🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 295
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 2 490
  • Другата България
Да, определено, признавайки за етноса си, Боби, ако беше вметнал, че родителите му упражняват дейност типична за циганите и точно от това иска да избяга, работи честно и т.н., щеше да е спечелил зрителския вот отдавна. И нямаше кой да го бутне, спрямо това, което показа вътре, с никого не влезе в конфликт, не беше подмолен да подковава този и онзи, казваше си мнението, когато трябваше, не е обидил никого, изобщо като цяло представянето му беше по-скоро с положителен, отколкото отрицателен знак, най-силния физически, спечелил половината имунитети и 2 дуела. Направо се бетонираше на чело от средата на сезона
Точно така.
Същото казвам.
Ето как ще се разбере кое е на живо, кое на запис: колко пияни или с нахмурлук фермери ще видим довечера.
Joy
Те тия всичките ще ги видим довечера натюр, аз си мислех - когато коментирах, и с Авиком това си говорехме, че ако е снимано нещо, то са били само битките, и евентуално техния вот. На фермерите от този сезон.
Но довечера няма как да не дойдат, все пак чека винаги се е връчвал в присъствието на всички.
Само дето имаше публика, и семействата им, на финалистите.
Сега не знам как ще е, според мен няма да има публика заради короната.
Едитвам ви една снимка.
Готини хора, двамата аутсайдери са тук - Асен и Стоян, браво.
Има клип на Кустев и Калоян - Кано е с какво - с каскееееееет, ЪФкорс, като "брат си", и с шалче в тон с каскета.
Кустев е за Калоян, значи за него познах във вчерашната си прогноза.

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 16:02 от Merri_An

# 2 491
А бе, как точно си представяте някой да каже, че родителите му се занимават с организирана просия или друг подобен бизнес? Joy

# 2 492
  • London
И аз не си го представям в интерес на истината.

На Мара ще й измръзне гъзицата.Laughing

# 2 493
Няма да пращам СМС за никого. В анкетата тук съм гласувала за Ванчето.
Не знам дали ви прави впечатление, и дали не е вследствие на многото криминалета - гледани и четени, но :

1 - атаката е само и единствено срещу Боби - няма оклепани жени от финалистите - Надя или Ванчето -  от отпадналите бивши 'фермери', а единствено са се настървили и нахвърлили върху Боби.
2 - за пръв път за 6 сезона ще гласуват всички предишни участници, поне аз така го разбрах - ЗАЩО???  Откъде накъде! Цял сезон нищо не се каза, а сега - хоооп, ще гласуват 120 човека. Това изглежда тенденциозно.

Оттук си правя следните изводи:

1 - Ако финалът е вече игран, както се писа по-рано тук, и остават само вотовете на фермерите и публиката - Боби вероятно ги е смачкал на изиграните игри и  води с много точки, които си е спечелил сам - в честна и почтена битка.
2 - Жените, вероятно, са или отпаднали и е останал само Калоян, или с малко точки и нямат реален шанс .
3 -  Преди да се пусне тук видеото, гледайки анкетата и колко много хора биха гласували за Боби -  явно са се притеснили, че той ще спечели и вота на публиката - и ето ти видеотоооо - точно когато беше пуснато гласуването. Колко удобно!
4 - Агитката на Калоян - Петър, Антония, Кустев, Дана и сие...   - всички, които се мъчат да излъскат имиджа му и го рекламират - е явен опит да се вдигне неговият вот. И ще успеят, защото ако Ванчето отпадне, всички българи ще гласуват за Калоян.
5 - гласуването на 120 човека, предишни и тазгодишни фермери - е огромна цифра, няма как и най-високият резултат от честно спечелени точки, плюс зрителски вот, да я пребори.
Опосумите подчертаха, че всеки вот ще се брои като 1 точка. АБСУРД! Какво общо имат предишните фермери с този сезон! Че след още 4 сезона те ще станат 200 човека!
6 - виж т.5 - това, за мен, е индикация, че видеото с бащата на Боби е пуснато с одобрението на продукцията, а може и да е подшушнато в точния момент, на точния човек - Дана, която пише тук.
Като е толкова черен Боби, защо не го дисквалифицират и да кажат - по тази и тази причина Боби беше отстранен и няма да може да се бори за парите!? Той ни излъга на кастинга. На негово място ще влезе последният отстранен - Стоян.
7 - Ако това дотук е вярно се обезсмисля всякакво гласуване.

8 - от всички вътре реално най-много нужда от парите има Ваня, та ако ще го караме на сантименти - дано да ги спечели тя и да си купи жилище, завалийчето. Ванчето е и рекордьор по спечелени битки преди финал, а и остана вярна на Петър палачинката, въпреки всичко.
--------

Сега, не съм казала, че всичко това е истина - спекулирам си.
То пък да не вземе да излезе обратното - че Калоян ги е смачкал на битките и ги е страх, че Боби няма да спечели.... но някак си не ми се вярва. За какво е цялото това клепане тогава!?

Абе знае ли човек, пък и смее ли да пита!

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 20:28 от Tahiti

# 2 494
  • Другата България
А бе, как точно си представяте някой да каже, че родителите му се занимават с организирана просия или друг подобен бизнес? Joy
Ей така.
Представям си.
Омекотен вариант.

# 2 495
  • London
Аз пък мисля, че довечера ще си има битки на живо. Нелогично ми е да е на запис това. Откъде дойде тая спекулация, досега никога не е било така.

# 2 496
Така както Стоян призна за баща си, за побои щата, за тормоз... Така както Дана призна за баща си алкохолик...

# 2 497
  • Другата България
Скрит текст:
Само да кажа, че аз няма да пращам СМС за никого. В анкетата тук съм гласувала за Ванчето.
Не знам дали и на вас ви прави впечатление, и дали не е вследствие на многото криминалета - гледани и четени, но :

1 - атаката е само и единствено срещу Боби - няма замесени оклепани жени от финалистите - Надя или Ванчето -  от отпадналите участници. Бившите 'фермери' само и единствено са се настървили и нахвърлили върху Боби.
2 - за пръв и единствен път за 6 сезона ще гласуват ВСИЧКИ предишни участници - ЗАЩО????  Откъде накъде!!! Цял сезон нищо не се каза, а едва сега - хоооп, и ще гласуват 120 човека! Това изглежда тенденциозно.

1 - Ако финалът е вече игран, както се писа тук, и остават само вотовете на фермерите и на публиката - Боби вероятно ги е смачкал на изиграните игри и  води с много точки, които си е спечелил сам - в честна и почтена битка.
2 - Жените, вероятно, са или отпаднали и е останал само Калоян, или са много назад и нямат реален шанс .
3 -  Преди да се пусне тук видеото, четейки гледайки анкетата и колко много хора биха гласували за Боби -  явно са се притеснили, че той ще спечели и вота на публиката - и ето ти видеотоооо - точно когато беше пуснато гласуването!
4 - Агитката на Калоян - Петър, Антония, Кустев, Дана и сие...   - всички, които се мъчат да излъскат имиджа на Калоян и го рекламират - показват опит да се вдигне неговият вот. И ще успеят, защото ако Ванчето е отпаднала, всички българи ще гласуват за Калоян.
5 - гласуването на 120 човека, предишни и тазгодишни фермери - е огромна цифра, няма как и най-високият резултат от честно и почтено спечелени точки, плюс зрителски вот, да я пребори.
Опосумите подчертаха, че всеки вот ще се брои като 1 точка.
И аз го намирам АБСУРДНО! Какво общо имат предишните фермери с този сезон!
Че след още 4 сезона те ще станат 200 човека!
6 - виж т.5 - това, за мен, е индикация, че видеото с бащата на Боби е пуснато с одобрението на продукцията, а може и да е подшушнато в точния момент, на точния човек - Дана, която пише тук.
Като е толкова черен Боби, защо не го дисквалифицират и да кажат - по тази и тази причина Боби беше отстранен и няма да може да се бори за парите!? На негово място ще влезе последният отстранен - Стоян.
Скрит текст:
6 - Победителят, предполагам, е вече определен от продукцията, което обезсмисля всякакво гласуване.

7 - от всички вътре реално най-много нужда от парите има Ваня, та ако ще го караме на сантименти - тя най-много заслужава да ги спечели да си купи жилище, завалийчето. Да не забравяме, че е и рекордьор по спечелени битки преди финал. А и остана вярна на Петър палачинката, въпреки всичко.
--------

То пък да не вземе да излезе обратното - че Калоян ги е смачкал на битките и ги е страх, че Боби няма да спечели.... но някак си не ми се вярва. За какво е цялото това клепане тогава!?

Абе знае ли човек, пък и смееш ли да питаш!
Joy
Това не е сериозно, нали?

Дана е за Ваня.
Поне така каза.

# 2 498
Канех се да напиша същото.
Ей така.
Представям си.
Омекотен вариант.
Мери не знам какъв омекотен вариант.
Да каже че се занимават с незаконни неща или с неща които той не одобрява и се дистанцира от тях. Неминуемо ще заваля въпроси-ама с какво, ама кажи. Веднага ще се каже-ами циганска работа. Неминуемо щеше да рефлектира върху престоят му вътре. Видяхме, че някои фермери къде на шега, къде не, често използваха думата циганин. Щеше да е по зле за Боби.

# 2 499
Да, определено, признавайки за етноса си, Боби, ако беше вметнал, че родителите му упражняват дейност типична за циганите и точно от това иска да избяга, работи честно и т.н., щеше да е спечелил зрителския вот отдавна. И нямаше кой да го бутне, спрямо това, което показа вътре, с никого не влезе в конфликт, не беше подмолен да подковава този и онзи, казваше си мнението, когато трябваше, не е обидил никого, изобщо като цяло представянето му беше по-скоро с положителен, отколкото отрицателен знак, най-силния физически, спечелил половината имунитети и 2 дуела. Направо се бетонираше на чело от средата на сезона
Точно така.
Същото казвам.
Ето как ще се разбере кое е на живо, кое на запис: колко пияни или с нахмурлук фермери ще видим довечера.
Joy
Те тия всичките ще ги видим довечера натюр, аз си мислех - когато коментирах, и с Авиком това си говорехме, че ако е снимано нещо, то са били само битките, и евентуално техния вот. На фермерите от този сезон.
Но довечера няма как да не дойдат, все пак чека винаги се е връчвал в присъствието на всички.
Само дето имаше публика, и семействата им, на финалистите.
Сега не знам как ще е, според мен няма да има публика заради короната.
Едитвам ви една снимка.
Готини хора, двамата аутсайдери са тук - Асен и Стоян, браво.
Има клип на Кустев и Калоян - Кано е с какво - с каскееееееет, ЪФкорс, като "брат си", и с шалче в тон с каскета.

Анго пак е с  шапката...... може да му е залепналаа........SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 2 500
  • Варна
Каскета е за да може да козирува, не за друго.. Simple Smile

# 2 501
Скрит текст:
Само да кажа, че аз няма да пращам СМС за никого. В анкетата тук съм гласувала за Ванчето.
Не знам дали и на вас ви прави впечатление, и дали не е вследствие на многото криминалета - гледани и четени, но :

1 - атаката е само и единствено срещу Боби - няма замесени оклепани жени от финалистите - Надя или Ванчето -  от отпадналите участници. Бившите 'фермери' само и единствено са се настървили и нахвърлили върху Боби.
2 - за пръв и единствен път за 6 сезона ще гласуват ВСИЧКИ предишни участници - ЗАЩО????  Откъде накъде!!! Цял сезон нищо не се каза, а едва сега - хоооп, и ще гласуват 120 човека! Това изглежда тенденциозно.

1 - Ако финалът е вече игран, както се писа тук, и остават само вотовете на фермерите и на публиката - Боби вероятно ги е смачкал на изиграните игри и  води с много точки, които си е спечелил сам - в честна и почтена битка.
2 - Жените, вероятно, са или отпаднали и е останал само Калоян, или са много назад и нямат реален шанс .
3 -  Преди да се пусне тук видеото, четейки гледайки анкетата и колко много хора биха гласували за Боби -  явно са се притеснили, че той ще спечели и вота на публиката - и ето ти видеотоооо - точно когато беше пуснато гласуването!
4 - Агитката на Калоян - Петър, Антония, Кустев, Дана и сие...   - всички, които се мъчат да излъскат имиджа на Калоян и го рекламират - показват опит да се вдигне неговият вот. И ще успеят, защото ако Ванчето е отпаднала, всички българи ще гласуват за Калоян.
5 - гласуването на 120 човека, предишни и тазгодишни фермери - е огромна цифра, няма как и най-високият резултат от честно и почтено спечелени точки, плюс зрителски вот, да я пребори.
Опосумите подчертаха, че всеки вот ще се брои като 1 точка.
И аз го намирам АБСУРДНО! Какво общо имат предишните фермери с този сезон!
Че след още 4 сезона те ще станат 200 човека!
Като е толкова черен Боби, защо не го дисквалифицират и да кажат - по тази и тази причина Боби беше отстранен и няма да може да се бори за парите!? На негово място ще влезе последният отстранен - Стоян.
Скрит текст:
6 - Победителят, предполагам, е вече определен от продукцията, което обезсмисля всякакво гласуване.

7 - от всички вътре реално най-много нужда от парите има Ваня, та ако ще го караме на сантименти - тя най-много заслужава да ги спечели да си купи жилище, завалийчето. Да не забравяме, че е и рекордьор по спечелени битки преди финал. А и остана вярна на Петър палачинката, въпреки всичко.
--------

Абе знае ли човек, пък и смееш ли да питаш!
Joy
Това не е сериозно, нали?

Дана е за Ваня. 
Поне така каза.

Дано да е така. Ванчето се бори мъжки - което нейният възлюбен не направи - той подви опашка още след първата битка.

Всичко което написах бяха спекулации, както казах.
Реално можем да коментираме едва утре - умозаключенията и струва ли си да се прави и гледа Ф7 догодина, защото това тази година си беше истинска пародия.

Да си го кръщават ББ във Фермата, поне да се знае, и че гласуването и победата ще е на база мнение на външни хора и фактори, а не на личното представяне вътре на участниците.

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 17:16 от Tahiti

# 2 502
  • London
Аз от месец не гледам...

Догодина едва ли ще започвам изобщо да гледам. Трябва да има коренно нова концепция за да ме прилъжат по някакъв начин пак да ги гледам. Изтъркаха се.....

# 2 503
  • София
В днешно време трудно се опазва тайна и винаги може да изскочи компромат. Не е задължително точно продукцията да се опитват да подкопаят единия си финалист. Няма логика. По-скоро компромата е дошъл от приближени по някакъв начин на Калоян или някой друг застрашен от Боби финалист. Компромата е пазен досега, за да е най-пресен в съзнанието на хората преди глаусването им.
Как така всеки глас на фермерите ще е точка? Абсурдно ще е ако е така. По-скоро който спечели гласуването на фермерите ще зареди определен набор от точки. Ще има базисни определени точки за: точки от дуел ; точки от фермерския вот и точки от гласуването на хората. Почти съм сигурен на 95%, че вота на зрителите ще е решаващия за крайния победител. А гласуването ще се спечели от Калоян според мен. Независимо дали е от фермерите от този сезон или от участниците на по-старите Ферми.

# 2 504
  • London
И според теб зрителите Дяволо харесват Калоян? Аз помня, че цял сезон го псуват или явно страдат от деменция и сега са го захаресвали. Интересно......

Общи условия

Активация на акаунт