🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 687
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 515
Не че харесвам особено Пешо,обаче играта с въжето беше абсолютно нечестна....И за това са виновни продукцията...Защо позволиха пускане на въжето??Мхмм...за да дотътрят отново циганина на финала...Аман...Прояви се циганското у Боби...А иначе щеше да обвини продукцията в дискриминация...Промени ми мнението за себе си....Хубава работа,ама сиганска,какооо....

И какво като е пуснал въжето?Някой да е казал че е забранено?Тази игра не е за дърпане със сила,  а за това кой ще я изиграе по-хитро.Ами надигра си го Боби отвсякъде.Пешо може да се сърди единствено на себе си.
Тогава просто могат да извадят въжето от сеното и да го хвърлят на земята, пък да си стоят върху макари те

# 1 516
От интервюто на Йордан аз си правя извод, че не са заедно с Камелия. Каза, че е в перфектни отношения и с нея и с Даяна и толкова, но първо е звъннал на Даяна. За лични неща нямало да говори. На мен друго ми направи впечатление. Каза, че все още не се е виждал с детето си. Ще кажеш, че наистина снощи е излязал от фермата. Ако детето живее в България просто няма оправдание толкова време само по вайбър да си говорят. Тотален егоист е този човек.

# 1 517
Е той вече поне на два пъти каза, че жертвал детето в името на собственото си щастие. Майката на Янка се грижи за нея. Той си гледа живота

# 1 518
  • София
Моля ти се, първо на шофьора си е звъннал, не на Даяна... 🤣🤣🤣

# 1 519
Детето на ДанЧО живее в Словакия с майка си.Така поне каза в началото на Фермата.Не е ходил при дъщеря си още,но се виждат всеки ден на лайв връзка.
   Каза,че дъщеричката му гледала всяка вечер епизодите.И се чудя на акъла му.Тя не може да не познава Камелия,все пак 7 години живее с баща й,а той твърди ,че Янчето му гостува за по месец.Какво ли си мисли ,когато гледа как баща й се въргаля с една полугола какичка,прегръщат се, галят се.Ама и какво ли се чудя,той сам каза,че детето знае,че е избрал личното си щастие,пред него.

# 1 520
  • Другата България
Това сериозно ли е?

# 1 521
  • София
Това сериозно ли е?
Абсолютно, каза го при Деси и Сашо. След това вече бил звъннал на Даяна.

# 1 522
  • Другата България
Аз понеже си го спестих, та реших, че е някакъв майтап.
Значи на шофьора си, еййй, такава звИздЪ да имаме ние в предаването, и да хулим и да не я оценяваме!
ДанЮ ЗвИздЪтЪ, то шофьор, то асистентки, то жени, то годеници, то актриси, то аеродинамични костюми, то фокуси.....рИспект! Шапки долу! ГолЕмата работа, ама си тръгна като насран.

# 1 523
Господин Белев е изключил коментарите под снимките си в инстаграм. Защо ли?.

# 1 524
  • Варна/Лондон
Снощи Кало намери как да успокои преАтела си:-'' Аз ше го скъсам''🤣 Еми ти може, ама Пешо не. Ще види и Кало колко ще го скъса. Те и на Стоенчо се точеха, ама ядец.

# 1 525
  • София
Zverche84, откажи се чуек! Колко пъти писа, обяснява, помня, че и снимка приложи, хем не четат, хем не вярват. Ще дойдем на гости във вас в събота към 16 часа! Smiley
Ох,аз също я видях снимката и по нея реших,че става дума точно за тв оператор.Просто не ми се ровеше назад,признавам си и ме е срам.Исках да го опитам,оказа се че съм на другия оператор.
Благодаря на потребителя и от тук! Flowers Sunflower
В събота няма нужда да му ходим на гости,защото ще е на живо ,през 360 градуса камера Simple Smile
Това за мен не е някаква новост.Помня за Сървайвър се бяхме научили да сменяме последните цифри в адресната лента и гледахме епизода от обяд още Simple Smile

# 1 526
  • SF
Данчо Богатия се държа толкова нагло, за да прикрие притеснението си. Правеше им забележки. Те го питат на кого се е обадил, имайки предвид какво става с Камелия, и той казва, че на шофьора си.
Въпросите им били лични. Той за какво си е помислил, че са го поканили - да поговорят по политически въпроси, за климата, за Олимпиадата в Токио?
Нямало било лоша реклама, на тях ли да им го обяснявал. Има, Данчо, има - ето тази е лоша!
Пожела на всички политици да са откровени и честни като него.

# 1 527
  • earth
Чудно ми е защо някои тук мислят, че пилот е хубава професия. Според мен е ужасна. Не случайно пилотите са сравнително добре заплатени за образованието си.

1. Висока радиация по време на полети.
2. Часове наред заврян в малка кабина в седнало положение.
3. Еднообразна работа (поне за мен).
4. Непостоянен/нездравословен режим на живот.
5. Постоянно на път, което след 2-3 години става убийствено, особено за хора със семейства.
6. Познати пилоти и стюарди са ми казвали, че понеже се чувстват самотни когато са на път, се чукат като зайци по хотелите. За някои млади момчета това може да е плюс, но искате ли такъв за съпруг?

E, не, не... Така не може да се плямпа за една доста уважавана и отговорна професия, за която се прави щателен подбор и въпреки огромното желание, не всеки може да бъде допуснат да я упражнява.
Ти подобни заключения можеш да направиш и за куп професии, които часове наред са в седнало положение и дъра-дъра. Да си продавачка на крак в просторен магазин да не би да е по-приятно? Пък и по точки си ги изброил минусите, да не би нещо да се пропусне.
Шеста точка ти е отвратителна и ако искаш, с нея можеш да обидиш всички представители на всички професи - лекари и сестри, кранистът с кранистката, актьорът/режисьорът с актрисата, фотографите и моделите...

Несъмнено се ползва с уважение, особено сред пишещите тук. Точно затова съм написал горното. Кое от това което съм изброил не е вярно?

Наистина има много други професии, които намирам за ужасни, но не съм чул някой да ги възхвалява тук. Ако мамите започнат да пишат, че продавачка е прекрасна професия, сигурно бих реагирал.

Изброявам по точки, защото отгорорите често са емоционални (както стана и сега),. По този начин е лесно да се проследи, на кои от доводите ми е отговорено по същество.

Не, шеста точка е специфифична за пилоти/стюаррди(еси) - "защото се чувстват самотни на път." Просто предавам това, което приятели са споделили с мен. Обаче съм сигурен, че роднините на тук пишещите са различни!

Ако някой отговори по същество на някоя от точките, с удоволствие бих продължил дискусията.

# 1 528
  • София
Не че харесвам особено Пешо,обаче играта с въжето беше абсолютно нечестна....И за това са виновни продукцията...Защо позволиха пускане на въжето??Мхмм...за да дотътрят отново циганина на финала...Аман...Прояви се циганското у Боби...А иначе щеше да обвини продукцията в дискриминация...Промени ми мнението за себе си....Хубава работа,ама сиганска,какооо....

И какво като е пуснал въжето?Някой да е казал че е забранено?Тази игра не е за дърпане със сила,  а за това кой ще я изиграе по-хитро.Ами надигра си го Боби отвсякъде.Пешо може да се сърди единствено на себе си.
Тогава просто могат да извадят въжето от сеното и да го хвърлят на земята, пък да си стоят върху макари те

Ми да го извадят и да го хвърлят.

# 1 529
шеста точка е специфифична за пилоти/стюаррди(еси) - "защото се чувстват самотни на път." Просто предавам това, което приятели са споделили с мен. Обаче съм сигурен, че роднините на тук пишещите са различни!

Ми то и тираджиите се чувстват самотни на път...

Общи условия

Активация на акаунт