🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 641
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 105
  • Другата България
Ама тази Веселка не е ли официално циганка?
Щото аз така разбрах.

# 106
Възможно е да победи Надя. Мненията тук не са критерий. И миналата година Веселка отнасяше от тук основно хейт, но на финала получи най-голям вот. Не харесвам схемаджийството на Надя и не искам тя да спечели.

# 107
Мисля, че точно заради миналогодишната победителка Няма да дадат наградата на Боби, колкото и да заслужава. Най-вероятно - на Калоян. Пък ще видим дали съм познала, или все пак ще е Надя - защото е селскостопански производител. Joy
Аз много вяра на"вота на публиката" - нямам. Wink

# 108
  • при късмета
Щото аз така разбрах.
Тя, че е, циганка е. Обаче в предаването миналата година, на финала, след финала интервютата с активности в които я бяха включили, ни думичка. Обаче влизаха близките на четиримата финалисти във фермата, бяха мъжа ѝ и децата, а и майка ѝ и баща ѝ дадоха по някакъв повод, вероятно дуел и то грам съмнение не остана

Възможно е да победи Надя. Мненията тук не са критерий. И миналата година Веселка отнасяше от тук основно хейт, но на финала получи най-голям вот. Не харесвам схемаджийството на Надя и не искам тя да спечели.
Аз не съдя по мненията само тук. Във ФБ я разкъсват, какво може да прочетеш там, направо не е за вярване. ИГ не следя.
А миналата година Веселка беше много нехаресвана тук, но там имаше значителна подкрепа

# 109
  • Другата България
Щото аз така разбрах.
Тя, че е, циганка е. Обаче в предаването миналата година, на финала, след финала интервютата с активности в които я бяха включили, ни думичка. Обаче влизаха близките на четиримата финалисти във фермата, бяха мъжа ѝ и децата, а и майка ѝ и баща ѝ дадоха по някакъв повод, вероятно дуел и то грам съмнение не остана

Аз не съдя по мненията само тук. Във ФБ я разкъсват, какво може да прочетеш там, направо не е за вярване. ИГ не следя.
А миналата година Веселка беше много нехаресвана тук, но там имаше значителна подкрепа
Ааа, ясно. Мерси, това не го знаех.
Значи тогава току виж се окажа права за това, което писах сутринта.
Или затова са накарали Боби да си признае открито, че е ром, или просто няма да спечели той.
А него няма кой друг да го победи, освен Червенобузия.
И така стигаме до победител Калоян.
Което за мен не е ОК. Единствената ми надежда това да не се случи е Калоян да не е на финал.
Но който и от тях да е, ще "викам" за Ваня.

# 110
  • София
Щото аз така разбрах.
Не го призна и всички ѝ съчувстваха как станала млада майка, как цепи дърва по горите, пък децата ги гледат родителите ѝ, пък тя още била малка, а вече с 3 деца. Бившият я тормозел, добре, че новият бил свестен. Влезе новият и Сами май беше го спря на косъм от това да плесне шамар на детето без особена причина, беше замахнал вече с ръка.
После като излязоха най-близките ѝ вътре казаха, че са разочаровани от живота ѝ навън, но нямало да говорят.

Официално нямаме ром победител досега, Боби може да е първият.

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 15:01 от Niya-

# 111
  • при късмета
Майката или лелята на Сами сръфа мъжа на Веселка, че щеше да удари детето.
Според мен Боби сам е решил да изясни този момент още в предаването. Видял е и сам негативите от криенето на подобен факт, да не луд да го повтаря.

# 112
  • Другата България
Да, аз бях останала с впечатление, че тя си е признала за това, че е от ромски произход.
Това променя нещата.

# 113
  • София
Предпочитам Боби пред Калоян. Циганин, ама няма нищо циганско в него или поне не е видимо за аудиторията за последните три месеца.

Гледах снимки в неговия профил в Инстаграм. Домът му е като корица на списание. Лично аз му симпатизирам.

# 114
Моят вот е отрицателен - само искам да не спечели Данчо. Твърде много го побутнаха от продукцията, та даже му излъчиха шоуто  с реклама на името, да не говорим и за организираното му лансиране с интервю с фермерите. Не е честно спрямо останалите. А и много мразя ревящи мъже. Има емоционални и страшни моменти на радост или супер болка, тогава приемам, че всеки има предел на чувствата и просто да излее душата. Ама да ходиш да заничаш по прозорците... То ревност, то любов и после рев... Е, много лигаво ми дойде за моите представи за победител.

# 115
  • при късмета
Аз съм много крайна към етноса по принцип и хич не ми пука, че мнението ми не е политкоректно. Да, имала съм досег с такива, като Боби, работила съм много години и с такива и с обичайните (е не съвсем от махалата де), мнението ми не е само теоретично. И въпреки това, ако има някой вътре, който искам да спечели, това е Боби. Заслужи си го човека, работлив, не мрънка, честен и открит, малко комплексиран, но това е личностна черта, която не е повлияла в играта или на друг участник, изслушваше който опря до него и се опитваше да помогне с каквото може. За мен като човек е от стойностните вътре и заслужава парите, за да обърне внимание на семейството си и да си доразвие фирмата

# 116
За мен финалната двойка  си мисля че ще са Боби и Надя, но не се знае тези предавания са много ми много странни. Защото като има вот от зрителя продукцията може така да извърти нещата че никой да не разбере, все пак само те реално знаят кой как гласува. Затова предпочитам да има крайна битка без гласувания от зрителя, но това си е мое лично мнение.

# 117
Боби и Калоян ми се гледа на мен , надявам се да са равностойни и да стане красива битка.

# 118
Който и да спечели, все послението към обществото няма да е възпитателно. Но изборът е ограничен и може би е добре да спечели някой не толкова зъл. Да речем Ванче. Но поне се надявам да не спечели Надя, защото това ще е отвратително.
Това с възпитателното послание към обществото не се ли изтърка още по времето на Биг брадър,те първите години уж търсеха примери за подражание и възпитание.
Аз изобщо не вярвам,че някой страничен човек наистина гласува в тия формати,като изключим роднините на участниците,та в крайна сметка печели този който си е избрала продукцията. На мен мисля ще ми е интересен финал Ваня-Боби ,не че съм им фен ама най-приемливи ми се виждат

# 119
  • София
Данчо беше тотална пародия като водещ на "120 минути". Толкова не го биваше, че няма накъде повече.

Общи условия

Активация на акаунт