💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 15 - Между два сезона

• 85 832
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 75
Мале, мале.. това е някаква антимузика, добре, че успях да дам MUTE веднага Grinning

# 76
Тцтц, много малко екранно време са му дали на ЛюбЕто. Едвам го разпознах.😂 Друго си е Бобката в клипа на Криско.

# 77
Мале, мале.. това е някаква антимузика, добре, че успях да дам MUTE веднага Grinning
Хахах и аз така направих. 😀

# 78
Как прекарвате втория локдаун?

# 79
  • София
В този профил на стори са пуснали "Мистър Игри на волята 2020".😂 Който има Инстаграм може да гласува.
Скрит текст:
https://instagram.com/bulgarianhotties?igshid=owcml2302zg1
Ето гласовете до момента:
Скрит текст:

На мен само Вайс и Боби ми влизат в графа "HOT".😂😍

За мен Влади, Любо и Вайс Grin За Милен кой пък толко е гласувал, явно победата разхубавява Joy Но ми се струва малко гадничко такова гласуване, сигурно е кофти да видиш, че 80% от хората не те намират за секси Sweat Smile

# 80
  • София
Е, за жените няма ли да има, че да се включа и аз? :о

# 81
За мен Влади, Любо и Вайс Grin За Милен кой пък толко е гласувал, явно победата разхубавява Joy Но ми се струва малко гадничко такова гласуване, сигурно е кофти да видиш, че 80% от хората не те намират за секси Sweat Smile
За Миленката и тук някои момичета са казвали, че го намират за привлекателен. Аз такова нещо не виждам обаче.ThinkingJoy
Иначе да, гадничко си е, при някои негативния вот е доста голям. Ама какво да ги правиш.. 😂

Дяволо, ти може в темата да направиш една класация за жените. 😂

# 82
Благодаря за темата Gift Heart
Аз гласувах за "нито един". 

В ИГ исках да гласувам за Любо, обаче не намерих откъде Flushed

А видяхте ли на финала на Мастър шеф колко хора бяха събрали? Какво пречеше и тук да се направи един официален, нормален финал?  Ако трябва да ги разредят, да гледат заедно, да гръмнат конфети, Balloon балони, да дадат чека Tada
Така стана едно тъжно "Момчето си отива".

# 83
Голяма любов.😂

# 84
Направо неслушаемо е. Не се издържа докрая. Grinning

# 85
В края на епизода в петък чухте ли Ралица как каза нещо от сорта "дали по полетата в Добруджа или някъде в Балкана, но нов сезон ще има"? То и сега нямаше чак толкова много игри с плуване, като се има предвид, че се снима до морето. Ако сменят локацията ми е интересно с каква игра биха заменили игрите във вода.

По темата с външият вид на мъжете Март в лице много ми харесва, в тяло не ми допада. Юлиян имаше хубаво тяло, дълги крака и стегнато дупе, НО дупето беше хубаво само когато е с панталонките. Докато тичаше по слипове дори не съм го поглеждала. Grinning

От този сезон никой не ми допадна толкова. В тяло ми хареса Любо, Лазаринката също беше ок. Като цяло не съм по многото мускули.

А от жените Катя винаги ми е била много красива. Личеше си в самото начало когато още не беше почнала да прави гримасите.

# 86
Гласувах за първи сезон. Племената тази година бяха неравностойни и прекалиха с тази река. Започвам да си мисля,че е за да спестят пари. Догодина може да няма резиденция Grin .

# 87
  • София
Да не ви изпусна, благодаря за темата! 🌺
Гласувах и за двата сезона, въпреки че може би една идея повече ми допадна първи. Тук ме дразнеха сестрите с тяхната драма, а и някак не успях никого да си харесам истински. Но като цяло ми беше ок и го следях с удоволствие. Темата много пъти беше по-интересна от битките, а по времето на първи сезон не влизах във форума, предполагам и тогава е било забавно тук.
Благодаря на споделящите снимки, интересни факти, че и спойлери, аз винаги ги чета. 😁

# 88
  • Испания
ИванКа пак е болна.

Вероятно Сюзън се готви да участва в друг формат догодина.

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 08:45 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 89
За два дни сте изписали над 1000 мнения... това не мога да го изчета;
Слаб финал наподобяващ "Бързи,смели, сръчни" /който е по-на години го помни/ , в който участниците не бяха нито бързи, нито смели, нито сръчни; Влязоха в морето още в началото леко подплискавйки се, все едно са любовна двойка; Даже преди Боби да се забави бяха, като на забавен каданс-пълно разочарование;Никаква страст, никаква интрига.
Честито да му е на Милен! Той е в пъти по-добрия и зсалужил финалист от Добата;
Чакаме трети сезон;

Общи условия

Активация на акаунт