🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 812
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 2 235
  • Другата България
Идва оттам, че Ваня не играе първо срещу Надя само, а от началото срещу всички. Ще загуби игрите срещу мъжете, фермерският вот ще е за Калоян, вот от публика само не би стигнал. Ето откъде.
Аааа, ти предполагаш нещо, мислиш, че така ще стане, и го твърдиш като едва ли не като някакви "нови правила".
Моля ви се, не заблуждавайте хората заради собствените си разбирания и виждания на нещата.
Едно е да предполагаш, друго е нещо да е факт.
Няма такива правила.
Миналата година жена е спечелила финала именно в битка срещу мъж.
Поне сега не може да знаем какво ще стане утре, освен ако няма спойлер, който също съм пропуснала.

# 2 236
Няма значение как гласуваме ние тук. Да припомня, че Веселка удари дъното в анкетата от миналия сезон, пък после я коронясаха на лайфа...

# 2 237
В клипа на животът зад фермата се вижда че в групата където чичо Митко говори Ваня и Калоян са там, но Надя и Боби ги няма, но може да са в пауза между игрите.

# 2 238
  • София
Въпросът е от колко време го правят и дали още го правят? Ся, ако са залитнали в някаква ситуация, което е малко възможно, но не невъзможно, може Боби да е ок, че са спрели. Явно си ги обича, каквото и да са направили. Всъщност те не ме интересуват, надявам се Боби да е различен.

# 2 239
  • London
Идва оттам, че Ваня не играе първо срещу Надя само, а от началото срещу всички. Ще загуби игрите срещу мъжете, фермерският вот ще е за Калоян, вот от публика само не би стигнал. Ето откъде.

Фермерския вот май няма стойност като този на публиката или бъркам? А за игрите не се знае, много зависи на кой как му дойде адреналина на сцена. Зависи и от игрите, предполагам ще са предвидени, да не са силови....имайки предвид разнородните полове.

Казано ли е дефакто, че има промяна в правилата?

И това за Боби откъде се появи като инфо, как излезе на бял свят? Питам, защото в последно време не гледам предаването....., ако там някак се е разкрило не съм видяла.

Колкото до самия Боби, мисля, че не е нагрубил никого във Фермата..... държа се достойно и разумно. И успя да го направи цели три месеца, следва да е много голям артист да се справи така добре, ако е друг тип човек. Видяхме я актрисата Надя, както и други в историята на предаването дето са опитвали да представят образ с който нямат много общо.

# 2 240
Харесвам Ваня и Калата обаче Ваня е най заскужила. Калата за мен е може би най добрия състезател на арената, много съжалявам,че нямахме възможност да го  видим повечко пъти на арената,а и заради сините очи😁. И все пак гласувах за Ваня 4 спечелени дуела, мина през всички фази на Фермата.

# 2 241
  • София
Тук го пусна видеото уж Дана, която се покрива, след като пуска мухи насам и натам.

# 2 242
Гласувах за Калоян малее..ами не ми беше много на сърце .Боби и Надя няма да коментирам А Ванчето ми идва повечко ха.хо...Хепиии.То с този сезон на море от любов направо се попиля идеята на предаването
Как ви накланя везната свръх хепито на Ванчето вместо шуробаджанащина на Калоян, просто съм в изумление...

# 2 243
Още след визитките казах че Надя и Милена са ми най-антипатични. Тогава всички много ахтахте по Надя и ви се чудех на акъла. В последствие си променях нагласата към тия двете, но в крайна сметка пак се върнах на първоначалното си мнение за тях. Ваня ми беше невзрачна в началото, но ми се издигна в очите. Единствено ме издразни като гракаше в хора срещу... даже не помня и срещу кой. Надя не виждам смисъл да присъства на финала - никой няма да гласува за нея.

# 2 244
  • Варна
Въпросът е от колко време го правят и дали още го правят? Ся, ако са залитнали в някаква ситуация, което е малко възможно, но не невъзможно, може Боби да е ок, че са спрели. Явно си ги обича, каквото и да са направили. Всъщност те не ме интересуват, надявам се Боби да е различен.
То това е мафия. Не може да ти скимне и да се откажеш.

# 2 245
  • London
Тук го пусна видеото уж Дана, която се покрива, след като пуска мухи насам и натам.

Дана ще се окаже много ниска топка. Калоян сигурно й е обещал 5000 лева и сега гледай та виж. Expressionless

# 2 246
Миналата година финалът беше нагласен, иначе Веселка никога не би била Краси. Ако пък правилата бяха като новите сега и не беше нагласено, не би била нито Краси, нито Сами. Колкото и да съм за Ваня, не мисля, че има големи шансове спрямо мъжете.
Не приемам да ми се държи тон за глупости. Ако не пиша по правилата, има опция да се реагира и да ми изтрият коментарите. В режим километрични чаршафи кой какво помислил, а кой какво разбрал, няма да влизам.

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 23:37 от Mama xxl

# 2 247
  • София
Не казвам, че не е Дана, ама не казвам и, че е. И без това се е разкрила, не виждам нещо да пречи да го потвърди. Иначе си е типично клю.

# 2 248
Гласувам за Ваня и за мен не е компромис.
Сезона си беше чуден на фона на цялата безумна ситуация в която живеем почти година.

« Ѕmile », какъв ти е точно проблема? Можеш реално да гласуваш за Боби и да се надяваш твоя фаворит да спечели.

# 2 249
То това е мафия. Не може да ти скимне и да се откажеш.
Те са организатори и тартори, какви ги говорите?
 Залитане? Сериозно ли? Това е начин на мислене, на съществуване?

Общи условия

Активация на акаунт