (в поведението си и емоциите си). А съпругът ѝ постоянно с протегната ръка към нея, сякаш се бои тя да не му избяга.
Последният епизод много ми хареса. Тази жена не показа грам умора, с лекота сготви толкова храна и си личеше, че е вкусно. А не е първа младост. Личеше си, че има опит в големи събирания. Радвам се и на двете награди и най-накрая да съм съгласна с тях.
Сега отивам да гледам предните епизоди, че не го разбрах това за съдията дето го писахте.

Общи условия

Активация на акаунт