🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 737
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 120
А Боби колко деца има?Останах с впечатление,че са 2 или 3,но той говореше за едно-дъщеря ми?

# 121
  • София
Боби има две дъщери, едната е още съвсем малка, затова явно е разказвал нещо за голямата. Мечтае да има син. Simple Smile

# 122
А Боби колко деца има?Останах с впечатление,че са 2 или 3,но той говореше за едно-дъщеря ми?
2 момиченца-Магдалена и Наталия мисля че каза.
Данчо беше тотална пародия като водещ на "120 минути". Толкова не го биваше, че няма накъде повече.
Ако не е било по сценарий на продукцията то той си го направи да си зададе въпросите, които са му важни на Даяна. Сам си каза, че останалите са пълнеж.

# 123
Данчо беше тотална пародия като водещ на "120 минути". Толкова не го биваше, че няма накъде повече.

Абсолютно! А като обясняваше, че 25 години е на сцената. Трябва да може да се държи на ниво, нали е в политиката и му се налага да се изказва, не само да прави фокуси.

# 124
Точкуването на игрите  ми звучи както самооценка на всеки състезател : Аз съм тъп и упорит - игри за помнене и алманах - малко точки, маане с брадва и коване - максимум

Тази жена защо ми стана толкова противна се чудя? Може би защото освен снимката от педставянето никога не я видяхме искрено умихната ( нямам предвид гротескните злоради гримаси когато й се получат нещата с интригите). Веднъж не се засмя, не се усмихна ни на обичай, ни на парти.....

# 125
Че то тази година Алманахът не е битка на знания, а "по-бързият печели" . Дано махнат поне спринта до бутона, а по-добре и самия бутон.

# 126
  • при късмета
Че то тази година Алманахът не е битка на знания, а "по-бързият печели" . Дано махнат поне спринта до бутона, а по-добре и самия бутон.
Махат само бутона и догодина препускат до балите в края на арената и обратно и задъхани отговарят на въпроса Joy

# 127
  • София
Камелия прибрала ли си е обратно вкъщи блудния син, знае ли се?

# 128
Само да не са Надка Злобева или Данчо Ревлев

# 129
  • Бургас
Камелия прибрала ли си е обратно вкъщи блудния син, знае ли се?
май засега не, ама след няколко месеца сълзи и сополи от Даню- може и да си го прибере, ако преглътне "приятелството" с дългокоска

# 130
Иска ми се Телецът или Юхууу Ванче да спечели фермата тази година.
В анкетата гласувах за двамата братя, Ванче и Надка.
В никакъв случей не искам Даньо победител, нито го искам на финал.
Много искам следващия дуел да е мъжки Даньо срещу Стоян и последния да му спретне такъв фокус, че палячото да реве една седмица след това Joy

# 131
  • София
Чудя се как Данчо е кръстил дъщеря си Янка. В това решение селото прозира много очебийно.
Малцина са съвременните родители, които кръщават момиченцата си с име, което завършва на -ка: Янка, Ганка, Пенка...

# 132
  • Тра-ла-ла
Махат само бутона и догодина препускат до балите в края на арената и обратно и задъхани отговарят на въпроса Joy
Може и по-шиб@нко да го измислят. Тичаш и стигаш до греда - режеш с трион. После пак тичаш - цепиш дърво и чак тогава отиваш и натискаш бутона Joy И така за всеки въпрос....

Честно - писна ми само цепене и рязане в този сезон

# 133
поне  в последния дуел Даяна знаеше отговорите, не като Калоян, Кустев, Тонка...- бяга,натиска бутона и после ЪЪЪЪЪ аз за какво дойдох тук???

# 134
  • София
Чудя се как Данчо е кръстил дъщеря си Янка. В това решение селото прозира много очебийно.
Малцина са съвременните родители, които кръщават момиченцата си с име, което завършва на -ка: Янка, Ганка, Пенка...
Бишвата му жена е словачка и се казва Янка.

Общи условия

Активация на акаунт