🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 851
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Убедена съм, че животът с Боби у дома би бил много по-приятен, отколкото с 'Красавецът то Ф-6'.
Aз не съм убедена..Trollface

Боби ми е хлъзгав, не знам какво му е в главата. Много се пази да изразява мнение.
Иначе това което е показал ми харесва.

# 151
Кой е казал, че Боби Не заслужава да спечели? Rolling Eyes
Аз мисля, че единствено той заслужава наградата, нищо че беше доста скучен участник. Но едва ли той има вина, че са го давали малко и не е бил център на внимание. А може и умишлено да са му пазили образа от излагация. Единствено интересен ми беше в образа на Даяна. Joy

# 152
...

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 17:04 от Снежана Попова 646351

# 153
  • София
На мен Калоян още от началото ми направи лошо впечатление, още задачи нямаха, той вече коментираше, че жените трябвало да се обяздват и още няколко изпуснати реплики, от които стана веднага ясно какво му е разбирането за живота. Напоследът не говори толкова глупости, защото видя, че това не се котира.
За мен тази година немалка част от жените работиха здраво, някои с по-леки задачи, други с по-тежки, но като изключа Жанета, Антония и донякъде Милена, другите се раздаваха спрямо способностите им.

# 154
  • Пловдив
Много знаете, браво.Rolling Eyes
Следващия път разберете какво значи скрит текст.

# 155
Извинявам се. Коригирах грешката си.

# 156
  • Другата България
Просто нямам думи.
Спирам да се ядосвам.
То и смисълът е никакъв
Цял сезон се пазя да не разбера 4-мата финалисти, и всякакви други известни неща, 4 дни преди финала идва някаква си никому неизвестна и ей така, пише тук какво е дочула, което току виж, се окаже вярно.
Не, че не го предположих, ама това убива тръпката от цял сезон гледане.
Извинявам се. Коригирах грешката си.
Е, ти я коригира, ама аз го прочетох.
Нищо, кой се прецакал, прецакал.
Ще си мълча, но и прогнозите за дуели вече ще са ми трудни, тоест, лесни.
Освен този довечера, за който снощи писах, че ще е Йордан - някой различен от Стоян.

# 157
Доста хора тук се изказаха негативно за него, защото бил от малцинствата, и видиш ли - заради това НЕ заслужавал.

Имайки предвид откъде е тръгнал и с какви предразсъдъци е трябвало да се бори цял живот - това ме кара да го уважавам дори повече.

Последна редакция: вт, 08 дек 2020, 12:15 от Tahiti

# 158
  • Sofia
Нали финалът ще е на живо?
Как са го играли вече.

# 159
На живо ще е в събота.

# 160
  • София
Боби са го взели, може би защото са очаквали да се заформи конфликт или сензация около етноса му, но това така и не се случи, затова и нямаше толкова ефирно време. Мисля, че си е тих и кротък и навън, затова и тук не е на всяка манджа - мерудия, и не се меси в чужди неща, та затова излиза като да не изказва мнение. Тих човек ми се вижда. Твърдо съм за него на финала. Ако победител стане жена /а то няма да е, така мисля/, съм за Мария.

# 161
Сега изгледах гостуването на Дая при мамин Сашко. Същата работа като в "Фермата"-оправдава се за всичко. Все гледа тя да е " чиста". -Точно с това ме подразни, иначе много я харесвах в началото.
Пролича и, че остана доволна от включването на майка и.Изглежда за пръв път усеща подкрепа.
Не ми харесва, че отношението към 27 годишна жена още е като " детето". И тя самата все търсеше тяхното одобрение и няколко пъти в предаването каза, че баща и ще е доволен сега. Все едно е на 17, а не на 27.
Хубавото в нея е, че в нея няма злоба, не е лош човек и е хубава, но то и това е до време и от тази хубост само кошутестите очи няма да се променят, за това е хубаво човек да има и акъл.

# 162
  • Варна
Как са го играли вече.
За полуфинала беше спойлера.

# 163
  • Другата България
Как са го играли вече.
За полуфинала беше спойлера.
Напротив, точно за финала си беше.

# 164
Техния вот се отчита като зрителския, дава точки, които се прибавят към точките от битката. Така, че си има значение

Ясно, тогава Кано има голям шанс, харесват си го момите. Wink

Изпуснах спойлера, тюх. Да Не вземе някой да ми го прати на лс. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт