Професионални серии за коса 143

• 43 442
  • 781
  •   2
Отговори
# 330
PeachHoney,
Pro Fiber е маска, която на твоята коса няма с какво да се прояви. Нито е изгорена, нито ти е унищожена, нито е за лечение. Тази серия си е за коси, които се борят с накъсване, порьозност, заплитане, неравномерен цвят и т.н.
Pro Longer е маска, която реално не съдържа протеин в състава си. Ако ти трябва увеличаване на плътността - то ще свърши работа.
Architecte не знам също с какво би могла да ти помогне. Дори и с превантивна употреба, пак ми се струва излишна.

Ако искаш все пак хубав протеин, който да се изяви и да е полезен за твоята коса, може да пробваш и да експериментираш с ето тази маска на Alfaparf. Лека, с много добра формула, а и по нищо не отстъпва на по-популярни и скъпи продукти.

# 331
  • София
Здравейте, какво ви е мнението за сешоарите Valera.
Заглеждам ето този

https://www.tehnomix.bg/seshoar-valera-sxj-7500-d-rc-light-ionic

Чета, че предпочитан тук, в темата е Парлукс, но не знам с какво превъзхожда другите марки.
Благодаря предварително на отзовалите се!
Взех подобен от емаг, но почти веднага го върнах, на мен ми беше много слаб!

Ако сега ми трябваше сешоар, бих пробвала този https://www.notino.bg/olivia-garden/olivia-garden-ceramic-ion-mn … izirassh-seshoar/ много съм доволна от четките.

# 332
  • Стара Загора
Здравейте, може ли мнение за шампоана и балсама на Марокан за боядисана коса. Досега тази марка не съм я ползвала, а в Емаг има доста изгоден комплект плюс спрей за коса и го заглеждам. Може ли да го сравните например с Керастас за боядисана коса.
https://www.emag.bg/komplekt-moroccanoil-color-complete-za-bojad … 537/pd/DYSF28BBM/

# 333
Цитат
Ако сега ми трябваше сешоар, бих пробвала този https://www.notino.bg/olivia-garden/olivia-garden-ceramic-ion-mn … izirassh-seshoar/ много съм доволна от четките.

Аз точно за този сешор търся отзиви!
Като цена + двете четки, мисля че си заслужава, но все пак ако някой го има, моля за мнение!

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 11:30 от bubanka

# 334
Интересно изглежда, но не виждам нищо за ватове и други параметри.

# 335
Описание на ОГ в един сайт
Скрит текст:
Lightweight and ergonomic design (weighing only 539 grams)
Powerful 2000 watt AC motor for fast drying all hair types and thicknesses
Features 2 speed and 3 heat settings for versatile drying experiences
Includes cool shot button to set styles in place
Ionic generator seals in moisture and prevents unnecessary moisture loss
Ceramic & Ion™ technology creates unrivaled shine and prevents heat damage
Eliminates frizz and fly-away strands to make hair much easier to style and manage
Includes 2 concentrator nozzles: 65mm and 80mm (ideal for extra long barrel brushes)
Drawstring bag protects dryer when not in use and is ideal for storage and transport
The 3 meter long cord with hanging loop improves maneuverability
Ergonomic handle design ensures comfortable use during long drying sessions
Само че е 1875 вата и тежи около 400гр.

# 336
sanyy,
Двете серии да доста различни. Moroccanoil са без сулфати, а пигментите, които ползват - дори и силни, не са по-добри от тези на Kerastase. Тук е от значение и какво се разбира под боядисана коса - дали е сменен нюанс или става дума за по-драстични цветове като червено, лилаво и т.н. Ароматът на марката е много специфичен и на много носове им се опира.
При всички случаи - този комплект на тази цена си е улов и не мисля, че е огромен риск да се пробва.

# 337
Про лонгър шампоана как действа на тънки коси, сплесква ли?

# 338
  • София
sanyy,
Двете серии да доста различни. Moroccanoil са без сулфати, а пигментите, които ползват - дори и силни, не са по-добри от тези на Kerastase. Тук е от значение и какво се разбира под боядисана коса - дали е сменен нюанс или става дума за по-драстични цветове като червено, лилаво и т.н. Ароматът на марката е много специфичен и на много носове им се опира.
При всички случаи - този комплект на тази цена си е улов и не мисля, че е огромен риск да се пробва.
За руса коса, кой според Вас е по-удачния вариант - Kerastase за блондинки или този комплект на Moroccanoil  за боядисана коса?

# 339
  • София
Може ли да ми препоръчате олио , което да не утежнява . Косата ми е с тънък косъм ,бързо омазняваща се, но крайщата са зле , цъфтящи, сухи, разпиляни. Трудно ми е да попадна на нещо, което да и пасва идеално. 
Сега съм с Oright Purple Rose , не е лошо, в краен случай ще взема пак него.

# 340
Аз съм много доволна от коприната на Чи Simple Smile

# 341
Олиото за тънка коса на Марокан .. страхотно е. Друг, по-бюджетен вариант е сухото масло на Чи с черен кимион.

# 342
  • Бургас/Пз
Голяма краста е тук, знам си аз. 😂😂😂
Ани Филипова, страхотни съвети, в единия ти пост направо си разпознах косата. Благодаря за препоръката за маската на Алфапарф. Според теб с какъв шампоан е добре да се комбинира??
Колебая се за шампоан на Пролонгър на Лореал.

Тези сешоари на ОГ много интересно изглеждат. Имам нужда от нов и този път ще инвестирам. Лимитът ми е около 200-220лева. Според вас освен Парлукс какво друго да гледам. Основно се боря с фриз. Права ми е косата и искам малко повечко обем. Като цяло е здрава и не цъфти, но този фриз особено в Бургаската влага ме влудява

# 343
Мен в Бургаската влага никога нищо не ме е спасявало😄
Ако откриеш нещо, моля те сподели!

# 344
  • София
Олиото за тънка коса на Марокан .. страхотно е. Друг, по-бюджетен вариант е сухото масло на Чи с черен кимион.

Благодаря, ще ги погледна.

Общи условия

Активация на акаунт