🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 774
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 180
Ей, сериозно ли успя да ги прочетеш Merri_An? Чак ми стана неприятно, толкова време успя без да прочетеш и сега баш няколко дни преди финала... Жалко! Sad

# 181
Финала не се ли играе от двама?  ПОнеже са четирима реших че е един вид полуфинал.

ФиналЪТ във Фермата напоследък се играе от четирима. В последните сезони за последния ден остават четирима, като в първия час отпада един, после още един и за последния час от живото предаване (с 360-градусовата камера) остават двама

# 182
  • Варна
Скрит текст:
Финала не се ли играе от двама?  ПОнеже са четирима реших че е един вид полуфинал.
ФиналЪТ във Фермата напоследък се играе от четирима. В последните сезони за последния ден остават четирима, като в първия час отпада един, после още един и за последния час от живото предаване (с 360-градусовата камера) остават двама
Значи е възможно да го снимат в период от няколко дни.. може би с цел да си починат дуелистите... Хм..

# 183
ИзпуснАх спойлера. Ще се мре от любопитство . Някой да ми каже моляяяя.
Мерии в тебе ми е надеждата. Да ми върнеш жеста.

# 184
И аз го изтървах.

Последна редакция: пн, 07 дек 2020, 20:12 от Tahiti

# 185
  • Бургас
Изпуснах спойлера. Бихте ли ми го пратили на лични. Благодаря!

# 186
  • Другата България
Хексе, финалистите са четирима, един печели, това е ясно, но на финала отиват четирима. Simple Smile
Финала не се ли играе от двама?  ПОнеже са четирима реших че е един вид полуфинал.

П.П. А това, което пишеше в спойлера - /двете последни двойки/ го знаех поне от месец.
Joy
Ама аз не го знаех.
Говорим за едно и също.
На финала са 4 човека, тя написа кой срещу кого е играл от тях четиримата.
Ей, сериозно ли успя да ги прочетеш Merri_An? Чак ми стана неприятно, толкова време успя без да прочетеш и сега баш няколко дни преди финала... Жалко! Sad
Е, успях.
Не ми е чак такава драма, защото го очаквах, но не го исках.
А и този сезон някак ми е все едно, просто никога не съм обичала и искала спойлери, защото ми се ще сама да се напрягам да предвиждам ходовете на участниците. Ама здраве да е.

# 187
И отново крещяща нетолерантност към новобранците във форума. Какво от това, че жената сега се е регистрирала? Така ли се посрещат новите членове на клуба? Още повече... доколкото видях жената се извини, но мрънкането продължи

# 188
Техния вот се отчита като зрителския, дава точки, които се прибавят към точките от битката. Така, че си има значение

Ясно, тогава Кано има голям шанс, харесват си го момите. Wink

Изпуснах спойлера, тюх. Да Не вземе някой да ми го прати на лс. Smiley
Може ли и на мен?

# 189
Сега изгледах гостуването на Дая при мамин Сашко. Същата работа като в "Фермата"-оправдава се за всичко. Все гледа тя да е " чиста". -Точно с това ме подразни, иначе много я харесвах в началото.
Пролича и, че остана доволна от включването на майка и.Изглежда за пръв път усеща подкрепа.
Не ми харесва, че отношението към 27 годишна жена още е като " детето". И тя самата все търсеше тяхното одобрение и няколко пъти в предаването каза, че баща и ще е доволен сега. Все едно е на 17, а не на 27.
Хубавото в нея е, че в нея няма злоба, не е лош човек и е хубава, но то и това е до време и от тази хубост само кошутестите очи няма да се променят, за това е хубаво човек да има и акъл.
[/quote

Моите деца са над 27 години, но и аз ги наричам "детето". Както и близките, които много ги обичат. Когато децата имат нужда от подкрепата ни с баща им, те си стават абсолютно деца. Няма значение кой къде как се реализира, ако ни споделят проблем, ние сме вече също част от него и автоматично започваме да търсим как да помогнем, все едно дали е любов или каквото ни поднесат.

# 190
  • Варна
И отново крещяща нетолерантност към новобранците във форума. Какво от това, че жената сега се е регистрирала? Така ли се посрещат новите членове на клуба? Още повече... доколкото видях жената се извини, но мрънкането продължи
А защо  трябва да сме толерантни?

# 191
  • София

Еми не е така, като отидеш един вид на ново място, поопознаваш обстановката и тогава се включваш. А не с влизането и неадекватно да се действа, пльос "ето ви". Ето това е ефектът после.

# 192
  • Другата България

Тая па егати клюкарката!
Цял сезон искА, сега пак!
То ти сигурно го знаеш, ама ако кажеш, ще ти пратя това, което прочетох?

# 193
Спойлер за четиримата финалисти се върти от доста време в темата.
Във фб често се коментират, излизат ми и много статии за това.
Алоо, клюкарките.. спите ли?? Grinning Grinning

# 194

Тая па егати клюкарката!
Цял сезон искА, сега пак!
То ти сигурно го знаеш, ама ако кажеш, ще ти пратя това, което прочетох?
Прати ми моля те. Че се захвана да правя чекане и изпуснах

Общи условия

Активация на акаунт