🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 981
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 3 060
И аз съм за Ванчето при така стеклите се финалисти. Доказа се неколкократно в битките и във фермерския живот.
Браво!
 Вие не живеехте ли в Швеция?

Да. Не съм чела темите за Фермата, та каква е заигравката с Швеция и Боби, наистина не съм в час?
И по- добре, че не сте разбрала. Ужасен срам- родителите на Боби са тартори на Бг- просяците в Швеция. Разследване на Бенатова още от 2015.

Аха, ясно. Да, тук има много нашенски роми, които просят пред магазините. В голяма война са с румънските роми за окупиране на магазини, пред които да просят. Пред всеки магазин стои по един ром и проси. Шведските власти уж щяха да забраняват просията, но все още няма закон. Постоянно строят катуни, които полицията периодично им разтуря.
Имаше случай, четох по тукашните медии, за един нашенски ром, който го бяха примамили да дойде тук и да проси, но нещо не се бяха разбрали с тарторите, които го бяха завели в гората, пребили и съблекли гол на минусови температури. Човекът беше успял да се довлачи до пътното платно и една шведка го беше открила на шосето ни жив, ни умрял.

# 3 061
Респект и на Калоян.

# 3 062
Класически, btv се скапа при мен. Моля, пишете кой е победил ❤

# 3 063
И сега кекса започва.

# 3 064
  • София
Калоян не е избирал да се разболее, но при постижението на тези тримата, някак олеква като победител. Просто малшанс с тоя вирус. Иначе на другите бая издържа, даже пръв. В едните игри не му пречеше, в другите - да. Той си знае дали се е отказал щото залага на гласуване или по други съображения.

# 3 065
  • София

Абсолютно! До преди дни е бил в болница с Ковид, здравето е по-важно в случая.

# 3 066
  • Разпиляна във въображението
Надупчен и с проблеми с дишането няма как да виси там повече от три часа. Добре се е пуснал.

# 3 067
  • SF
Ванчето каква проскубана прическа си е врътнала...

# 3 068

Абсолютно! До преди дни е бил в болница с Ковид, здравето е по-важно в случая.
Абсолютно. Не го харесвам, но все пак се опита.
Боби не мога да го слушам. Не е важно човек от къде е тръгнал... Не е, стига да не е от просията в Швеция.

# 3 069
  • София
Абе на другите битки повече дишане се искаше и усилия. Ама се справи и то пръв.

А, да, ето. Почва се със съжалението. Ясно.

# 3 070
  • Разпиляна във въображението
Еее, и дядо му починал! Той затова изглежда такъв събран и без настроение! Sad

# 3 071
  • SF
На мене наистина ми е жал.

# 3 072
  • Другата България
Видяхте ли Боби докато говореше, Ангел отзад каква физиономия направи?
Жесток е Ачо!

# 3 073
божееее къв е този поглед на боби все едно ме сваля от екрана пфу....браво на баба Дешка..

# 3 074
  • София
Някой чу ли каква е активността на фермерите от сезон 5?
Не казаха мисля.

Общи условия

Активация на акаунт