След напускането на Даяна гледам без особено вдъхновение, защото останалите във фермата не бяха и не са моите хора, но Мария получи червена точка от мен, когато подпука "змията под камък" Надя. Освен това в играта за 4 точки беше истинска фурия. Как ги укротяваше тези люлки, голямо зрелище беше нейното. При мъжете беше по-зле, защото и двамата с нищо не могат да ме спечелят. Фокусникът още ми е черен - заради Даяна естествено, но не разбирам повечето коментари тук. Човекът си се надъхваше, много спортисти го правят и по-брутално от него. Същите реакции имаше и след първия дуел на Стоян, тогава пак не разбрах защо така се възприемат нещата. Ще игнорирам злопаметността си и ще стискам палци за Данчо, защото пък Стоян конформиста ми е твърде безличен за финалист. Ванчето ми е като Стоян, тя вероятно е сигурен финалист, ама и още 4 дуела да отметне, пак няма да ме кефи. Неоформена креатура ми е, какво да се прави. И Боби е подобен персонаж - работлив, да, обаче не ме впечатли с нищо по-специално през цялото време. Даже Надя, която за мен е човекът, тровил атмосферата през цялото време, е по-запомняща се от изброените. Другите са ми още по-зле, така че ги пропускам. Това, което ми хареса най-много вчера, е силната мъжка подкрепа и за двете жени, поздравления за тях. 

Препоръчани теми