🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 855
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Пловдив
Петьо, Петьо, е може ли 4 пъти по един и същи начин да те бият... А точно на тази игра можеше спокойно да победи. Уууу

# 1 276
  • София
И покерджия излезе Боби. Три пъти го литна с един и същи финт и манекена не може да се усети. А той самия нито веднъж не пробва тази тактика, когато Боби дърпаше яко.

# 1 277
И аз искам спойлер!
  Пешката ми е на сърце,но Боби много ме радва също.Умна игра,хареса ми присъствието му във Фермата.В интерес на истината,мисля че Боби заслужава победа.

# 1 278
Все ми е тая кой от двамата ще спечели, но като гледам Пешко колко е зле, ясно е накъде вървят нещата. Победи Асен, който беше някакво недоразумение във Фермата и после се изживяваше като големия мъжкар. В предния дуел гледахме въздух под налягане, сега пак.

# 1 279
Мен пък страшно ме дразни това пускане на въжето в тази игра, без значение кои играчи я играят. Не трябва да им разрешават да го пускат.

# 1 280
Петър се предаде след една битка, а много говори какъв е Стоян. За мен е ясно, че той ще отпадне. И още по-ясно е, че Боби ще спечели. Ще има доста пари да харчи в ергентската квартира.

Много е грозно как от всички само Боби не е пожелал успех на Стоян. Не е спортментско, още повече, че три месеца са работили един до друг.

# 1 281
Много искам спойлер..моля

# 1 282
На мен тази игра с въжето ми е недомислена. Не би трябвало някой от играчите да пуска въжето изобщо.

# 1 283
Боби чака женски дуел.
Бляк!
Отново бляк.
Ами, за Ваня съм, хора.
За победител, окончателно.

Айдеее, Боби......
Добре дошла в клуба.

# 1 284
  • София
Я да видим кой за кого вика....

Ми там на Арената всички са зад Петър без Надя. Според анкетата болшинството тук е за Боби, но пък от активно пишещите май има леко предимство за Петър. Simple Smile

# 1 285
Мен пък страшно ме дразни това пускане на въжето в тази игра, без значение кои играчи я играят. Не трябва да им разрешават да го пускат.
Напълно съгласна! Трябва да се държат за въжето и който го изпусне или пусне, да загуби веднага, иначе ми се струва доста глупава игра. Но то да беше само тази...

# 1 286
  • Другата България
Боби чака женски дуел.
Бляк!
Отново бляк.
Ами, за Ваня съм, хора.
За победител, окончателно.

Айдеее, Боби......
Добре дошла в клуба.
В кой клуб?
Аз от месец пиша, че съм за Ваня.

# 1 287
  • София
Според мен Боби ще го поцепи и няма да се стигне до 5 битка Алманах.

# 1 288
На мен тази игра с въжето мибе недомислена. Не би трябвало някой от играчите да пуска въжето изобщо.
Именно, щеше да е много по-интересна, ако не беше разрешено пускането. А само чрез хитрост да успееш да подмамиш противника.
Сега какво е, тъпотия. Да не говорим, че Боби се спаси веднъж така, видя че ще падне и го пусна за да не го доиздърпа Петър.

# 1 289
  • SF
А на Петър кое му е много мъжкото?

Ако някой задава такъв въпрос, няма никакъв смисъл от отговори и разясняване.
Щом не си го видяла, ... карай!
За тебе Боби, за мене Петър! Simple Smile

Много се радвам, че Данчо го отсреляха. Не че искам Стоян да ми е син, мъж и зет. Но Данчо не искам да ми е и на телевизора даже.

И малко ме е яд за Петър. Аз също намирам Боби за безинтересен и с едно такова поведение малко за пред камерите. Няма да казвам каква работа е, за да не ми размахат форумните правила, но едно мазно, мазно показване за пред хората, да не ни се смеят. Не ми е симпатичен!

Общи условия

Активация на акаунт