🐑''Фермата 6: Пътят на една мечта'' - тема 14 - ФИНАЛ /06.12 - 12.12/🐑

• 101 571
  • 3 432
  •   1
Отговори
# 3 390
  • London
Аз мисля, че е Александра, но това са си мои интерпретации и усещания....

# 3 391
  • София

Фермата - Сезон 6, Епизод 85 / ФИНАЛ (12.12.2020)

# 3 392
И аз се присъединявам към последната молба. Не ги помня от 4..

Аз от Фермата 4 помня Росица и Лили (бесарабската българка) от жените. От мъжете помня Нури, Цветан, Роман и този, който спечели - Дидо от Д2

# 3 393
  • София

Много благодаря! Тъкмо се бях отчаяла, че ще гледам тази вечер.

# 3 394
Юхуууу! Tada Честито на Ваня! Борбена жена, ей колко дуела взе!!! Напълно заслужено първо място. Радвам се много и че Боби е на второ, а не Калоян : )).
Боби е на трето място. На второ място остана Калоян.

# 3 395
Как така? Какво гледах аз тогава Grinning
Боби беше на второ? Сега ще проверя и аз.

# 3 396
А аз си мисля, че е Христина🤔☺

# 3 397
  • У Диспансера ...♥♥♥

Аутфита на Пешака, от кръста надолу е уникален 😄
Жените няма да ги коментирам, само ще кажа че нямат много общо със снимките си в инстаграм профилите 😄

# 3 398
Честито на Юхууууу Ванчее. Голям кеф. Това за мен беше най-добрия финал. И да предпочитам на запис, защото така наистина могат да се постигат нови рекорди като УОУ 3 часа висене е просто нечовешко. За Боби кво да кажа, хубава работа амаа.... Като вися с Петър 30 мин вика макс още една минута да държи, тука още малко дървото беше захапал. За Калоян - не ме изкефи ИЗОБЩО, нито ми стана мило и драго именно защото мафията във фермата си викаше за него.

Съфорумката стана ясно, че е Александра. Страшен пич, следвам я в инстаграм - преподавател по АЕ и много хубавка и интелигентна. Бъзикаше се постоянно и обяснява много забавни истории. Grinning

# 3 399
Боби беше на второ място докато му прибавят точките от зрителския вот. След прибавянето падна на трето място.

Генерално класиране:
Скрит текст:

# 3 400

Е как ще е на второ? Той получи супер малко зрителски вот, 13% и съответно едва 13 точки. А Калоян го изпревари с 38% зрителски вот. Калоян е втори

# 3 401
  • Вестерос
В едно друго на Мирон Иван каза, че Данчо се е явявал за всички ферми без 4 и 5 и все е бил в резервите.

# 3 402
  • София
На циганина трябваше да му направят забележка да не си оплита ръцете около потника! Това не ги поставя в равни позиции.
Беше и на дуелите тази битка и си е разрешено.
А как голямата победителка започна без ръкавици,а после имаше?

# 3 403
  • при късмета
А аз си мисля, че е Христина🤔☺
И аз мисля, че е Александра. Христина с нейния каруцарски изказ, много има да я гони по начин на изразяване

# 3 404
Не беше лош финалът. Особено до средата - първите три игри бяха интересни, макар и познати някои от тях. Много ми хареса стрелбата с лък и лазенето в лабиринта. Аз обичам такива игри - тип "бързи, смели и сръчни". Четвъртата  развали кефа от предните. Цялото охкане и пъшкане от големия рекорд не ми попречиха да умра от скука. Може и да е триумф на волята и мускулите, но е досадно за гледане отстрани. Помня Бакалова  и целия адреналин по тази игра го изразходих по време на нейното висене. Единственото хубаво нещо беше хорото около висящите в поза "маймуна на клон" жални финалисти и Стоян с гайдата. Беше като самодивско хоро около огън. Другото, което донякъде развали удоволствието ми, беше недобрата форма на Калоян. Съжалявам, че за кратко са го сполетели беди от най-различен характер, но той беше най-силният сред мъжете според мен и очаквах по-оспорвана борба между него и Боби. За Надежда си знаех, че ще е слабичко представянето ѝ, хич не ме изненада. А единият процент вот за нея не ми отмива яда, че въобще беше на финал. За Боби бях сигурна, че е победил в игрите още щом Иван и Андрей потвърдиха, че битките са на запис. Боби може би щеше да е победител, ако просяшката сага не беше плъпнала с такава скорост. Но той сам си е виновен. Да би мирно седяло, не би чудо видяло, тоест да си беше спестил някои приказки, които всъщност го компрометираха, а не прословутото видео.
Честито на Ванчето. Не можах да я харесам, но се радвам, че толкова хора я подкрепяха  и се почувстваха удовлетворени от победата ѝ.
Дано се разбере защо Милена е реагирала така и се е отказала да присъства в студиото тази вечер. На двамата опосуми никога не съм им имала доверие.
Аз установих, че е много приятно да гледаш финал на риалити, когато си нямаш и едничък фаворит дори. Няма какво да отвлича вниманието ти от екшъна на екрана и си просто един спокоен наблюдател. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт