🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 229
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 1 950
  • Другата България
Ангел от репортажа ли е баща на Боби? На мен ми е все тая кои са родителите му за представянето му, но съм отвратена от това какви схеми съществуват.
Баш тартора с жена си, дето просеше пред магазина за алкохол.
Тя е майка му, много си приличат.

# 1 951
  • около Варна
Ех, Боби беше моят фаворит за финал, сега се разколебах с тези компромати. Явно за никой няма да съм, а така ми е скучно Simple Smile

# 1 952
Добре де човек хубаво не избира роднините си обаче от знаете, че и той не се е възползвал от техния бизнес..

# 1 953

Ето на какъв коментар попаднах.
https://m.youtube.com/watch?v=cs-ZG9czAZ8&t=33s

Скрит текст:
Намерих и видеото.

Нямам думи!
Хм, хм, Ангел Стефанов е баща му? Организатор на просешка група в Гьотеборг. А съпругата му проси пред "златно място" магазин за алкохол...тази женица, с коята Боби толкова се гордее, че ходила един ден на училище. Прилича на родителите си, дори тембъра на гласа е на баща му.

Интересно, че компромати за Боби не валяха. А Надя с този Съдебен спор я разнесоха навсякъде.
[/spoiler]

Трият се всички коментари с това видео.
тоба го бях гледала преди години помня го идеото,но къде да ми дойде ,че ушатко е в него     вижда се на 1-част на пазара и в 2 ра част в една от джипките на босовете седи отзад.......дайте му наградата на тоя,че да има още и още за бизнеса  си.....
Ама ти казваш,че си видяла Боби ли в тези кадри за просията? Друг никой не е писал такова нещо, а едва ли би било пропуснато.
Но всъщност, все тая. За Фермата, като за совите - не е каквото беше.

# 1 954
  • SF
Esmee, според мен ще спечели Боби, точно защото е ром. При Веселка ситуацията еше друга - тя спечели защото е жена с тежка съдба. Според мен си имат някакъв таргет, който гонят - печелили са селски момчета(мъже) 3 пъти, един път спечели известна личност, един път спечели жена, сега е ред на човек от малцинствена група, независимо дали ром, помак, румънец, македонец, турчин ...

А притежаваме ли някакви доказателства, документация, черно на бяло, свидетели или са само предположения?

# 1 955
Компромат си е за Боби и още как. И не е важно какви са родителите му, а как ги представи. Всъщност как представи майка си, че не съм чула за баща му. Хрисимата, бедна женица. Мхм, видяхме.
Както писа някой по - горе, хубава работа, ама с........ка.

# 1 956
  • София
Ангел от репортажа ли е баща на Боби? На мен ми е все тая кои са родителите му за представянето му, но съм отвратена от това какви схеми съществуват.
Баш тартора с жена си, дето просеше пред магазина за алкохол.
Тя е майка му, много си приличат.

Мерси! Много неща в поведението на Боби ми се изясняват.

# 1 957
За следващата ферма, давайте компроматите навреме 🙂, да не става объркване .

Аз не харесвам мазни хора, и не съм била за Боби, все ми е едно.
Гледам на инат, смотльовци влезнаха във фермата, и смотльовци ще излезнат. Кофти извадка.

# 1 958
До момента положението е ЕЖК (една жена каза). Дайте точно кадъра, в който се вижда Борислав на тези Youtube линкове. Нали го имало и в първата, и във втората част. Поне кажете на коя минута и секунда се вижда "ушатко в джипката", както се изразихте

# 1 959
Божееее чета ви и ви се чудяколко много фенове има Боби ,но дали ще пуснете по един смс за него ..ааа..... няма нали Simple Smile...то па чак толкоз толерантост към РОМ-РЕТРОТО  не бива тцъ .....този етност никога няма да се промени ,ако щете и векове да минат...бил говорил така та иначе божееееее ,че от къде да не съм сигурна,че не са му  подсушнали как да говори......ковал пирони ,сечел дърва и е супер фермер ....вие сериозно ли....

# 1 960
  • София
Е не, публично ще каже, че майка му проси. Стиго глупости. Ако това му е майка, де. Кой ще си каже нещо такова? Ако пък го каже, защо го казал, да го съжаляват ли? И да е, и да не е казал нещо, кусури все има.

# 1 961
  • София
Божееее чета ви и ви се чудяколко много фенове има Боби ,но дали ще пуснете по един смс за него ..ааа..... няма нали Simple Smile

Аз не познавам хора, които пращат СМС-и по такива предавания. Даже не мога да си представя кой би пращал освен ако не е роднина/познат/приятел на някого. Реално защо да пращаме?

# 1 962
Тези пари дето идват от Швеция все някак трябва  да се оправдаят в Бг... Къщи, коли, апартаменти, любовни квартири, любовници... Еми ей.. На... Сина има фирма.. Много работи, какоо... С двете си ръце построи палат у село... Той пари прай какооо,

# 1 963
До момента положението е ЕЖК (една жена каза). Дайте точно кадъра, в който се вижда Борислав на тези Youtube линкове. Нали го имало и в първата, и във втората част. Поне кажете на коя минута и секунда се вижда "ушатко в джипката", както се изразихте
ЗАПОВЯДАЙ !

# 1 964
  • София
Ми аз лице, което ясно да се откроява с това на Боби, не виждам.

Даже и по ушите не мога да го идентифицирам.

Направо е невероятно как виждате нещо, което не се вижда. Даже смешно.

Общи условия

Активация на акаунт