🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 411
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 960
  • София
Даньо Селския направо изби рибата с това самочувствие.
И аз не го подкрепям на дуела, но не съм и за Стоян. И двамата са смотани и жалки- все по своя си начин.
И докато Стоян е просто една невзрачна шушумига, Даньо е тотална селска смешка. А му симпатизирах в началото...

# 961
Е Данчо си има самочувствие, защото е успял в своята сфера и явно се е реализирал и след като е приключил с фокусите. Освен това явно подържа добър стандарт за малкия град и е нормално да го харесват жените. Друг е въпроса какъв човек е. Съдейки по държанието му си е типичен близнак - голям на думи, малък на действия (без да искам да генерализирам и да обиждам всички мъже близнаци). Аз съм имала вземане - даване два пъти с мъже от тази зодия и двата пъти думите им бяха в тотален противовес с действията и сякаш искаха хем да са сериозно обвързани, хем да са свободни да правят каквото искат.

# 962
Твърдо зад Стоян съм.
Ай 'ше им са не види и лицемерите с лицемери!
Защо Стоян избрал слаб противник? Като вълци му се нахвърлиха, предвождани от Надка.
А сега за ''мъжкия'' избор на Даньо - ни гък, ни мък. Одобряват.
Всичките са толкова фалшиви.
Едната ръка протегната за поздрав, а другата зад гърба, държи нож.
Worried

# 963
Данчо така се надъхва все едно Кобрата излиза срещу Джошуа. Същите смешни изхвърляници. И не само пред Стоян и пред другите тримца файтъри. Пък в играта на Алманаха едно перчене...като да го е тръшнал в борба свободен стил.Smile С нетърпение чакам и тази вечер да се посмея.

Надето си гледа точно собствения интерес. За мен тя е от хората които без враг и "верен приятел" не виреят. Ако липсват ще си ги създадат. С Милена имаха шанс да се сближат, честно да говорят, но и двете особено Надя, която го игра народна жена силно преувеличи нетърпимостта си към Милена и удобно я направи врагиня. С Мария от немай къде се сближи в началото, писала съм, по възраст, не по интереси. Та всеки с номера си в това предаване.

Викам за Ваня на финал. Smiley

Последна редакция: ср, 09 дек 2020, 10:59 от Cafelate

# 964
  • София
Даньо Богатия може да вирее само в малкия град. Извън него е просто Никой и не само. Селото лъха прекалено много от него.

В Габрово и околността може да има фенки, ама дотам.
Направо се сгромоляса в моите представи...

# 965
Искам Ванчето да победи на финала, защото  ми стана много сладка с тоя апартамент дето искала да си вземе да си кани мъжете. Принципно това не би трябвало да я вълнува, защото е проблем на мъжа да намери терена. Но щом това ще и донесе комфорт, пожелавам и да спечели. Млада, амбициозна, усмихната, автентична и добронамерена жена, а явно и биткаджия - тя ми е фаворита.  Успех Ванче

# 966
На нен ми стана много смешно това за апартамента, щеше да е смешно, ако не беше тъжно ,де.

# 967
Данчо, явно много държи да демонстрира благосъстояние и добър стандарт, защото и като разказваше за Камелия обясняваше, че живеят в хубава къща, карат хубава кола и тн. Да не забравяме и 4000 лв. данъци дето е платил.
Ама зрителите като не могат да му видят къщата и данъците, та е решил да си го напише това Богатия, отзад /на гърба имам предвид/. Да знаем, че не е случаен.
Но, напълно е възможно, наистина да е добре материално, макар че Богат и Богатство са субективни понятия.
Че не е богат душевно вече разбрахме всички.

# 968
Не съм за Данчо, но съм против Стоян. Когато Стоян избра Митко, реакциите бяха други тук. Но Даньо избра Стоян и бил недостоен. Защо да е? Кой от вас на крачка преди финала не би избрал някой, с който ще му е по-лесно? Негативите на Йордан са друга тема на разговор. Много искам Стоян да си тръгва. После нека и Данчо пътува, но задължително Стоян пръв.

Да, други бяха реакциите.

Няма нищо недостойно да избереш някой, който смяташ за слаб. Това е игра. Ако само “силните” се избират помежду си, на финала ще останат най-слабите. (Представете си - чичо Митко и Асен... 😀)
Недостойно става, когато минути преди да го избереш въпросния “слабак”, се пъчиш и се хвалиш как всички ги било страх от теб и колко си велик. 🤮
Ох, направо като го обяснявам пак ми става супер неприятно, бля.

# 969
Е Данчо си има самочувствие, защото е успял в своята сфера и явно се е реализирал и след като е приключил с фокусите. Освен това явно подържа добър стандарт за малкия град и е нормално да го харесват жените. Друг е въпроса какъв човек е. Съдейки по държанието му си е типичен близнак - голям на думи, малък на действия (без да искам да генерализирам и да обиждам всички мъже близнаци). Аз съм имала вземане - даване два пъти с мъже от тази зодия и двата пъти думите им бяха в тотален противовес с действията и сякаш искаха хем да са сериозно обвързани, хем да са свободни да правят каквото искат.
На този  льольо какво да му се харесва че не сещам аз?Сега след формата пък още повече,смачкал Камелия по всички параграфи,избива си комплексите върху нея, тя му се моли пази Боже.Няма усещането колко е смешен в очите на хората но сега вече го е разбрал сигурен съм.

# 970
Е, Ванчето на шега го каза за мъжете и гарсониерата. Не че има нещо лошо да си купи жилище. Аз останах с впечатление, че е едно дете, учила тук-там в чужбина, дори и със стипендия, родителите ѝ явно са си я поддържали.

"Богатия" вероятно е някакъв прякор от мнооого години. Може и от ученическите да е. Другите с 2лв. за закуска, Дани с 5 Wink Богат на преживявания, пътувания, емоции...спокойно, ще си каже сега по интервютата Smiley

Belle25, Данчо НЕ Е спрял с фокусите. Той сега е във вихъра си. Заедно с партньора, който влезе за представлението.

# 971
  • Бургас
Искам Стоян да опука Даню- ей така за самочувствие, иначе е ясно че няма да се добере до финала в конкуренцията на Боби, Петър и Калоян

# 972
Мария в момента по btv. От самото начало много искала да ходи на дуелИ?! Явно само когато Надя й го предложи, не щеше 😀

# 973
Надежда не можа да сбъдне мечтата си, да добута Мара до финал.
Сега Стоян е взела под крилото си.
За мен, това " добуване до финал"  си е чисто лицемерие. Може и да се създават някакви приятелски отношения, защото не може три месеца да си седят сами като кукувици там, но това е игра за пари и не е логично да тикаш някого към финала, загърбвайки собствените си интереси. Ако някой го прави, то е с други подбуди - да се изправи рамо до рамо с някой по-слаб на финала, за да е по-лесно спечелването. А самото изявление - ще те добутам до финал - показва точно това . Аз бих се обидила, ако някой ми каже такова нещо.
Освен, че е обидно - сиреч ти си слабаЧКА, ама аз благоволително ще положа усилия и ще те замъкна там, то издава и доста самодоволство - тя е очаквала Мария да е толкова глупава, че да се хване. Ами не се хвана, сумтя, муча и плановете на Надя се промениха. А вчера Остапка Бендерова пак извади старата плоча и я завъртя. Laughing Изобщо, Надя наистина с бая самочувствие се прави на гара разпределителна - само като се сетя как размахваше пръст и със свити устнички съскаше на Стоян, че посегнал на "иконата". Хахах, "забавна" женица.....още ме е яд, че Дая не я гътна, на косъм беше.

# 974
  • София
Мария каза, че продължава да се чувства предадена от Надежда и че е за Калоян е Петър.

Общи условия

Активация на акаунт