🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 976
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 135
  • при късмета
Чудя се как Данчо е кръстил дъщеря си Янка. В това решение селото прозира много очебийно.
Малцина са съвременните родители, които кръщават момиченцата си с име, което завършва на -ка: Янка, Ганка, Пенка...
Надали сам е взел решението за името, има и майка това дете все пак

# 136
Предпочитам Боби пред Калоян. Циганин, ама няма нищо циганско в него или поне не е видимо за аудиторията за последните три месеца.

Гледах снимки в неговия профил в Инстаграм. Домът му е като корица на списание. Лично аз му симпатизирам.
Къде ги видяхте тези снимки на дома му? Аз му намерих профила и имаше малко снимки и никъде нямаше дома му или поне не се вижда хубаво.

# 137

Ако някой има линк, моля да го пусне в темата Hug

ДАЯНА В "ПРЕДИ ОБЕД"

# 138
Според мен Калоян ще спечели, защото е доста лансиран цял сезон. През повечето от половината време беше в управлението, повечето му съфермира може би ще гласуват за него, а и някак си продукцията се опита да му изгради образа на достойния млад българин, който милее за родината.

# 139
Камелия прибрала ли си е обратно вкъщи блудния син, знае ли се?
май засега не, ама след няколко месеца сълзи и сополи от Даню- може и да си го прибере, ако преглътне "приятелството" с дългокоска

На Камелия й е по-важно, че този път е по "телевизора" излагацията му. Иначе си мисля, че Данко си залита по хубавелки чат-пат и Камелия не е като да не знае. Ама не го разбират толкова хора, та да стане едва ли не обществен проблем и тя да няма как да го излавира. А след някой и друг месец вече нито Даяна, нито Данчо ще ги пита някой, дали са "приятели" или каквото искат да си му викат.

# 140
  • Стара Загора
Аз най-малко искам да спечели Надя, после Калоян, може би Ваня заслужва (спечели 3 дуела на арената), но най съм склонна да гласувам за Боби! 

# 141
Според мен Калоян ще спечели, защото е доста лансиран цял сезон. През повечето от половината време беше в управлението, повечето му съфермира може би ще гласуват за него, а и някак си продукцията се опита да му изгради образа на достойния млад българин, който милее за родината.
За управлението едва ли има намеса продукцията, просто тези вътре си го избираха. За останалото съм съгласна ,цял сезон ни го бутат като млад достоен патриот,помагащ на дядо си

# 142
  • Другата България
За управлението едва ли има намеса продукцията, просто тези вътре си го избираха. За останалото съм съгласна ,цял сезон ни го бутат като млад достоен патриот,помагащ на дядо си
Точно това и мен ме притеснява.
Пу-пу.....

# 143
  • София
Чудя се как Данчо е кръстил дъщеря си Янка. В това решение селото прозира много очебийно.
Малцина са съвременните родители, които кръщават момиченцата си с име, което завършва на -ка: Янка, Ганка, Пенка...
Надали сам е взел решението за името, има и майка това дете все пак

Янка е умалително на Яна. Не знаем детето как е записано в акта за раждане. Освен това майката е словачка, за тях изобщо не е чуждо подобно именуване.

# 144
  • Варна/Амстердам
В Чехия и Словакия умалителните имена са много популярни-Янка, Елишка, Ленка, Аделка, Житка... Simple Smile))

# 145
  • София
При толкова градски Паоло, Роберт, Алексия и Гучи, вие за Янка се хващате.

Това е вече прекалено.

# 146
  • при късмета
Според мен, Калоян, ако е на финал, мисля, че фермерския вот ще е за него. За него ще гласуват Петър (ако и той не е там, ама мен лично много ме съмнява, да не говорим, че не искам), Ваня и Мария (ако и те не са там), двете с общия мозък и мисля, че и Дана, макар тя да имаше момент в който, като че му беше ядосана или обидена, след заявката ѝ вътре, че много го харесва. Това според мен са сигурните гласове за него, а предположенията са Миро, Даяна, Данчо (него изобщо не го броя във финалистите) и Кустев. До тук ги изкарах кажи речи половината участници, май и отгоре.
Лично аз се надявам да не спечели, Калоян ми е разочарованието на сезона. В началото с визитката и държанието му ми беше един от фаворитите. После обаче, колкото повече говореше и плетеше схеми, толкова повече се разочаровах. Не малко, че конците му дърпаха Тъпото и Петър (с него започнаха после взаимно да си влияят), ами колкото повече заучени фрази пееше, толкова повече се убеждавах, че този човек няма собствено мислене. Някой му е набил някакви постулати в главата, но той самия дори не изглежда, че ги разбира напълно, да не говорим да са негови собствени виждания. Мъже с претенции и без мнение за мен са нещо ужасно. Това е причината да ми е разочарованието на сезона. Въпреки опитите му от около 2 седмици да се хареса на зрителите, аз като него не прощавам и не забравям Joy

# 147
А какво значение за финала имаше вота на съфермерите? Те просто изразяват симпатията си, но пък напусналите рано са толкова обективни колкото и ние зрителите.

# 148
  • при късмета
Техния вот се отчита като зрителския, дава точки, които се прибавят към точките от битката. Така, че си има значение

# 149
Аз съм твърдо за Боби.
Като бивш емигрант никога не бих дискриминирала някого заради неговия  етнос, цвят, сексуална ориентация... защото знам какво е - нали и аз съм била в същата ситуация години наред!

Хората ги приемам на индивидуален принцип - според делата.
-----------
Въпрос: Ако Боби не беше от малцинствата, пак ли щяхте да смятате, че не заслужава да спечели Фермата 6?

Боби е - знаещ, можещ, с чувство за отговорност, смачка се от работа на всички фронтове, не е конфликтен, възпитан и културен е, приветлив.
И българският му е, вероятно, по-добър от моя, а и на повечето хора вътре, че и на доста от пишещите тук.

Всеобщият любимец Петър го кара на едната визия - за който го намира привлекателен.
---------
ПС: Благодаря за темата.

Последна редакция: вт, 08 дек 2020, 09:02 от Tahiti

Общи условия

Активация на акаунт