🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 807
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 480
Личеше си, че има нещо простовато в Мария и точно за това не можех да я харесам. В днешния епизод го видях. Агресивна ми е.Още малко на бой ще скочи, като някой  див балканец се държи.

# 481
Мария е чувствителна и първична. Не разбирам това скачане срещу нея изведнъж, при положение, че и друг път е реагирала по подобен начин и в други ситуации. Тя остана огорчена от “змията”. Надка мила, добродушна, сърдечна, абе същински “паднал ангел” пак недоразбрала какво е направила. Сори , ама за мен Марето има право.

# 482
  • при късмета
Едно единствено нещо се случи на добре в този сезон. Това, че премахнаха правилото за равен брой мъже и жени на финал. Само, че трябваше да е ясно много по-рано. Ужасна е тази смяна на основни правила всеки сезон. Като има готов формат и се водят по него, кому е нужно да побългаряваме нещо вече измислено

Във ФБ все са я плюли мишата муцуна, но днес направо я съсипват. Коментарите не са много на брой, защото постовете са от час- 2, обаче я разкостиха. Аз не помня толкова негативно и по-важното единодушно мнение за участник, от всички сезони, които съм гледала. И най-черния, като Христина, Роман, Дарина, Шопски, все са имали повече защитници. Такова нещо не помня

Мара беше ясна, още от случката с Поли, а че е проста от още по-рано. Ама Кукото тогава не го счете за агресия, сега ѝ се обяснява като ученичка и трепери като вика и беснее. Те на чужд гръб и 100 тояги са малко. А Ваня сама се набута в скандала, никой не я натискаше, че да звъни. Нито една жена не заслужава финал. И миналата година го казах, ама си връщам всички думи назад за сезона. И Ваня не мога да харесам, въпреки победите

Едно не ми стана ясно цял сезон. Как Надка успя да подведе всички, с изключение на Даяна за себе си? И Милена разбира се, нотам беше открит конфликт. Даже Мара с двата грама мозък, въпреки, че беше най-подведена от нея се усети, а другите или не са или се правят на ощипани, защото ще излязат идиоти. Зрителите я разкриха още на втората седмица, а вътре са коне с капаци. Начело с Калоян, може би защото той беше най-подведен от Надка от мъжете, а повечето се водят по него, че нали дълго държаха "властта". И разбира се Надка имаше най-много сметка него да котка, а той доволен, че тя му казала, че той заслужава и трябва да  е на финал. Ма много е прост тоя човек

# 483
На Марето никой не й е длъжен,тя от седмици плюе по Надя,пък сега държи сметка що не излъгала заради нея. Не казвам,че Надя е китка,тя с нейните глупости,дето ще бута Мария на финал сама се насади така ,ама Мара съвсем изплиска легена.
Ма ко ,Ваня не се е бутала в скандала,опита се да обясни на Мария какво е станало и ,че тя е питала Надя,ама бясното животно чу само каквото иска да чуе

# 484
Абе, само на мен ли ми е супер зловещо като покажат Надя в онзи кадър тъмния от визитката, дето е с катран мазана?

То май трябва да е жертва там, ама за мен си е баш нещо друго.. Брр

# 485
Мария е чувствителна и първична. Не разбирам това скачане срещу нея изведнъж, при положение, че и друг път е реагирала по подобен начин и в други ситуации. Тя остана огорчена от “змията”. Надка мила, добродушна, сърдечна, абе същински “паднал ангел” пак недоразбрала какво е направила. Сори , ама за мен Марето има право.
Моля? Понеже си я знаем, че е луда, и дай да не й обръщаме внимание? И за кое е права, че всички трябва да заблуждават Ванчето в полза на Мара?

# 486
Надявала, не надявала, избра да си спечели още 1 ден почивка и да прецака Мария да няма избор. Но иначе я бута до финала, нали... Иска двете да са. Усетила я е колко е наивна Мария, ама не сметна Надя, че Мария ще говори с други хора освен нея и ще ѝ отворят очите.
Да, бе да.

# 487
Абе, само на мен ли ми е супер зловещо като покажат Надя в онзи кадър тъмния от визитката, дето е с катран мазана?

То май трябва да е жертва там, ама за мен си е баш нещо друго.. Брр

May Ling, и на мен ми действа много стряскащо, направо все едно кадър от филма "Предизвестена смърт".

# 488
Каквото и да говорите, не мисля, че е честно Надя да казва на Ваня, че Мария няма отговорите на алманаха. Да беше казала, че не знае и толкова.
Надя драматизира сеченето на въжето, първо се опита да обвини Боби, но като видя, че не може да му вмени вина, се прехвърли с обвинения към Мария.
Не мислв, че подението на Надя е достойно.
Това е смешка, нали?

# 489
Не харесвам Надя. Но, Мария не е на пионерски лагер. Кой какво казал, казал. Всеки е длъжен сам да си реди играта, защото  там никой никому не е длъжен; нахалство е да вдигаш олелия, с безумните претенция някой ( опонент в играта), да лъже. И то да лъже не в своя полза, а в полза на конкурент. Оох, Мария   и при  нея всичката пара е в свирката.

# 490
Сериозно ли?

# 491
Мария тотално се изложи. ( Не че не се излага яко от самото начало)  Абе как може да тръбиш на всеослушание, че Надя обещала да те добута до финал, пък сега ти забила нож в гърба, щото не лъгала заради тебе. И реве - тя искала по- ранни дуели, не накрая. А какъв скандал спретна на първото фермерство на Надя, като искаше да я праща на дуел. Толкова е куха, чак дрънчи. Айде да я опатка
утре Ванчето и да я праща да си ходи, че не мога да я трая газ тъпоъгълната. Цял сезон й гледаме изцепките - първо се репчи, после ревейки се обяснява.
Категорично искам Ванчето на финал, ако може и финалист.

# 492
  • SF
Мария се оказа много мека Мара.
Тя и Надежда бяха спрягани като най-силните жени на сезона и всички първи дуелистки ги избягваха.
На какво се дължи мнението, че тя и Надя са толкова силни? Първо, не са много умни, а в тези игри на Арената, си трябва и акъл.
Нищо и половина са и двете, а от първата седмица ги приготвиха за финалистки и съвсем нямам предвид това, което Надя разпространяваше, че ще докара Мария до финал. Ето колко я докара!
Утре Мария ще вземе да си тръгне, победена от едно глуповато девойче. А и предвид всички тези качества на Мария, как стана така, че мъжете я харесват толкова много - нито е умна, нито е хубава, нито е сексапилна, нито е омайница, само пушене, клюкарене и закани.
Същото важи и за Надка. И като ги запрегръщат, а те идвете са ми едни мърли. И Ванчето изглежда мърлява.
Надя трябваше да добута Мария до финал, а я прецака, както можа. Данчо трябваше да е добутал Даяна до финал, а я прецака така, както нито един от враговете й там и тези, които "не можаха да я опознаят", не я прецакаха. Големи приятелства се породиха тази година!

# 493
Мария не е била на дуел.
Данчо също не е бил на дуел.

Мария е сигурен първи дуелист през финалната седмица.
Що за аргумент е това, "да ми дадеш още един ден да чета алманаха" ? Мария е в положението да бъде първи дуелист поне от две седмици. И не е чела? Проблема си е изцяло нейн, да е мислила с главата си. С имунитет в ръка Надя трябваше да е малоумна да не изчисти една от останалите две жени.

# 494
  • София
Там всеки си ирае играта както може, откъде сме сигурни, че някой не е излъгал в нещо, за да стигне напред? Явно не сме видели уж, ама реално няма как да се знае. Така че... Едни имат стратегията цял сезон да си "присвоят" мандрата, за да се покажат като много важна част от фермата, други си мълчат, за да не изпъкват. И това цял сезон. Лъжи, втълпяване на някакви умения дето ги нямат... Това е страгетия за целия сезон. Мария веднъж решила да премълчи нещо в нейна полза и край. Много е лоша. Не казвам, че е права, ама не я изкарвайте по-черна, отколкото е. Защото и това е стратегия. Другите нямат отношение в нейното решение, нямат работа да се месят в това какво е казала и не. Все пак и те играят игра. И почти никой не си е толкова близък с Ваня, че да тича да ѝ каже каквото и да е. Колко интриги се заплетоха заради едната стратегия, една лъжа дето бързо може да се разбре дали е такава ли е проблем?

Общи условия

Активация на акаунт