Професионални серии за коса 143

• 43 421
  • 781
  •   1
Отговори
# 420
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аня Филипова, Платинум не съм пробвала. Тази година ползвах Joc, Alfaparf Evolution, Oway, една пак професионална (забравих й името)  и сега последно  Wella Koleston. Като всяка боя ползвам поне 4 поредни ползвания (боядисвам корена 2 пъти месечно). Само Wella се отличи във всички категории - цвят, блясък, покритие и устойчивост (за сега) и ще мога да разредя боядисването поне на 20-25 дни.
На Oway ми хареса, че стана много равномерен цвета на цялата коса и се отмива по този начин, но при мен и с препигментация и с повече стоене не покрива бялото. А при другите бои имаше изсушаване на косъма и липса на покритие. И това за 6ца и 7ца.
Когато ползвахте Oway ползвахте ли коректор или само боя?

# 421
  • Седмото небе
И аз да попитам за боите нещо. За тези ли става въпрос?

# 422
iv.elina, коректор с Oway не съм ползвала. Цвета се получи много красиво медено тъмно русо. Получи се без да е търсен ефект. След обезцветяване сложих направо 6ца и стана.  А исках по натурален цвят. Но ми отиваше много и реших да не слагам коректор на следващо боядисване.
Supergirl, Oway по спомен е същата, но Wella  е тази от линка:
https://www.notino.bg/wella-professionals/koleston-perfect-me-pu … -kosa/p-15948776/

# 423
Девойки, искам да купя на мама за Коледа комплект Ниоксин 4, но в Нотино го няма. Препоръчайте ми, моля, кои сайтове да преровя - нужна ми е доставка предплатена до Софийски адрес.

# 424
Здравейте ,дали тука е подходящо да питам за препоръка за хубава маша от която сте доволни?

# 425
SUPERGIRL вземай го,не се чуди.След всичко що има нормален протеин(не говорим за пшеници,царевици,памуци и т.н,това не са протеините,които търсим),можеш да го ползваш.Винаги като първи продукт,за да можеш да маневрираш после, ако ти идва повече или по-малко протеинов.

Агентче ако не искаш да се занимаваш с превозвачи,поръчвай от немския Амазон или Ибей.Има сайтове,които имат доставка до БГ,но не си струва да плащаш още 15-20 евро,при условие,че комплекта е 25 евро

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 14:03 от bubanka

# 426
Девойки, искам да купя на мама за Коледа комплект Ниоксин 4, но в Нотино го няма. Препоръчайте ми, моля, кои сайтове да преровя - нужна ми е доставка предплатена до Софийски адрес.
На мен също ми е интересна 4ката и в комплект това открих. Иначе в makeup.bg също има отделните продукти.
Малкия сет
https://www.aptekapromahon.com/nioxin-kit-system-4-shampoo-150ml … llia-p-37103.html
Големия сет
https://www.aptekapromahon.com/nioxin-kit-system-4-shampoo-300ml … llia-p-37105.html
Доставка над 30 евро безплатна. Не съм пазарувала от там. Нека другите момичета да споделят, ако имат опит.

# 427
# 428
Доставка над 30 евро безплатна. Не съм пазарувала от там. Нека другите момичета да споделят, ако имат опит.
Редовно пазарувам от аптека промахон, но винаги с наложен платеж.

Супергърл боята на Вела която си постнала е старият вариант , новата е Wella Professionals Koleston Perfect ME+ Не зная дали има голяма разлика м/у двете формули, ползвала съм само новата ( заради конкретен цвят )

# 429
kiticat,
Споменатата серия наистина е добра. Към нея може за още по-силен ефект да се вземе и терапията body mass на марката или серума Initialiste на Kerastase.
Моите наблюдения са положителни и за Clinical densifying на Alterna.
Прословутата Densifique на Kerastase и особено измивните продукти не се отличават с перфектни резултати според мен. Те поне могат да се тестват с травъл сет и да добиеш впечатления.

# 430
  • София
Ани Банани, благодаря. Ще пробвам с хидратиращ Б да запечатам маската.
В  няколко англоезични ревюта които има за серията, четох че я ползват постоянно 🤔. Това доста ме учуди,т.к. е доста специфична серия и след време ще утежни много косата и вероятно ще има обратен ефект и ще стане по податлив на  "чупене" косъма. Но съм решила 2 седмици да използвам само нея и след това боядисване, хидратация и баланс. Ще видя как ще се отрази.
Малко информация за боята на   JOC - при мен не боядисва изобщо белите коси и пада бързо.
Wella koleston perfect me + като за първи път се справи доста добре. С много малки изключения успя да се справи с бялото. Мисля, че най-после си намерих боята. Ползвам 6.0 + 6.77.
Коледния комплект на Brave new hair го пробвах върху косата на дъщеря ми (без да ползвам серума). Тя е на 5, с нормален към тънък сух косъм и много гъста коса, леко чуплива. Трудно се мокри, трябва доста да се облива с вода в началото и на доста секции да втривам Ш в корените. Измих я два пъти с шампоана, косата не се разплете или разлигави, а някак стоеше напоена. Сложих от маската увих я под шапка и с нея стоя 5 минути и изплакнах. Косъма беше стоеше още по напоен, сложих Б и разресах изключително лесно, а обикновенно не е лесна задача. Постоя с него 2-3 мин и го измих. На подсушена  с кърпа коса нанесох Керастаз Нектар термик (чудех се дали да не я издухам със сешоар) и Лакме био олио с арган. Оставих да изсъхне сама. Беше жива, с блясък и обем. Дори на места се бяха оформили леки къдрички. Определено се представя добре за серия без силикон.
Привет atom4e,
Последните 2 боядисвания и аз ползвам тази боя, но цвят 6.1. Дали може да споделиш снимка какъв цвят се е получил при теб. При мен косата стана много тъмно кестенява, а 6 се води тъмно русо, е аз съм на светлинни години от тъмното русо Grinning За боята мога да кажа, че се отразява много добре на косата ми, по дължините цвета не се отмива въобще (боядисвала съм се последно преди месец и половина). От към покривност на бели коси има какво да се желае, но смятам да продължа с тази марка, защото след всички про бои, тази я усещам най-щадяща

# 431
kiticat,
Споменатата серия наистина е добра. Към нея може за още по-силен ефект да се вземе и терапията body mass на марката или серума Initialiste на Kerastase.
Моите наблюдения са положителни и за Clinical densifying на Alterna.
Прословутата Densifique на Kerastase и особено измивните продукти не се отличават с перфектни резултати според мен. Те поне могат да се тестват с травъл сет и да добиеш впечатления.
Благодаря ти, за Kevin Murphy гледах положителни мнения от чуждестранни влогъри и ми стана любопитно. Най-вероятно ще я пробвам, когато си изхабя наличните продукти.

# 432
Kiticat, имах уплътняващия шампоан и маската за обем на К. Мърфи, косата ми след тях стоеше, като мръсна. Изпробвах ги и заедно и поотделно с други продукти, силни са и не се спогодиха с косата ми, радвам се, че успях да ги продам.

# 433
Момичета  наколко дена ползвате олаплекс и еластайзер ?

# 434
Tremble87, при мен също стана тъмен цвета. Използвам оксидант 6. В темата за боите има има писано при кои марки стават разминавания с цветовете. Агентчето беше споделила много информативни клипове защо някои коси попиват повече пигмент.

Общи условия

Активация на акаунт