🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 102 293
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 2 505
  • София
Не знам за зрителите. За фермерите писах. За зрителите е каквото кажат И/А. Но като цяло е трудно да се определи. Според тази анкета тук Боби е с малки шансове, но доколкото четох във фейса са почти равни с лек превес на Калоян. Сякаш и там Ваня има най-голяма подкрепа както и тук. Но с тези смесени дуели както намекнаха е много вероятно Надя и Ваня да отпаднат първи.

# 2 506
  • Варна/Амстердам
Да, и на мен ми е странно, че Калоян получава масова подкрепа сред зрителите напоследък, имайки предвид, че плътно държеше първото място в негативната класация през целия сезон. Факт е, че и аз си смених няколко стотин пъти мнението и дори не помня кого харесвах в началото, но него няма шанс да го подкрепя! 😂

# 2 507
  • при късмета
Аз пък мисля, че довечера ще си има битки на живо. Нелогично ми е да е на запис това. Откъде дойде тая спекулация, досега никога не е било така.
Скрит текст:
Появи се потребителка, която дойде само да ни каже "информация от първа ръка", че финала вече е игран. Каза още, че първо отпадали Надка и Калоян, а Боби оставал на края с Ваня и печели. А вчера съвсем друго казаха, че този път ще играят всички заедно до последно
И аз няма шанс да харесам Калоян. Казах вече, че той ми е разочарованието на сезона

# 2 508
  • London
Във фейс понастоящем подкрепата е така подредена от възходящ към низходящ ред - Ваня, Калоян, Боби и на опашката Надя.

# 2 509
  • при късмета
Ако ще да извадят доказателства, че някой от финалистите е убил някого, невестулката няма никакъв шанс за подкрепа Joy Така и трябва

# 2 510
Добър материал има в момента за дипломна работа по политология/социология тук.

# 2 511
  • Варна
Не мисля. Не може да се съди за нагласите оттук или от Фейсбук. Просто някои са по-кресливи и държат да си кажат мнението, на други не им се влиза в безсмислени спорове или нямат време за пространни анализи и излагане на мнение.

# 2 512
Да, и на мен ми е странно, че Калоян получава масова подкрепа сред зрителите напоследък, имайки предвид, че плътно държеше първото място в негативната класация през целия сезон. Факт е, че и аз си смених няколко стотин пъти мнението и дори не помня кого харесвах в началото, но него няма шанс да го подкрепя! 😂
Ама в темата всичко беше разчепкано от всички страни , за някои и по 999 пъти. То това ако беше вЪлна, от толкова чепкане на захарен памук щеше да стане.Grin Laughing Затова и хората си сменят мнението от няколко до няколкостотин пъти. Вече нищо не ме учудва.  Може и да има тук-там хардлайнери като мен, ама са малко, предполагам. Аз си бях за Милена и Даяна през цялото време, и така си останах. Пък сега ми е доста скучно, даже пропуснах снощния еризод, но поне в темата е интересно, затова да благодарим на враговете на Боби. Grin

# 2 513
Не мисля. Не може да се съди за нагласите оттук или от Фейсбук. Просто някои са по-кресливи и държат да си кажат мнението, на други не им се влиза в безсмислени спорове или нямат време за пространни анализи и излагане на мнение.
Анкетата е достатъчно показателна.
Гласовете за Ваня са в основата си гласове от хората, които преди месец не намираха нито една достойна за победата жена Simple Smile Отделно никой от играчите за този месец НЕ си промени поведението и играта.

# 2 514
  • гр.София
За Хепи Ванче съм довечера.
На Надя мисля, че аз ѝ лепнах прякора Невестулка и това обобщава мнението ми за нея.
Калоян е силен играч, но нещо в него безкрайно ме отблъсква. Може би немъжкото му поведение или мазната му същност...Не знам.
А Боби изпълни мисията си. Има и такива цигани. Познавам такива. Каквито и да са родителите му, най-нормалното нещо е да ги обича.
Очаквам честни битки довечера.

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 17:20 от Just Star

# 2 515
  • Варна
Гласовете за Ваня са в основата си гласове от хората, които преди месец не намираха нито една достойна за победата жена Simple Smile Отделно никой от играчите за този месец НЕ си промени поведението и играта.
Компромата за родителите на Боби е повлиял за ниския му брой гласове.

# 2 516
Компромата за родителите на Боби е повлиял за ниския му брой гласове.
Няма спор за това.
Което означава, че в темата има материал за изследване от бъдещи политолози/социолози, особено на влиянието на компроматите и черния ПР върху аудиторията Simple Smile

# 2 517
Да го кажа така, от всички маскари най-малко ме дразни Ванчето. Има качества, които уважавам. Има и негативни страни, както всеки друг.  Все тая ми е кой ще спечели. След сезона миналата година гледам риалитито през просото и изобщо не задълбавам.

# 2 518
Close

Последна редакция: сб, 12 дек 2020, 18:05 от Tahiti

# 2 519
Като гледала само финална седмица + дуели ми е трудно да имам фаворит, ама ми е и по-интересно и определено няма да се ядосвам. За Ванчето съм, защото победи в четири дуела и ми изглежда позитивна и незлоблива жена. Надежда ме печели с гледането на пчели, иначе ми изглежда доста лукава и не ме впечатли срещу Даяна. Боби отначало ми е антипатичен заради самочувствието и повтарянето 100 пъти как е баща герой. Колко бащи има по тоя свят и някои наистина са герои спасили нечий живот, а не цепили дърва в риалити. Както и да е. След като прочетох и за родителите му в темата и той така се преклони пред тях, съм твърдо не. Калоян също ми е антипатичен. Сякаш целият му позитивен имидж се греди на това, че е гвардеец. Иначе си изглежда средностатистическия младеж, който пуши, псува и се има за най-великия. Може и да не е такъв, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт