Към ДЕКЕМВРИ крачим със усмивка да прегърнем бебчо вече ни се иска!

• 16 826
  • 285
  •   1
Отговори
# 210
Привет и от мен! Бреййййй една седмица ме нямаше и кво да видя???? Нова темичка - страхотна и почи вече изписана  Grinning
ЧЕСТИТООООООООООООО на г-жа Андонова!!!!   bouquet макар и със закъснение и желая много любов, щастливи мигчета и дълъг съвместен живот!!!!  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
И срещата съм изпуснала.......  Embarassed  Embarassed  Embarassed  Embarassed
кажете поне къде и как мога да видя снимчици - моля  Embarassed

# 211
milena22, ще те добавят, щом те видят, че си декемврийка Simple Smile само напиши тук от къде си, на колко години си, какво ще е бебчето, ако се знае. Добре дошла и успех !!!  bouquet

# 212
Писанки, пак сте писали като за световно  Joy. изключено е да прочета всичко, да не говорим че не видях никакви снимки - ни на Вержито / Честито   bouquet /, ни от срещата. Много кратка беше - на мене това ми се стори. можех да си говоря до сутринта, но ме чакаха доста хора така че нямаше начин да стоя повече от два часа. Много, много приятно беше! ClenG ,не играх Дунавско на сватбата в събота, но водих някои други  Laughing  и изобщо всички ми се чудех как рипам в шестия месец, аз пък им се чудех че ми се чудят и така  newsm78. А за четерите дена дето ме нямаше ми е омаляла пижамата  #Crazy. Раста с всеки изминал ден. Днес ми е първи ден на работа след дълга почивка и ми е криво не се трае. Чао засега.

# 213
  • сто акровата гора
Здравейте момичета!  Hug
Ние както винаги при 3 почивни дни напуснахме светкавично София и много добре си изкарахме  Party
Прочетох че и вие сте изкарали добре на срещата, нещо все не ги уцелвам аз тез срещи, ама пък ми е радостно като чета после, как е било  Flutter
Иначе нищо ново при мен, ритаме здраво, хълцаме, въртим се като за световно, въобще много е енергична моята бебка  Crazy здраве да й е.
Ох а сега трябва да поработя малко, че се бях поотпуснала преди почивните дни  Mr. Green
Поздрави на всички  Hug

# 214
Съжалявам, че се набърквам в темичката ви, но 4opi пощенската ти кутия е пълна и не мога да ти изпратя съобщение.

# 215
  • Пловдив
И моят бебок много хълца и рита. Непрекъснато напомня за присъствието си в мен.

Абе, изобщо, момичета, радвайте се на тези хубави мили моменти.Когато бебето излезе от вас, ще видите каква празнота ще почувствате, макар и вече във вашите ръце. Изпитала съм го!

# 216
Здравейте момичета,

zizzu, искам да те питам за анти Д имуно-глобулина. Защо си биеш сега, имаш анти-тела или профилактично? Защото и аз съм, с Rh- , и се чудя ...

Здравей.На мене в 28 седмица ми биха инжекция zаради моя Реzус Фактор,който е отрицателен.Каzаха 4е тая инжекция се бие в 28 седмица.И след като рдоя в болницата 6е ми бият о6е една там.

# 217
Е, това е, днес куцук-куцук обходих цяла софия, заради този Биг шоп на Аксаков, а там какво да видя - нищо за бременни. Та хайде пак обратно и си купих от Асита дрехи. Един панталон се скъса на дупето ми, докато го мерих!!!!   261uu Но продавачките бяха мили, пък и аз взех, че си купих по-големия номер, а също и една риза, та няма как да не са.  Wink
Иначе вчера се въртях из Mall-а, обходих и Бенетон, и Сисли, и Мothercare, но не можах да изхарча и един лев, защото най-обикновена вълнена жилетка в Бенетон, до коляното, струва 290 лв. Какво да ви говоря...нито пък дънките са някакви страшни, пък са 100 лв. ...Пуловерите също не са чак пък за 105 лв, е, има мъжки, които ще ми станат, но пак не си струва, като само след няколко месеца ще си напазарувам пак дамски дрешки, а може би и с намаление. А в Асита има панталони, джинси и дънки за по 49 лв. Цветовете са тип есенни, мисля че видях и черни, аз си купих едни лилаво-кафяви, много хубав патладжанен цвят, ще ги видите на манекена в магазина. За която пита - Асита се намира на Гарибалди под колоните.

Аз съм по-добре с моя кръст, но продължавам с хомеото, защото пак си ме боли като ходя, сега падна към дупето болката и си се клатя като пенгвин още.

Срещата - верно, в такъв дъжд, пък толкова мамита, много хубаво беше...искам още!!!  Hug Който не е успял този път, давайте пак другия уикенд? Само свирнете, ок?

Вижте един интересен сайт, да внимавате с билките Билки и бременност

Добре дошла, milena22, ще видиш как скоро ще се появиш и ти в списъка, само кажи термин, пол и кое по ред дете ти е... Леко бременеене!   bouquet

За център Фемина и д-р В.Димитрова - заслужава си, тя е един от малкото добри специалисти по такива прегледи на 3D, но си приготви поне 40 лв.

Мен си ме ритка бебчето почти непрестанно, чудя се как успява, като трябва да спи по 16-20 часа на ден...? За питащите - и аз нямам коластра, нито контракции, мойта майка също не е имала, а пък после ме е кърмила доста време.

Целувки!  Party

# 218
  • София
Здравейте форумки  Laughing
Най- после имам нет- върнах се на работа, а у дома ремонта продължава.... #Crazy
Първо честито на Верджинити- мн дълъг и щастлив семеен живот ви пожелавам и най-сладкото зимно бебче  Hug
За срещата- имаме снимки, но нямах възможност да ги разпратя, пращайте ми е-мейли на ЛС, защото някои бременлинки не желаят да се вихрят в глобалното интернет пространство и няма да качвам в декемврийското албумче  Peace
Понтес ви разказа как сме се позабавлявали, само ще добавя, че моя мъж като дойде да си ме вземе се поуплаши и не пожела да остане да хапне с още 11 бременни...та правете си изводите.... Joy
Сикрет аз останах с впечатление, че ще провериш за срещата в темичката...даже нали на училището и тел ти взех...да бях пуснала едно смс... Embarassed
Добре дошли на всички нови мами, леко бременеене до края   bouquet

# 219
milena22, ще те добавят, щом те видят, че си декемврийка Simple Smile само напиши тук от къде си, на колко години си, какво ще е бебчето, ако се знае. Добре дошла и успех !!!  bouquet

Milena se kazvam ,na 24 godini sam, i mojto momi4enze trjabva da dojde  na 23.12
Jiveja v Nürnberg, Germania
Leko rajdane na vsi4ki bade6ti mami doctor    newsm32  smile3525

# 220
  • София
Здравей.На мене в 28 седмица ми биха инжекция zаради моя Реzус Фактор,който е отрицателен.Каzаха 4е тая инжекция се бие в 28 седмица.И след като рдоя в болницата 6е ми бият о6е една там.

Мда, но ти май си в Германия доколкото виждам, там е така. За съжаление тук в 28-ма седмица никой не ти бие, те не се сещат навреме за антитела да пращат, та затова се чудех да не би да е започнала такава практика и у нас...

А ти ли си я плати, как седи този въпрос при теб

# 221
Здравейте,   Hug много сте скромни този път в разказите за срещата. Сигурно сте си изкарали супер и сега ни държите в информационно затъмнение. Хайде следващата среща да не е в почивен ден за да мога да дойда и аз. Почивните дни редовно пътуваме извън града и няма как да стане, дори и студеното време не ни спира, така релаксираме най-добре - природа, чист въздух, спокойствие и много сън.

Аз също усещам това ритмично пулсиране в коремчето, което наричате хълцане, но честно да ви кажа не ми се вярва това да е хълцането на бебето, по скоро е собственият ми пулс и понеже се ослушвам го усещам много, предимно вечер.

Спряла съм се на дървена кошара, но трябва да се прави по поръчка защото искам да е винено червена на цвят, а такива правели само по поръчка.  Това ще забави обзавеждането на детския кът, но има време до декември.

milena22 добре дошла при нас  baloni

# 222
  • Бургас
Здравейте маминки-писанки,  Hug
и аз след релакса три дни, съм на линия ама нещо не мога да си събера мислите, адски съм разсеяна. Колкото по-вече наближава Декември, толкова по-вече ме обземат някакви смесени чувства: на страх   - от неизвестното, дали ще се справя, дали всичко ще е нормално???
               на радост, само при мисълта, че на бял свят ще се появи едно създание, което е  частичка от мен самата и от човека, когото обичам.
              на щастие при усета на една пареща топлина в корема. Абе някаква много обърката се чувствам.
Нашия бебок хълца от самото начало, усещането е все едно бие сърце ама в корема ти, много ритмично и последователно.
tini-mini аз лично съм се спряла на сгъваемите кошари, в това ме убедиха мои приятелки, които са минали по този път, някои от тях при това съвсем наскоро.
Ето един цитат, който отговаря на моето мнение:
"Имай в предвид,че като порасне малко бебока и започне да се изправя ще започне да се удря и блъска в дървената кошара.Аз лично съм за сгъваемите кошари защото много лесно се пренасят.мн по удобни са за игра и дори и да падне бебо няма твърди  повърхности на които да се удари.а и като спинка няма опасност да си провре ръчичка или краченце между решетките.знам че има и обиколници но детето като стане на 5-6 месеца и  не иска вече обиколници а иска да вижда мама!"

Разбира се право на избор има всеки. Във форума има интересни темички относно това, ето някой от тях:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=118652.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=122090.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=54648.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=5340.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=63992.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=34870.0

дано да съм била полезна
Лека вечер

# 223
Здравейте,момичета.От два дена не съм влизала и не мога да смогна да прочета всичко!браво на вас!
      Nikki Ivanowa,май може да спретнем и една бургаска мини среща!Тази седмица ще ходим малко на почивка и ще ви пиша като се върна да се уговорим!
  И аз усещам нещо като пулс в корема,предимно вечер-та казвате това е хълцането на бебчето?!Чудничко!Момичета,някоя да я боли точно под дясната гърда?От две седмици се обажда някаква болка,когато се наведа напред.Една приятелка ми каза ,че може да е от това че бебето притиска ребро.Вие как сте?Някой има ли подобен проблем?

# 224

milena22 добре дошла при нас  baloni

Mersi, uspex na vsi4ki i spodelenata radost e po goljama  Hug

Общи условия

Активация на акаунт