Професионални серии за коса 143

• 43 433
  • 781
  •   1
Отговори
# 345
tremble87,
Aко косата е обезцветявана, то по-добър избор е Blond absolu ultra violet. За разлика от много тониращи шампоани, неговите пигменти не остават в косата и се справя с избледняването/избиването на ръжда, типично при поддържане на неестествено русо. Не че ще замени боядисването и тонирането, но със сигурност ще предложи една адекватна грижа.
При този продукт важна роля играе и хиалуроновата киселина, която преобразява всяка по-плътна, чуплива и дори суха коса. Това е отличникът на серията, а и един от най-ефективните лилави шампоани изобщо. Не е за постоянна употреба. Може да се редува с другия прозрачен шампоан  от същата серия, който си е подходящ и за ежедневно ползване.
Със сигурност е по-добър от шампоана за боядисана коса на Moroccanoil.
Сега вече за конкретния сет с 3 продукта на Moroccanoil, ако са интересни на някого, сега е моментът да опита. Офертата не е за подминаване (то даже и аз се изкушавам, въпреки че никак не ми трябва, а и с нищо няма да ми е полезна).
Moroccanoil имат и тониращ шампоан, който пуснаха тази година и се предлага и в малка опаковка от 75 мл. Аз го харесвам.

ani_d,
Тази цялата серия на Alfaparf е много тачена в Италия. Има си и шампоан, и балсам. Все са в едни големи разфасовки (за мен 500 мл си е наказание), защото са си ориентирани към салони.https://www.arlen.bg/product/7880/shampoan-s-mlechen-protein-za- … hampoo-500ml.html

Pro Longer за мен е страхотен шампоан. Много ми допада и ми дава всичко, което искам. Никакви забележки нямам към него.

# 346
Елена, погледнете дали в темата за размени някой няма голяма опаковка и не може да ви отлее 10 мл за проба. И аз харесвам финишите на ЧИ, но при мен има и миниатюрни опаковки за стотинки (и по-точно $2.42)
https://chi.com/chi-products/chi-haircare/chi-luxury-black-seed- … il-blend-dry-oil/

Другите, които ми допадат и не ми утежняват тънката коса са:

# 347
  • София
Агент,  благодаря. И тук има има минита, ще поръчам за проба. Така взех и маслото Оright 10мл , винаги предпочитам малки опаковки за проба.
Хм ,сега  и аз се чудя. Не са много пари, но защо да ги хвърлям на вятъра,ако има проблем с продуктите от сайта .

# 348
Аз все още не съм го получила тоя спрей и след отзивите не знам дали да не откажа пратката, когато дойде ..
В емаг ампулите про лонгър са много изгодни и с безплатна доставка, още се чудя на шампоана .. спира ме това, че съм изпробвала този за обем и не беше нищо особено, та и розовия да не се окаже греда ..

# 349
  • Стара Загора
sanyy,
Двете серии да доста различни. Moroccanoil са без сулфати, а пигментите, които ползват - дори и силни, не са по-добри от тези на Kerastase. Тук е от значение и какво се разбира под боядисана коса - дали е сменен нюанс или става дума за по-драстични цветове като червено, лилаво и т.н. Ароматът на марката е много специфичен и на много носове им се опира.
При всички случаи - този комплект на тази цена си е улов и не мисля, че е огромен риск да се пробва.
Много  благодаря за отговора. Косата ми е боядисана малко по-тъмна отколкото е моят цвят. Цветът е 5 12 на Лореал Иноа. Имам на Kerastase  за дълга коса, имам и densifique шампоан и балсам както и Генезис шампоан и балсам и на lanza шампоана и балсама за стимулиране на растежа и се чудих дали ми е необходим и този комплект на Марокан. 😃

# 350
Elena_of_Avalor,
по това, което описваш, ще е подходящо олиото на Alfaparf.

sanyy,
вземи си го! Ще ти се впише добре сред останалите.

# 351
  • Седмото небе
Поръчах 4 ампули Про лонгър като допълнение към друга поръчка от Емаг. Благодаря на Кристалчето за споделената оферта! Така вече за 3,50 бройката съм съгласна Wink
Интересно ми е да ги пробвам отдавна, но редовната цена от 8-10 лв хич не ми харесваше. Ако ми допаднат направо ще си взема и голямата бутилка.

# 352
  • София
tremble87,
Aко косата е обезцветявана, то по-добър избор е Blond absolu ultra violet. За разлика от много тониращи шампоани, неговите пигменти не остават в косата и се справя с избледняването/избиването на ръжда, типично при поддържане на неестествено русо. Не че ще замени боядисването и тонирането, но със сигурност ще предложи една адекватна грижа.
При този продукт важна роля играе и хиалуроновата киселина, която преобразява всяка по-плътна, чуплива и дори суха коса. Това е отличникът на серията, а и един от най-ефективните лилави шампоани изобщо. Не е за постоянна употреба. Може да се редува с другия прозрачен шампоан  от същата серия, който си е подходящ и за ежедневно ползване.
Сега вече за конкретния сет с 3 продукта на Moroccanoil, ако са интересни на някого, сега е моментът да опита. Офертата не е за подминаване (то даже и аз се изкушавам, въпреки че никак не ми трябва, а и с нищо няма да ми е полезна).
Moroccanoil имат и тониращ шампоан, който пуснаха тази година и се предлага и в малка опаковка от 75 мл. Аз го харесвам.

ani_d,
Тази цялата серия на Alfaparf е много тачена в Италия. Има си и шампоан, и балсам. Все са в едни големи разфасовки (за мен 500 мл си е наказание), защото са си ориентирани към салони.https://www.arlen.bg/product/7880/shampoan-s-mlechen-protein-za- … hampoo-500ml.html

Pro Longer за мен е страхотен шампоан. Много ми допада и ми дава всичко, което искам. Никакви забележки нямам към него.
Много, много благодаря за изчерпателният отговор. Двете дамички не са обезцветявани, а от години се боядисват в светло русата гама. На база на гореспоменатото ще се спра на Керастаз и в допълнение ще им взема по една малка развасовка от виолетовия тониращ шампоан на Марокан, надявам се да ги изненадап приятно.
P.S. Шефката ми преди половин година си закупи сет-а за боядисана коса плюс някои нещица на Марокан и каза, че е доста разочарована и си е хвърлила парите в боклука. Тя е брюнетка и един продукт е добър за един тип коса, друг за друг тип, но последно време чета недобри коментари за Марокан. Сега виждам, че имат някаква нова серия за боядисана коса (може и да не е нова, но аз сега я забелязах), която може да е по-добра, но за следващ празник на двете русокоски мога да прежаля малко пари и да им я взема - Color Complete Continue

# 353
Ам , има ли някой ,засякъл промо на олаплекс,тази година защо така никъде нищо...

# 354
tremble87,
При този продукт важна роля играе и хиалуроновата киселина, която преобразява всяка по-плътна, чуплива и дори суха коса. Това е отличникът на серията, а и един от най-ефективните лилави шампоани изобщо. Не е за постоянна употреба. Може да се редува с другия прозрачен шампоан  от същата серия, който си е подходящ и за ежедневно ползване.

ani_d,

Аня, имате ли информация за това дали Ш на Алфапарф е подходящ за чувствителни скалпове?

# 355
Аз намерих в Парфимо една промоция, но комплектът  включваше 3,4,5 и 6.

# 356
За момичетата, които питат за Morrocanoil комплекта за боядисана коса - аз останах разочарована. Ш ми оплиташе страшно косата, Б ми беше изключително слаб. Спрея може и да прави нещо, но аз не разбрах какво. Косата ми е тънка и боядисвана в тъмен цвят.
Лилавият им Ш го купих, когато бях 2 тона по-светла (7ца) и с ръждивото изобщо не се справи. На руса коса вероятно е ефективен.

# 357
  • София
Поръчах две ампули pro longer и маската pro fiber на L’oreal след като констатирахме че имам предимно хидратиращи.
Тя е протеин нали?
Да кажа че послушах съвета и на това миене ползвах ДПШ и само балсам протеинов (sebastian penetraitt) и за съжаление косата ми си остана заплетена на възли.
Не ми понася протеина

# 358
А за този сешоар какво мислите?

https://www.arlen.bg/product/2059/profesionalen-seshoar-s-kerami … enesis-dryer.html

за пресата Genesis съм чела много положителни отзиви, една от най-добрите, но за сешоара не съм срещала нищо.
Да спра ли да търся друг, а да поръчам направо Парлукс?

Искам, от време навреме, да изправям със сешоар. Засега съм оставила пресите близо половин година и напоследък сякаш виждам някакъв ефект /косата започва да се отблагодарява!/ или просто започвам да се възприемам с чупливата си коса.

Nad_tab, благодаря за включването. Днес ходих до физически магазин и тествах показания от  мен сешоар Valera, наистина е слаб.

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 21:36 от alyna

# 359
Моята тънка косица не понася добре олио-продукти. Имам всички хвалени в темата, е така и не се сработих. Утежняват ми косата, клечкосват. Няма значение с какво съм мила и слагала преди това. Ползвам ги предимно, защото никъде не ходя покрай пандемията и как ми изглежда косата не е определящо. Успокоява ме мисълта, че подхранват връхчетата. Единственото що годе, което ми харесваше беше на Маракеш за тънка коса. Ще трябва да го подновя по-нататък. Нямам нищо друго на Маракеш, може би трябва да пробвам и някоя тяхна цяла серия.

Сега видях, че в Арлен са пуснали някакви нови Алтерна.

Не знам защо, но на мен Ш на Меди май не ми харесват. Уж са супер хвалени тук, а на мен ми оставят усещането за ужасно остърган косъм. Заплитат ми цялата коса. Дали да не е, защото нямат спомагащи съставки за омекотяване???  Нали уж са изчистени. Това ми се е случвало и с хидратиращия Ш на Марокан.

На мен Ш и М на Лореал Инфорс и Про Лонгър са ми еднакви. Оставят усещането за много маслени, тежки продукти, сплвескват и ми утежняват косата. Взех ампула Про Лонгър и гледам, че пише да се ползва веднъж седмично. Т.е не би трябявало да е като терапия и да се прави рядко, а по-скоро действа с натрупване. Но се чудя дали като се мине с ДПШ и цялото "натрупано" нещо, няма да отиде в канала.

Двустъпковата терапия някой минавал ли я е със студената преса, преди да в издуха със сешоар?

Тези, които запечатват с хидратираш Б, кога го слагате? В/у маската? Или миете маската, после Б и пак отмивате?

Нали се бях оплакала, че ми цъфти косата постоянно (винаги) и не мога да се справя въпреки грижите. И ония двен хванах ножицата да обирам цъфтежа. Ми, всъщност се оказа, че намерих само 20-тина цъфнали косъма. На фризьор бях преди месец и половина  Такова "малко цъфтене"  не ми се е случвало НИКОГА.

Последна редакция: ср, 16 дек 2020, 21:52 от kotenze_84

Общи условия

Активация на акаунт