🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 201
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 965
  • Другата България
Тези пари дето идват от Швеция все някак трябва  да се оправдаят в Бг... Къщи, коли, апартаменти, любовни квартири, любовници... Еми ей.. На... Сина има фирма.. Много работи, какоо... С двете си ръце построи палат у село... Той пари прай какооо,
Аз си представих друго.
Как доволно И и А сега, представяйки си колко кинти ще се налеят в СМС -и за Боби.
Щото си мисля, че няма как това да не са го знаели, всеки един от тези там беше или участвал вече някъде, в нещо, или познат на такъв, някаква известна или "известна" личност.
Ама може и да не са де.

# 1 966
Ми аз лице, което ясно да се откроява с това на Боби, не виждам.

Даже и по ушите не мога да го идентифицирам.

Направо е невероятно как виждате нещо, което не се вижда. Даже смешно.
е не мога всеки кадър да ти снимам във видеото на пазара и лицето му дават преди да се наведе,а в джипката е отзад ....ми същия си е и ушите му там на място... и буйния му перчем....или искаш ,за да се убедиш че е той да ида и му взема интервю Simple Smile или снимам гол белким го познаеш/ майтапя се/ .....дадох видеото на мой познат от Летница и ми потвърди ,че е той...друго не мога да твърдя за сега....

# 1 967
  • София
На коя страница е това видео? Сега мога да го гледам, но защо няма опция за търсене в дадена тема?

# 1 968
  • Другата България
До момента положението е ЕЖК (една жена каза). Дайте точно кадъра, в който се вижда Борислав на тези Youtube линкове. Нали го имало и в първата, и във втората част. Поне кажете на коя минута и секунда се вижда "ушатко в джипката", както се изразихте
ЗАПОВЯДАЙ !

Joy
Не мога да съм сигурна, че това е Боби, ама много прилича на него.

# 1 969
Във ФБ страницата на "Фермата" пише ли за това видео? Нямам нерви да чета и там

# 1 970
В линка изгледах точно където се е навел уж Боби над синтезатора и свири. Този до него с микрофона говори на турски, ясно се чува "ne kadar" и "yaşa". Не мисля, че Борислав е от турскоезичните цигани, най-малкото нямаше да се казва така, а щеше да е с мюсюлманско име. Но по принцип там всичко е възможно (след като имат Исус Рамаданов, Ромео Мохамедов и от сорта). Въпросният ушко, дето се е навел над синтезатора очевидно свири чалга. Не знам такива заложби у Борислав. А на втория линк където се вози в джипката, не ми прилича на него. Но нищо не изключвам. Ако е той... много лошо.

# 1 971
  • София
Изгледах видеото, но Боби не го видях, съжалявам. Не мога да го позная по темето. Търсих лицето му, спирах на различни кадри, но не го видях.

Ако говорите за този с очилата от снимката по-горе, не знам какво да кажа, но ако за него став въпрос, то той няма нищо общо с Боби. Най-малкото както се е усмихнал, нищо общо. По принцип съм физиономист, не знам дали само аз виждам различни хора на тези снимки.

# 1 972
На седалката до него мяза на Боби.

# 1 973
  • София
Е как мяса като се вижда само теме? Ни очи, ни уши...

Абе утре ако трябва да сте свидетели на нещо, зорлем ще вкарате хора не където трябва. Grinning

# 1 974
Изгледах видеото, но Боби не го видях, съжалявам. Не мога да го позная по темето. Търсих лицето му, спирах на различни кадри, но не го видях.

Ако говорите за този с очилата от снимката по-горе, не знам какво да кажа, но ако за него став въпрос, то той няма нищо общо с Боби. Най-малкото както се е усмихнал, нищо общо. По принцип съм физиономист, не знам дали само аз виждам различни хора на тези снимки.
мишока се крие на задната седалка....

# 1 975
  • София
Esmee, според мен ще спечели Боби, точно защото е ром. При Веселка ситуацията беше друга - тя спечели защото е жена с тежка съдба. Според мен си имат някакъв таргет, който гонят - печелили са селски момчета(мъже) 3 пъти, един път спечели известна личност, един път спечели жена, сега е ред на човек от малцинствена група, независимо дали ром, помак, румънец, македонец, турчин ...

А притежаваме ли някакви доказателства, документация, черно на бяло, свидетели или са само предположения?

Лично аз имам повод да си го мисля, по неща които съм чул от участник във Фермата 4, но доказателства нямам. Затова го споделям като мое лично мнение, а не като доказан факт.

# 1 976
  • Другата България
На седалката до него мяза на Боби.
Именно за него говори съфорумката.
И на онзи, дето се е навел там над нещо, приличащо на синтезатор.
Да, във ФБ вече се върти видеото.

Бащата на Боби обаче във ФБ се е писал "предприемач".
Тъй де, предприемач си е.

# 1 977
  • София
Не обичам да говоря за нещо, което не виждам. А с такава категоричност, при положение, че виждам само теме, няма как да кажа кой стои там. Дали знаете колко хора в темето са едни и същи? Как реално виждате нещо, което не се вижда? Или щото сте си наумили, че това е Боби?

# 1 978
Писала съм “мяза”, а не “ей го Боби”,

# 1 979
  • София
И да е писано, че прилича... Пак е несериозно. Как го оприличихте на него само по едно голо теме? Без никакви други признаци за прилика? Че то по тая логика това теме ми прилича на половината цигани, които съм виждала някога.

Ако има реално доказателство, окей, даже ще съм против спечелването му. Ама такова хвърляне на думи, че това теме е на Асан и пр., на някои хора им втълпява какво да виждат. Особено пък хората, които преди не са му симпатизирали или са крайно етнически настроени, веднага ще видят Боби. Само дайте за какво да се хванат...

Общи условия

Активация на акаунт