Минахме изцяло на кърмене преди няколко дни, като изключим, че първите 2 минути от захапването болката е много силна и че кърменето продължава цяла вечност, всичко друго беше точно до преди 2 дни. Тогава изведнъж болката в едната гърда се засили и започна да ме боли вътрешно гърдата дори когато не кърмех. В един момент стана непоносима болката, дори не можех да доближа детето до гърдата. Чух се и с мамолог, започнах компреси, масажи и цедене и след няма и 24 часа само на цедене болката спря, върнах детето и първия път всичко беше ок, но от второто слагане болката започна да се връща. Сега редувам цедене и кърмене, но след цеденето болката я няма, а след кърмене я има, не мога да разбера какъв е проблемът и как изобщо ще я карам така. В същото време, когато цедя излиза много малко - по 20-30-макс 40мл от гърда, което няма как да стига на малката и ще трябва всеки момент да минем и на дохранване с АМ. Консултантака по кърмене нищо не можа да ми каже относно тази болка. Мамолога предположи, че е запушен канал, но пък защо ме боли само по време и след кърмене.. Отчайвам се вече от непрестанните проблеми покрай кърменето 😤