🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 062
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 2 040
  • София
Е, Дана и Стоян са разказали, ама ще се немерят хора да кажат "за кво разказват това, искат да ги съжаляват", та така. И в двата случая е едно и също - защо са казали или не са. В единия случай ще ги съжаляват, в другия случай ще крият нещо. Такива са нагласите.

# 2 041
  • София
Мен пък ме е яд миналата година, че Митко Калайджиев и Краси знаеха неща след излизането им. Особено Митко беше доста категоричен. Ако и миналата година бяха казали за лъжите, можехме да имаме и друг победител.
Дано и тази година това достигне до хорара и нямаме пореден участник с фалшив образ.

# 2 042
Казала съм точно това, което съм искала да кажа. Намирам постъпката на Дана за грозна. За Боби и фамилията му достатъчно се коментира и не ме касае. За Ваня съм отдавна без да съм агитирала нито истерично, нито плюейки другите финалисти.
Аз пък съм благодарна за споделеното видео при все, че Боби не ми бе фаворит.

# 2 043
Ако Боби бие с голяма разлика на игрите и вотът на зрителите не е решаващ, няма какво да се направи.
Аз още се надявам за силен финал и без простотии като миналата година с нагласени игри и симулативна конкуренция. В този смисъл само Надя ме притеснява дали ще се бори истински, щото навън вече е видяла колко е мразена.

# 2 044
  • София
Миналата година И/А и Фермата стигнага дъното, но усещам как тази година ще го издълбаят...

# 2 045
  • Другата България
Миналата година И/А и Фермата стигнага дъното, но усещам как тази година ще го издълбаят...
Същото чувство имам и аз.

# 2 046
  • София
Май всичко е изиграно и само ще ни лъжат тук.
Големи циркове ще има май, ще видим.

# 2 047
и аз. То и тази година, една ферма беше.... биг брадър с тъп сценарий.

# 2 048
  • София
Да видим сега дали Калоян ще повтори упражението за 5 точки на Боби от предпоследния дуел.

# 2 049
  • София
На мене пък въобще не ми е интересно кой е работил много. ......Ако фермата е състезание за ремонти и рязане, аз ще гледам новини
Аз също. Никъде не съм казала, че това ми е интересно. Казах,че само това видях от Боби.
Интересно ще ми бъде какви са новите неща в регламента както се спомена тук. Един сезон съм гледала и нямам много спомен...досега най-важен зрителския вот ли е бил?

# 2 050
  • Другата България
Май всичко е изиграно и само ще ни лъжат тук.
Големи циркове ще има май, ще видим.
Дубрутру.
Аз съм сигурна, че битките са снимани.
Вотът, вотът е важен.
Хайде, Летница и Швеция, вие сте!

# 2 051
  • София
Аз друго се чудя...
Защо лице х, което никой не е потвърдил, че е това, за което се представя (Дана), пише и разказва неща уж от първа ръка?  После тъничко пуска разни коментари за тоя и оня. М нещо не ме кефи това. Ама пък втълпяването, че е участник действа бая, хората се доверяват на казаното...
Продукцията дали е знаела за родителите (ако това са те) на Боби, не съм се ровила в профили и затова не твърдя за момента, щеше ли да е ок? Може би никой не е знаел за тях, а ако Боби се сдържа да разказва, щяха да надушат, че там има някаква драма и да го накарат да разкаже? И затова е решил да ги представи като нормални хора. Как иначе, И и А да пропуснат готова сензация?

Иначе това с видеото...
Днес видях Данчо с Дая. Ама не знам дали беше Дая, но беше висока жена с дълга коса. Няма как да е била друга. По косата я познах. А щом беше и с Данчо, няма коя друга да е. Ама и Данчо не съм сигурна дали видях. Ама беше висок човек, облечен в трико. Няма как да не е той, по трикото го познах!
Та толкова с разпознаването.

# 2 052
Като влезеш в телевизора на хората, ще станат достяние и нещата, които не са за пред публика. Борислав излъга и нищо чудно това да му изяде главата. Това е

# 2 053
  • София
Не ми харесва празната Ферма.
На мен във всички възможни формати най-любима ми е първата седмица. Simple Smile

# 2 054
  • Другата България
Като влезеш в телевизора на хората, ще станат достяние и нещата, които не са за пред публика. Борислав излъга и нищо чудно това да му изяде главата. Това е
Тук в темата имаше снимка на Боби с родителите, баща му в профила си пише, че подкрепя сина си Боби, ама не, това не са родителите му, не, съседите са.
Естествено, че ще стане всичко достояние, рано или късно.
По-добре рано.
И не е важно кои са родителите му, а че той излъга и представи семейството за бедно.
Защо? Защо ли?

Общи условия

Активация на акаунт