🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 802
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 290
  • София
Ама защо е нужно всеки на всеки да пожелава успех? Това пак не е ли един вид лицемерие ако не си симпатизираш с някого? Аз пък бих предпочела да ми пожелаят успех хората, които наистина ще ме подкрепят. Думите на другите са все тая в такъв момент.

Иначе Боби си го е поздравил за победата, не е като да го е подминал. Стоян е твърде емоционален.

Колкото до Петър... в много моменти тропаше по масата не когато трябва, в други моменти, когато трябва - си мълчеше удобно. И на Ванчето се подиграваше, заедно с Калоян, а можеше да си запази мислите, за да не е пред зрителите. Ми, не ми е мъжко това.

# 1 291
Аз викам за Боби, обаче честно казано в тая игра пускането на въжето ми се вижда нечестна стратегия. Да, явно, че е позволено, Петър и той може да действа така, но аз ако определях правилата и за двамата щях да го забраня. Да го отпуснат - да, ама изцяло да го хвърлят - не.

# 1 292
Ехаа, не знам защо, но не очаквах Данчо да си тръгне. А Калоян ме втрещи с тези словоизлияния. Милият много се е притеснил да не падне Петър. А в случая не мога да преценя за кой съм. Така или иначе от мъжете и Петър и Боби са ми фаворити за финал...

# 1 293
Много се разчувствах от думите на Боби, че се бие за всички татковци, които искат да бъдат героите на децата си! Страхотно послание! Вече имам фаворит за победител. Няма нищо лошо човек да вярва в силите си и да го демонстрира.

# 1 294
  • Sofia
« Ѕmile », споменавам каквото преценя за нужно. Имаш право да не си съгласна.
За Боби мнението ми е положително, уважавам хора, които надскачат средата си и се развиват.
Забележката ми е към продукцията.  Миналата година скриха произхода на победителката и 3 месеца играха по  тънката струна за младата многодетна бедна майка. А истината е друга.
Тази година подборката е най-достойният възможен сред ромите и 20 българи, избирани така, че да ти е трудно да ги харесаш. Случайно?
Преди 2 месеца писах , че Боби го гласят за победител и още го мисля.

# 1 295
На мен пък ми е малко популист Боби, не само с изказванията си, че се бие за татковците, а като цяло, от малкото пъти, в които съм го чувала да говори 😆

# 1 296
  • Другата България
Аз викам за Боби, обаче честно казано в тая игра пускането на въжето ми се вижда нечестна стратегия. Да, явно, че е позволено, Петър и той може да действа така, но аз ако определях правилата и за двамата щях да го забраня. Да го отпуснат - да, ама изцяло да го хвърлят - не.
Стратегията си е честна, Петър просто не предвиди "циганските номера" и хитростта на Боби.
Освен силен, той е и хитър, това им е вродено.
Ако циганин не те излъже, значи или е наполовина циганин, или нарочно го е направил.
Честна победа на Боби, вече писах, че и до алманах може да не се стигне.
Петър се е предал, Боби е надъхан, утре отива директно на финал, какво му трябва друго на него?

Обаче аз наистина се притеснявам за Кано.
Това момче посърна, не се подигравам в случая.
Явно наистина много е привързан към Петър, майтапа настрана, но трудно ще му е утре ако Петър си тръгне.
А ако наистина последния дуел ще е Калоян - Стоян - скука.
Вече може официално да напишем финалистите.
На мен пък ми е малко популист Боби, не само с изказванията си, че се бие за татковците, а като цяло, от малкото пъти, в които съм го чувала да говори 😆
Малко? Я си помисли отново?
Ей това ме отблъсна от него, толкова поза, изкуствена, за пред камерите, знае какво да каже, кога да го каже, за да е харесан, за да е подкрепян, за да трупа дивиденти.
Типичен хитрец, и играе по тънката струна на етническата жилка.
"Какво мислите за Боби"?
Е, че ще е на финал.

# 1 297
Я да видим кой за кого вика....

Ми там на Арената всички са зад Петър без Надя. Според анкетата болшинството тук е за Боби, но пък от активно пишещите май има леко предимство за Петър. Simple Smile

И аз не знам защо съм за Петър.
Почти от началото на сезона смятам, че Боби ще е добър победител - кротък, неконфликтен, работлив човек, който е постигнал всичко в живота си, надскачайки средата и произхода си. Страхотно послание. Само че нищо не видяхме от него.
От Петър видяхме доста повече - и грешки, и приятелство, и флирт, и гняв, колкото и да е обран в емоциите си.
Може би заради това го усещам една идея по-близък от Боби и затова не ми се иска да си тръгва от фермата.

# 1 298
  • София
Аз не те критикувам как мислиш, опитвам се да разбера защо мислиш така.
Ок, продукцията са избрали 20 човека, но как да знаем кой кого и кога ще дръпне на дуел, че да решим още с влизането, че щом са вкарали ром, то той ще спечели? Отделно, на Веселка това ѝ личеше от километри. На Боби - не. И манталитетът им е различен.

Колкото до "мъжкото" у Петър - когато мъж започне да се подиграва на жена, която очевидно е хлътнала и му приема думите и закачките много на сериозно, а той го знае и продължава, точно в този момент спира да бъде мъж. Поне за мен. Не одобрявам такова поведение, а той понеже си е хубав, явно е свикнал да се държи така. Само че навън може да не се вижда с този човек, а и цяла страна няма да го слуша какво говори.

# 1 299
Аз също съм за Петър.

# 1 300
Аз съм за Ванчето!😀❤

# 1 301
  • SF
Много се разчувствах от думите на Боби, че се бие за всички татковци, които искат да бъдат героите на децата си! Страхотно послание! Вече имам фаворит за победител. Няма нищо лошо човек да вярва в силите си и да го демонстрира.

Олелее... Въобще не се впечатлявам от такива неща. Какво страхотно послание! - абсолютни клишета.
Допълних го, че Петър се бие за всички готини мацки! Simple Smile
Бла-бла са това.

Боби като победи (пу, пу, дано не!) и изведнъж всички татковци стават герои на децата си... Ей така просто успява да ги направи герои.

Надя ще се бие за всички пчели на планетата, Ванчето за да са спокойни моретата и океаните и да са чисти и дезинфекцирани яхтите, Стоян за децата, които страдат, Калоян за Родината и Президенството, а Петър - за мене! Simple Smile

# 1 302
Боби три мрсеца говореше като политик.
И много се пазеше сакън да влезе в някой конфликт.
Не харсвам такива хора.
А освен строителни дейности нищо друго не видях от него.

# 1 303
  • Sofia
Веселка не я дърпаха, защото я жалеха - малка, дребна, плачеща.....
Боби - обран, неконфликтен и забележително по-силен и пъргав от останалите.
Само Ангел изглеждаше равностойно по сила, но доста по-бавен.

# 1 304
Колкото до Петър... в много моменти тропаше по масата не когато трябва, в други моменти, когато трябва - си мълчеше удобно. И на Ванчето се подиграваше, заедно с Калоян, а можеше да си запази мислите, за да не е пред зрителите. Ми, не ми е мъжко това.

Няма да забравя сцената, когато Ваня беше в двора преди дуела с Мария, а Петър отвътре подвикваше "гледай я бе, гледай я бе" ... изключително грозно поведение. Изобщо не бих подкрепила такъв.

Общи условия

Активация на акаунт