🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 166
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 3 075
  • Sunshine state
Когато имат толкова болен финалист, а и има паднал сняг, не мога да разбера защо не се отложи тоя финал?? Все пак не е на живо. А сега на Калоян драмата доста угодно баш на финала се споменава.

# 3 076
Съжалявам, че се изказах срещу Калоян. Имам сривове на тв и не разбрах, че е бил болен.

# 3 077
  • София
Винаги съм се чудила какво се печели като се съобщава кой починал, в ефир. Като изключително неприятна емоция, не бих желала да се споменава в ефир.
Но пък събира съжаление.

# 3 078
  • Другата България
Някой чу ли каква е активността на фермерите от сезон 5?
Не казаха мисля.
100%.

# 3 079
Честно да си призная... след този финал, ми забравих всички лоши моменти и черти на финалистите. И не мисля, че в един момент на висенето и на всички усилия си мислиш за парите, тук доказваш себе си..., силата си и волята си. Когато физиката се предава, не мисля, че парите могат да си ти мотив, нещо друго те държи...

# 3 080
Боби има кофти лукав поглед.Ванче или Калоян.

# 3 081
сега наистина се убедих, че водещите подкрепят и подбутват Калоян. Трябваше да се спомене, че освен, че е бил с абокат, но и дядо му починал. Разчитат на съчувствието на публиката.

# 3 082
  • SF
Еее, и дядо му починал! Той затова изглежда такъв събран и без настроение! Sad

Да, няма му го обичайното присъствие и шегите на място, които пуска. Мислех, че е посърнал от болестта.
Днес беше в телевизията и отново един такъв... без настроение.

# 3 083
Винаги съм се чудила какво се печели като се съобщава кой починал, в ефир. Като изключително неприятна емоция, не бих желала да се споменава в ефир.
Но пък събира съжаление.
не бих подкрепила участник заради това.

# 3 084
Въпреки че не харесвам Калоян, респект! Не заложи нито на съжалението и съпричастността на зрителя към преболедувалите Ковид, нито към загубата на дядо му,на когото многократно показа колко държи. Андрей няколко пъти споменава през какво е преминал Калоян, но Калоян винаги отклонява темата. Респект за това, че не иска да спечели гласове от съжаление!

# 3 085
  • Вестерос
Стана ми жал за дядо му на Калоян. Не е успял да го види на финал.

# 3 086
  • София
Калоян ще е хора.

Мери, мерси

значи имаме:
сезон 1: 75% активност
сезон 2: 76%
сезон 3: 83%
сезони 4 и 5: 100%

# 3 087
Абе на другите битки повече дишане се искаше и усилия. Ама се справи и то пръв.

А, да, ето. Почва се със съжалението. Ясно.
Андрей каза, че по време на битката, Калоян е бил с абокат в ръката. Калоян допълни, че ръката му с аноката изтръпнала още щом я прегънал, за да се хване.
Опитай се да се концентрираш във визуализиране на победата на Боби и остави Калоян да го съжаляват.

# 3 088
  • София
Ти не, ама има хора, които биха казали "е, какво момче, болен бил, бори се, пък и дядо му починал". Има такива хора, да.
Аз го гледам от страната на Калоян, не бих искала това да се споменава в ефир.

# 3 089
Давай Ванче! Само тя днес спечели повече от една игра. Стискам й палци!

Общи условия

Активация на акаунт