🍒Черешката на тортата – сезон 15🍒

• 57 826
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 1 005
Предпочитам Любе и Дафи да спечелят,отколкото онова джудже менте вегетарианец.

# 1 006
  • София
Силна заявка правят. Манчо доста ги похвали. Само за двата десерта се хвана да критикува. Едва ли ще даде по-малко от 8. Може и равенство да има и после да си каже последно тежката дума.

# 1 007
Съжалявам ако ви се стори нахално, но дали може да споделите линковете към сериите от тая седмица на кои страници да ги търся. От малък телефон преглеждам темата и за всеки епизод се изписва по 6-7стр и ми отнема много време да преглеждам страница по страница. Оттук където живея не може да се гледа в Нова плей, понеже е само за територията на Бг. Намерих само видеото от снощи. Благодаря ви че ги споделяте за такива като нас, които нямат възможност да ги гледат на живо и запис в Бг.
За тази седмица:
14.12. - 48 стр.
15.12. - 54
16.12. - 59

Много вкусно изглежда всичко.
Дичо и Карина не казаха нищо за тази пуйка, явно им харесва.
А Калоян и Василена даже не споменаха, че и те имаха пуйка, само я пихвалиха, какво остава да се сърдят.
Мисля, че Дафина и Любе ще спечелят,въореки двата десерта.

# 1 008
Браво на Дафинка! Сготви многостепенно меню съвсем сама, няма превземки и надувки. Личи, че има богат опит в посрещането на големи компании. Сготви много по-добре от професионалния готвач. И изненадата, която са подготвили за гостите е добре помислена и съобразена с концепцията на вечерята. Нямам забележки! Манчев, давай 9-ка и да се приключва (знам, че няма да е 10-ка, понеже в менюто грам мащерка не сложиха).Laughing

# 1 009
Дичо опита ли пуйката Simple Smile

# 1 010
Дафито, горката женица, не стига, че сготви сама 101 госби, ами я накараха и хоро да играе.😎

# 1 011
Дичетата ама грам не им стана неудобно, че единствени са давали 9-ки Laughing

# 1 012
  • София
Манчев пък дал седем на Калоян. Аз вчера друго видях.
Браво на Спасови.

# 1 013
  • София
Харесват ми победителите.

# 1 014
Радвам се, че Дичови не спечелиха.
Победителите си заслужиха наградата.

# 1 015
Е, браво! Поне възнаградиха работливата Дафи и не спечелиха пишман-вегетарианците.💫

# 1 016
Дичката победоносно погледна към Нели и Сано като съобщи Манчев, че той и Карина са с 48, а Сано и Нели с 47 точки, ама му висна носа, като утешителната награда не я получиха те! Тя не, че е голям престиж, обаче само Дичови бяха там за състезание, пък дори утешителна награда не получиха.

# 1 017
  • София
Нели и Сано ми харесаха най-много. Браво че Манчев им оцени сърмите. А Спасови логично и предвидимо спечелиха. Радвам се и аз, че не е Дичо.

# 1 018
И аз бях за Нели и Сано в анкетата, но съм доволна от победителите Simple Smile
Другата седмица май няма да има Черешка? Сезонът ще продължи ли след НГ?

# 1 019
Манчев пък дал седем на Калоян. Аз вчера друго видях.
Браво на Спасови.

Мисля че даде 6.

Общи условия

Активация на акаунт