🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 396
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 945
Имаше спойлер , да Simple Smile

# 946
Ееей, само аз ли съм била за Мария в женския дуел?! Laughing След напускането на Даяна гледам без особено вдъхновение, защото останалите във фермата не бяха и не са моите хора, но Мария получи червена точка от мен, когато подпука "змията под камък" Надя. Освен това в играта за 4 точки беше истинска фурия. Как ги укротяваше тези люлки, голямо зрелище беше нейното. При мъжете беше по-зле, защото и двамата с нищо не могат да ме спечелят. Фокусникът още ми е черен - заради Даяна естествено, но не разбирам повечето коментари тук. Човекът си се надъхваше, много спортисти го правят и по-брутално от него. Същите реакции имаше и след първия дуел на Стоян, тогава пак не разбрах защо така се възприемат нещата. Ще игнорирам злопаметността си и ще стискам палци за Данчо, защото пък Стоян конформиста ми е твърде безличен за финалист. Ванчето ми е като Стоян, тя вероятно е сигурен финалист, ама и още 4 дуела да отметне, пак няма да ме кефи. Неоформена креатура ми е, какво да се прави. И Боби е подобен персонаж - работлив, да, обаче не ме впечатли с нищо по-специално през цялото време. Даже Надя, която за мен е човекът, тровил атмосферата през цялото време, е по-запомняща се от изброените. Другите са ми още по-зле, така че ги пропускам. Това, което ми хареса най-много вчера, е силната мъжка подкрепа и за двете жени, поздравления за тях.

# 947
И аз искам спойлер, много ме.дразни Даню богатия. Всичко сте описали, гащеризона, кукуригото, гадното държане, ужас! Ужасен е!
И аз вече съм за Ванчето, не я харесвах, ама вече ми стана симпатична, на фона на останалите, а и 4ри победи, браво, респект!

# 948
  • Вестерос
Данчо Форестър преиграва с тези хвалби по свой адрес. Действа на психиката на Стоян като му ги казва нещата, за да падне духом Стоян. Не е чак такъв хвалипръцко Данч. Всичко е поза.

Дияволо, защо никой да не дръпне безценната ти Надя? Нима Вила и Сълзата не играха един срещу друг?

# 949
Сега изгледах снощния епизод и Ванчето наистина е машинка!
Абсолютно си е заслужила мястото на финал, ако стигне ди него.

# 950
С майка си живее детето, май кара по един месец в годината с баща си.
На мене Йордан ми е противен по начало - откакто разбрах, че е зарязал жена си с дете със специални потребности... Sad
Ами кой да гледа гъза си???Ей Данчо едва ли четеш, но да си  знаеш не си никакъв мъж.

# 951
Не съм за Данчо, но съм против Стоян. Когато Стоян избра Митко, реакциите бяха други тук. Но Даньо избра Стоян и бил недостоен. Защо да е? Кой от вас на крачка преди финала не би избрал някой, с който ще му е по-лесно? Негативите на Йордан са друга тема на разговор. Много искам Стоян да си тръгва. После нека и Данчо пътува, но задължително Стоян пръв.

# 952
Вече и аз предпочитам Ванчела да спечели, Боби ми изгуби симпатиите с някои позиции, които /не/зае, та, ще съм ок даже и Петър да отнесе чека, другите са неприемливи . Стоян вече победи-отслабна, спечели два дуела и натри носа на Калоян на битката на тепиха. За победа ще му е трудно да спечели вота на съфермерите, за зрителите не се знае също .

# 953
Иван много ласкаво се изказа за Даньо богатия във "Фермата зад кадър" и се оказва, че той им е стар познат, с когото са ходили заедно по участия преди време. Даяна също била много красива и талантлива, според Иван. Едва ли на кастингите са ги гласяли един за друг, но се оказва поне половината участници са им лични приятели - Данчо, Даяна, Кустев, Осипова (препоръчана), Митко Шестака (приятел на Андрей).

# 954
Иван много ласкаво се изказа за Даньо богатия във "Фермата зад кадър" и се оказва, че той им е стар познат, с когото са ходили заедно по участия преди време. Даяна също била много красива и талантлива, според Иван. Едва ли на кастингите са ги гласяли един за друг, но се оказва поне половината участници са им лични приятели - Данчо, Даяна, Кустев, Осипова (препоръчана), Митко Шестака (приятел на Андрей).
Доста тъпо, личеше им, че са пристрастни .

# 955
  • Стара Загора
Поведението на Йордан е отвратително! Долен и подъл човек! Много ме разочарова! Дано Стоян да го бие!!!! Дано!

# 956
Ванчето им разказа играта с победите си! Много е борбено това момиче! Искам да спечели фермата!
А този Данчо като излезе с костюма на розовата пантера снощи и с цялото си поведение ме кара да се чудя как мъж със съмнителна ориентация върти жени, че и годеница има да га търпи.

# 957
Снощи се чудех рекламен слоган или марка крият И&А от тениската на Дани. Даа, майтапчията Даньо с брат Ваньо. Само на финала на шоуто фигурата в средата ще се окаже на носещия тениската Grinning
Скрит текст:

Не много добра снимка, но кадрите се сменят за част от секундата, да не правят реклама на тез палави братя.Smile

# 958
Довечера не съм нито за Даньо "богатия" нито за Стоян, но въпреки че Данчо ме дразни смятам, че заслужава повече от Стоян да спечели. Стоянчо преди го защитавах ревностно след обидите по негов адрес, но в последните седмици  оправда всички думи казани за него и разбрах защо не го уважават, за мен е силно потиснат човек, който има нужда да се хареса от хората на всяка цена и след излизането на Милена го затвърди . А Даньо "богатия" защо сам се нарича така? Прякорите не се ли дават от други хора по принцип? Grinning

# 959
Надежда не можа да сбъдне мечтата си, да добута Мара до финал.
Сега Стоян е взела под крилото си.
За мен, това " добуване до финал"  си е чисто лицемерие. Може и да се създават някакви приятелски отношения, защото не може три месеца да си седят сами като кукувици там, но това е игра за пари и не е логично да тикаш някого към финала, загърбвайки собствените си интереси. Ако някой го прави, то е с други подбуди - да се изправи рамо до рамо с някой по-слаб на финала, за да е по-лесно спечелването. А самото изявление - ще те добутам до финал - показва точно това . Аз бих се обидила, ако някой ми каже такова нещо.

Общи условия

Активация на акаунт