🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 605
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 90
Страхотно оформена тема, благодаря.

# 91
Аз гласувах за Калоян, Петър, Боби и Ваня като не подкрепям категорично нито един от тях. Просто ми се струва, че освен Боби, те показаха най-много във Фермата и се превъплатиха във всякакви роли: на фермери, вицета, ратаи, дуелисти, бяха обичани и необичани. Боби е най-скучен, но за сметка на това работлив и обран, което може би ще бъде в негова полза. Калоян преди много не го харесвах, но последните седмици показа положителни неща, а и според мен на него ще са му най-много от полза паритв. Смятам, че Калоян ще спечели.

# 92
  • На морето!
От жените финалист бих избрала само един- Мария. Ванчето ми опротивя с тази любов към Петър, иначе заслужва финал. Надежда не я понасям, не заслужава и финал.

От мъжете Боби е моят фаворит, след него Петър.
Стоян ми е изключително анти-мъж.

# 93
  Гледатх участието на Даяна в "Преди обед", мале, мале.... Тя си е била твърдо приятелски настроена към Данчо във Фермата, а с Петър било лек флирт, но вече с него не се чуват и виждат, откакто са излезли навън. Включиха Орлин Павлов и майката на Даяна, които сипеха хвалепствия

Ако някой има линк, моля да го пусне в темата Hug

# 94
  • Sofia
Искам Надя да посочи Данчо за дуелист.Не е ходил,редно е да се впусне и той в битка.
   Изгледах Даяна,интервю с майка й и Орлин Павлов.Последният каза,че тя си е такава,каквато се е показала във фермата.Това си е тя.Което за мен изобщо не е ОК,но това си е мое мнение.
   Тя каза,че много добре знаела как да използва красотата си и да манипулира мъжете и че го е направила с Петър,с Даню не.

Да, затова с Петър не и се получи,  а с Йордан постигна обратен ефект.  Joy
Поне се разсея конспиративната теория, че играла роля, в която някои вярваха.
Майка и мънка и се чуди как да я оправдае, младежки прояви били. На 17, да.

# 95
Благодаря за страхотната тема! Приятно гледане на всички тази седмица, че е последна! Heart
Гласувам за Боби, Петър, Надя и Ваня. За мъжете лесно избрах, но при жените ми беше трудно. Боби ми е фаворит за първо място. Човекът цяла ферма построи, трябва да му платят Grinning

# 96
За мен лично сигурни за финала са Боби,Надя и Юхуу. Това са мойте първи три гласа в анкетата.
Последното място е за един от двойката Калоян/Петър, гласувах за Калоян.

Иначе за мен парите трябва да вземе техническия директор на обекта - Боби.

# 97
  • Асеновград
Благодаря за страхотната тема.
Много ми е тегаво това с тези зодии , може би защото никога не съм се вълнувала от тях....все ми е тая кой каква зодия е.
Нямам фаворит за спечелването , може би Боби , но аз съм малко предубедена към неговият  етнос....нооо на фона на останалите ,Боби най заслужава парите.....изкара си ги с труд човека.
Искам следващият отпаднал да е мазният Даньо , не го трая вече.

# 98
  • София
Благодаря за темата,оформлението и статистиката!
Знам,че на финала трябва да са полово изравнени,но не гласувах по този начин.
Моят победител е Боби,към него добавих братята и Марето Simple Smile

# 99
  • Варна
Аууууу, Косъма колко е доволна, че е до Петър. 😁😁

Петре, моля те, качи я на АН-чето, ще й излязат пъпки недо@ки. 😉

Благодаря за темата, няма за кой да гласувам, разочаровах се и от Боби.

# 100
  • Бургас
щом финалът е в събота, в кои дни ще са битките за определяне на финалистите, тази вечер ще има ли

# 101
щом финалът е в събота, в кои дни ще са битките за определяне на финалистите, тази вечер ще има ли
Да, днес е първия дуел във финалната седмица. Надя ще избере кой ще е първи дуелист, като избира между Мария и Данчо, който не са били на дуел до момента. Утре е следващия дуел, с неизбрания от Надя играч като първи дуелист.

# 102
  • София
Аз по друг начин го разбрах.Остават 4 дуела ,които ще гледаме от вторник.Така го обясниха уж,но какво ще правят днес?

# 103
Дяволче, благодарности за чудесно оформената тема! Flowers Rose

Моите финалисти са Надя, Мара, Боби и...това са, втори мъж не мога да избера.
Продължавам да се надявам Надя да стане победител за сезона. Основно заради реакциите у публиката, които ще последват, чакам си ритуалното рязане на вени - без помощ от любимата ми Мара. tooth  Trollface
Иначе - продължава да ме "преследва" усещането, че глáсят Калоян за победител.

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 13:51 от Смиляна

# 104
  • при късмета
Дяволче, благодарности за чудесно оформената тема! Flowers Rose

Моите финалисти са Надя, Мара, Боби и...това са, втори мъж не мога да избера.
Продължавам да се надявам Надя да стане победител за сезона. Основно заради реакциите у публиката, които ще последват, чакам си ритуалното рязане на вени - без помощ от любимата ми Мара. tooth  Trollface
Ти искаш да затриеш предаването Joy Зрителите миналата година преживяха победител циганка, която не си го призна, много слаб сезон и повечето мнения са, че финала беше нагласен предварително. Ако и за този, още по-слаб сезон, спечели участника с най-много и единодушни почти негативни отзиви, то съвсем ще си загуби аудиторията.
Между другото, приятели с които сме коментирали сезони назад, тазгодишния го пропускат съвсем умишлено. Едно заради победителя и съмненията в нагласения финал, второ заради бигбрадърското, което още от миналия сезон е доста застъпено

Общи условия

Активация на акаунт