Към ДЕКЕМВРИ крачим със усмивка да прегърнем бебчо вече ни се иска!

• 16 869
  • 285
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро, шкембовци Simple Smile!Дано спре тоя гаден дъжд, най-вече заради Virginity!
emsski, стискам ти палци, миличка, всичко да е ОК с бебчо и скоро пак да сте "на свобода"  Praynig.
lia25, защо не смениш (ако и  док дава, разбира се) тоя магнерич с магнерод- всичко живо е много по- доволно от него, а аз, въпреки че в момента нямам проблеми (слава Богу), си пия по един на ден и си мисля, че точно затова и тоя месец нямам кървене(иначе- всеки месец на пангара и поне 2 седмици 3х2 но-шпа и 3х2 магнерод).Абе обичам се го тоя магнерод, бе Wink.Дано се укротят тия контракции..

# 91
Момичета, detelini ми писа на ЛС да й пусна SMS, че нещо нямала нет напоследък, та ви питам последно къде ще е срещата, Кривото ли остава? То къде е, дайте ми адреса, че не се сещам. И в колко часа?

Аз днес отивам да се моля за болничен до края на месеца! Стискайте ми палци  Praynig
Много съм зле с кръста и една колежка, която е била като мен и след раждане около година също се е мъчила така, ми препоръча КОСМОДИСК. Каза, че за 2 седмици се била оправила, моля ви се, за първи път чувам лична препоръка за това. Ще питам моята док-ка сега, но още 100 лв откъде ще намеря, при положение, че имам е гати разходите тоя месец, не знам просто.
Дано не сте така кат` мен, че... ooooh!

pontes, не знам дали ще ми стигнат силите в този дъжд да се клятушкам с трамвая до центъра за йогата довечера. Днес едва дойдох на работа. Ти с кола ли си? Дали ще може да ме хвърлите някъде след това, ако дойда???  Rolling Eyes

# 92
  • Варна
още ли вали при вас??  newsm78
тука само сутринта се изплиска и аз се стреснах че ще ми се изправи косата
че и масата в ресторанта я запазихме на терасата  Rolling Eyes
ама сега пече слънце  Sunglasses дано се запази  Praynig
аз се напъхах в палатката си, наплесках си зурличката и сега чакаме кръсниците да минат да ни вземат в 13:30  atwork
един приятел ми услужи с камера  Mr. Green
така че въпреки скромността на ритуалчето ще си имаме всички екстри  Sunglasses
изхабих един флакон лак за тая коса и пак едва я закрепих и ако завали дъжд да ми я изправи ще полудея !

# 93
  • София
Здравейте!
Вече сме в новия апартамент и имаме нет!  Mr. Green
Верджи, весело изкарване днес!!! Много щастие ви желая! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
На Кривото ли ще се събирате? Гадове такива, в колко часа, кое криво?  newsm78 Нищо не знам аз. Ако не вали много може да тропосам детето на мъжа и да дойда да се видим.
Моя юнак е доста активен, все нещо шава. Аз не пия нищо, док пак каза да си пия магнезия, ама аз се ослушвам. Много рядко ми се стяга корема, има дни в които нито веднъж, така че го пропускам за сега. И витамините ги зарязах. За сметка на това съм +8кг и не мога да се трая!!! #Cussing out

# 94
  • Варна

почерпете се виртуално за наше здраве  Wink

P.S. леле какви готини торти има в нета не е истина  eat

# 95
  • София
Вержи, да не забравиш после снимки!!!

# 96
  • Бургас
Здравейте маменца   love001
надявам се днес да е един добър и спокоен ден за всички, е за Вержито то е ясно, че ще има качване на адреналин  newsm10, ама от приятни изживявания.  lovekiss
emmski стискам палци миличка, дано бързо се оправиш и ти и бебо да сте добре.
EAspirit цитата е от Библията. И е суперски нали!?
4opi добре дошла сред нас мила! newsm51
Ние с беболинчо сме добре, той е много игрив, особено като му направя някаква внезапна изненадка, ами като е луда майка му smile3534. Нощем и аз съм абонирана за WC smile3550 ама така ще е до края.
Аз все се каня да ви питам, понеже чета списъчетата тука, за които съм безкрайно благодарна - супер са, та чета чета и не мога да разбера за каква обменна карта иде реч? Помагайте.

# 97
  • София
Обменната карта я дава гинеколога, мисля че в 36 седмица, тя ти е за болницата. В нея пише резултатите от изследванията, насока как да протече раждането /нормално или секцио/, ей такива неща. Споко, кат6о дойде времето гинеколога ти ще ти я даде.

# 98
  • София
За срещата - нека 4opi се появи да каже дали ще запази маса. Става въпрос за Кривото зад Софийския Университет (на ул. Христо Георгиев).

ClanG, верно е, от една седмица си лягам след три, но любимият е в командировка и не мога са си легна! Добре, че довечера си идва да си отспя Tired

Virginity, излизай от тоя нет и заминавай да се жениш! Че май тука ще я изкараш сватбата Laughing И да се снимаш много, че после да гледаме bouquet !

Klemy, и кво ако вали! Аааа, девойки - ако вали и се откажете лошоооо, ще има наказания после  Crossing Arms

Аз от днес няма да си споделям публично килограмите. Вече нещата са много сериозни за да се споделят  Rolling Eyes Shocked Close Twisted Evil Cry

# 99
  • София
Аа, нищо ако вали, ама вече живеем в Люлин 1, на майната си с една дума, та ако вали хич няма да ми е до разходки до центъра... Rolling Eyes
Все пак в колко часа предвиждате срещата?

# 100
  • София
Аа, нищо ако вали, ама вече живеем в Люлин 1, на майната си с една дума, та ако вали хич няма да ми е до разходки до центъра... Rolling Eyes
Все пак в колко часа предвиждате срещата?

Klemy, в 18 часа. Люлин, люлин, ама друго си е новичко Simple Smile Доволна ли си от апартамента, как се чувстваш там, малката свиква ли?

# 101
  • София
 Laughing
Ами като се има впредвид, че още сме на палаткови начала, така да се каже, добре се чувствам. Нямаме кухненска маса, столове, пердета никъде, спалня... Rolling Eyes и още един куп неща, но до месец се надявам всичко да си дойде по местата.  Grinning
Никол се чувства много добре, мсиля че е доволна, че си има стая.  newsm78 Снощи за пръв път спа съвсем сама в стаята си, нали ще става кака!!! Малкото ми момиченце пораства... Laughing

# 102
  • Пловдив
Vergy, много щастие и любов ти желая. Дано цял живот ти върви по вода.
                                  baloni

Момичета, вече втора нощ се събуждам от ужасни болки в глезените - схващат ми се. Превивам се като червей и не зная какво да направя. Знаете ли какво мога да приемам против крампите?

А иначе и аз страдам от безсъние. Дори понякога се събуждам прегладняла като вълк. За тези специални случаи съм заредила хладилника с пресни плодове, та излъгвам глада поне с полезни и нискокалорични неща. Heart Eyes

# 103
  • Варна
VELLA
ами като гледам какви обувки носиш нищо чудно че те болят глезените  Wink

шегувам се , на мен един път ми се схвана прасеца и това беше (слава богу)  Praynig
не знам какво да правиш  newsm78

# 104
Честито, Virginity, желая ви много щастие и любов  married .. и все по вода да ви върви Simple Smile

Добре дошли на новите бремелинки  Hug
Момичета, аз май няма да мога да дойда на срещата, освен ако нещо с пътуванията не се отложи в последния момент.

Di, знам че чл. 41, ал.3 от Кодекса казва че се вземат предвид дните за болничен, НО ставаше дума за следното :
- Ако си в болничен примерно 20 дни за операция от апандисит, и веднага след това си счупиш крака, т.е. имаш два последователни болнични за различни неша, но без нито ден прекъсване между тях, то тогава счетоводителя ти ще ти смята и вторите болнични както първите, без да включва дните от първичен в сметките.
- Ако обаче този втория болничен е въпросния ни 45-дневния болничен за бременност и раждане, то тогава се смятат тези болнични, които са били непосредствено преди 45-дневния болничен.
Питах няколко счетоводители - никой не можа да ми покаже защо само за бременността е така, но казват - така е! Четох и доста форуми, никъде не намерих еднозначен и категоричен отговор, някои счетоводители твърдят че и за бременността се подхожда като за другите болести, но засега близките ми счетита са убедени че болничния за бременност е изключение от правилото.

Надявам се че ме разбрахте какво имам предвид. Тази тема ме интересува, защото все пак обезщетенията по новия закон ще са за доста време, и ще си има значение колко ще ни ги сметнат (поне така си мисля аз де)..

Общи условия

Активация на акаунт