🍒Черешката на тортата – сезон 15🍒

• 57 830
  • 1 062
  •   1
Отговори
# 990
Сега също е много модерно да си даже веган, повечето участници дето уж са нещо такова, съм сигурна че си похапват месце. Няма лошо иначе, аз обожавам всякакво месо освен агнешко. Но съм много капризна от към приготвянето му. За мен в месото има протеини, които човек ако няма необходимите познания с растителна храна трудно ще си добави. На мен си ми е вкусно и си го ям с кеф, но е много важно как е приготвено. Не знам каква е тая мания с известните, да са все вегани, вегетарианец, явно se правят на интересни. Иначе има много вкусни ястия от такива режими. Та Дичовите сигурно ядът месце, и даже и не вярвам че ядът рядко или не са по месото. Няма лошо, ако не обичат месо, познавам хора които ядът месо, но не им е любимо и предпочитат салати, яйца,.. И др. Но не Дичовите предпочитат да се определят като вегетарианец и да са модерни, а съм сигурна че маат😁😁 доста тлъсти месце особено Дичо.

# 991
  • Luxemburg
Съжалявам ако ви се стори нахално, но дали може да споделите линковете към сериите от тая седмица на кои страници да ги търся. От малък телефон преглеждам темата и за всеки епизод се изписва по 6-7стр и ми отнема много време да преглеждам страница по страница. Оттук където живея не може да се гледа в Нова плей, понеже е само за територията на Бг. Намерих само видеото от снощи. Благодаря ви че ги споделяте за такива като нас, които нямат възможност да ги гледат на живо и запис в Бг.

# 992
Любе Спасов е чудесен статист😁

# 993
Много хубави думи каза Любе за жена си.
Иначе не вярвам изобщо той да може да готви. Само ще гледа най-вероятно и ще дегустира.

# 994
Много са ми забавни двамата, Любе кво се пречка, я по-добре да си сипе една ракия и да седне Joy
Май ще научим любимата храна на соц елита

# 995
  • София
Как ми се доядоха чушки бюрек Simple Smile

# 996
Любе - абсолютен досадник , с желание да доминира и вечно да се изказва .. Сигурно си има своите силни страни, но не става за гост или готвач ... Вероятно дичо ще спечели плакета, което си е доста нагласено и не съвсем справедливо .... ама ще видим !

# 997
Дафинка ми се струва нервак, едва се сдържа да не насоли Любчо, който, докато се изкаже и то съмнало.

# 998
Обаче Шопов и неговата жена са ми много изкуствени.Всеки гледа да си каже репликата и следващият започва,съвсем по сценарий.То е ясно за сценарият,но при тях много личи не виждам никаква топлота между тях,а хора които имат един общ явен интерес-да се показват по тв.Исках да си го кажа Simple Smile
Този Любе колко е смешен с тази шапка.Tой не е по изпълнението ,а по речите.Изглеждат хармонична двойка,както Нели и Сано.
Дичо когато го гледах в ББ и ми беше много смешен,той се оказа ревлив чичко,а мислех че е пич.Сега пък направо се е олелелчил JoyИ съпругата му не ми е симпатична.
Но пък като цяло седмицата е приятна и спокойна,така предколедно.

# 999
Явно са хубаво, здраво семейство, добре са живели, дано повече хора има така на тяхната възраст.
Малко минаха в предаването Минаха Години, от спомени за батето, гугов и живкова, едва се съсредоточих в менюто, но имат история хората, разказват.
Дичови ще спечелят уви, Дафето що правела 2 десерта, абе остави жената, преценила си е...

# 1 000
Готварската шапка на Любе е 2 размера по- голяма. Върти се като пумпал, орех по орех слага.И той не знае какво да прави в кухнята.
Аз явно съм медиум, вчера на шега казах, че днес Дафи ще сготви зеле и сега готви пуйка с зеле.Да не забравят и да сготвят нещо с месце за вегетарианците.

# 1 001
Домакините да не се престарават със зеленчуците за Дичовото семейство, те си наблягат на месото Simple Smile

# 1 002
Хубаво меню, интересна идея за носиите Simple Smile
Нямада пиша нищо за "любимата" ми купешка питка.

Домът им ми харесва (ако това е техният дом).

# 1 003
Еее много ме впечатлиха с тези носии! Simple Smile

А сега е танцът ще е топ!

# 1 004
  • София
На мен всичко ми харесва. Дафинка си сготви много добре. Предполагам, че те ще спечелят.

Общи условия

Активация на акаунт