🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 596
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 75
  • при късмета
Аз гласувах като втора жена за Мара, щото то нали... само да не е Нада. А и Мара тресна Калоян по тиквата напълно заслужено защото той отстрани Ангел. Още ме е яд на него.
Ха ха ха, сега остава Смиляна да озвучи гифа с "на ти сега за Анго, на ти сега за Анго"

# 76
Аз гласувах като втора жена за Мара, щото то нали... само да не е Нада. А и Мара тресна Калоян по тиквата напълно заслужено защото той отстрани Ангел. Още ме е яд на него.
Ха ха ха, сега остава Смиляна да озвучи гифа с "на ти сега за Анго, на ти сега за Анго"
А, точно.

# 77
  • София
Който и да спечели, все послението към обществото няма да е възпитателно. Но изборът е ограничен и може би е добре да спечели някой не толкова зъл. Да речем Ванче. Но поне се надявам да не спечели Надя, защото това ще е отвратително.

# 78
Благодаря за труда да се направи тази тема!Удоволствие е да съм част от нея,макар и рядко.
  След малко по БТВ Дайчето ще гостува на Сашо и Деси.
 Боби и Хепи са моите финалисти.За вят гласумах и за Пешката и Марчето,за да са двама на двама.Но Боби е мот човек.

# 79
Благодарности на Дяволчето зяа темата.
И аз подкрепям мнението, че Даяна се закопа с лЪв сториттата.
Данчо й беше повече в ущърб, отколкото полезен. Не искам вече да спечели тоя. Яд ме е да го гледам. Ако не се беше държала за него, Даяна щеше да има далеч по-големи шансове, имайки предвид, че се оказа доста силен играч.
В анкетата гласувах за Боби, Марчето и Ванчето.

# 80
  • София
Приятелството+ между Даяна и Данчо се получи, само защото бяха затворени във Фермата.
Извън нея- между тях никога нямаше да има точка на пресичане.
Данчо е един диалектен прованс, който не може да впечатли по никакъв начин красива млада жена като Даяна.

# 81
Благодаря за темата! Beers Толкова информация сигурно и Мирон няма Smiley

Нека не се ограничаваме кой какво ще пише. Даяна беше участник почти до финала, за нея ще се пиши, даже легенди ще се носят Smile

Гласувам за Ваня - Терминаторката, кучката Йорга - горда майка на пухкави кутрета, Андрей стопанина - спечелил популярност и шанс за добри бъдещи приходи и Боби - най-добрия строител и ОТК на сезона!

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 12:14 от Cafelate

# 82
  • София
От наличните възможности- аз избирам Боби.

Не е интересен като образ, но е изключително работлив, организиран, сериозен, интелигентен и симпатичен млад мъж, който единствен заслужава да бъде победител.

# 83
Аз съм за Ваня Simple Smile

# 84
  • Другата България
Очаквано за мен Боби и Ваня водят в анкетата, следвани от Петър.
Очаквано не защото и аз ги посочих, а защото наистина няма кой друг да генерира обществената симпатия повече от тях.
Според мен и на финала /ако са там, но все повече мисля така/ битката ще е между Боби и Ваня.
Очаквам изненада единствено от Калоян, силен е физически, харесван е от фермери /те/, според мен при техния вот - ако има такъв, Калоян ще има повече гласове от Боби. Така мисля. Затова не трябва да стига финал, защото като едното нищо ще вземе да го спечели.
Миналата година е спечелила жена ромка.
Това ме навежда на мисълта, че тази година нито ще е жена, нито лице от ромски произход.
И ако Калоян е на финала......

# 85
  • София

Там ли отива гласът?

# 86
Искам Надя да посочи Данчо за дуелист.Не е ходил,редно е да се впусне и той в битка.
   Изгледах Даяна,интервю с майка й и Орлин Павлов.Последният каза,че тя си е такава,каквато се е показала във фермата.Това си е тя.Което за мен изобщо не е ОК,но това си е мое мнение.
   Тя каза,че много добре знаела как да използва красотата си и да манипулира мъжете и че го е направила с Петър,с Даню не.

# 87
Бе крайно време е да спечели жена, сингъл на 35+. За да се види и докаже, че живота на жената не свършва на 30.
Такава досега не е печелила, нали?

# 88
  • Другата България
Скрит текст:
Искам Надя да посочи Данчо за дуелист.Не е ходил,редно е да се впусне и той в битка.
   Изгледах Даяна,интервю с майка й и Орлин Павлов.Последният каза,че тя си е такава,каквато се е показала във фермата.Това си е тя.Което за мен изобщо не е ОК,но това си е мое мнение.
   Тя каза,че много добре знаела как да използва красотата си и да манипулира мъжете и че го е направила с Петър,с Даню не.
Каква "изненада"!
Бе крайно време е да спечели жена, сингъл на 35+. За да се види и докаже, че живота на жената не свършва на 30.
Такава досега не е печелила, нали?
То жена май не е печелила освен миналогодишната Веселка.

# 89
Гледах участието на Даяна в "Преди обед", мале, мале.... Тя си е била твърдо приятелски настроена към Данчо във Фермата, а с Петър било лек флирт, но вече с него не се чуват и виждат, откакто са излезли навън. Включиха Орлин Павлов и майката на Даяна, които сипеха хвалебствия

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 12:46 от diziler

Общи условия

Активация на акаунт