НОЕМВРИйчета 2❤2❤ тема 1

• 27 813
  • 765
  •   1
Отговори
# 540
Nonny , не се притеснявай толкова за мастит. Случва се понякога да се запуши канал, може от стегнат сутиен, от притискане, от спане по корем. На мен ми се случи май три-четири пъти и аз все се панирах, но реално за един ден кърмене минаваше всеки път. Доколкото знам мастит в повечето случаи не става за един ден, наблюдавай как е положението и, ако се появи температура или бучката не изчезне, потърси лекар, за да не се стига до по големи проблеми. Аз вече кърмя само от едната гърда, понякога даже правя големи паузи, защото сме навън и да вам изцедена, но от месец не съм имала проблеми.

# 541
Здравейте. Да попитам случва ли се при вашите бебчета. Ема спи и изведнъж започва да реве все едно се е стреснала или много я боли. Понякога се успокоява с бибата, друг път трябва да я взема. Реве със затворени очи и през различно време на деня. Дали е от коликите. За секунди е всичко, но е много гадно. Къса ми сърцето... На 70 дни е. Уж коликите ни мъчат вечер за по 2 часа.

# 542
  • Тук... някъде
Teodora, случва се и при Биляна. Спинка и приплаква, тогава пръцва и явно я боли преди това коремчето, докато излязат газовете, но от една седмица е голямо пръцкане.

# 543
Божо е така вече 4 ти ден. Спи основно в мен и в слинга, ако го оставя се събужда. Но дори и спейки мрънка. Не знам какво му стана.
Абе как изчислявате седмиците от раждането, много ми е тегаво Joy

# 544
Божо е така вече 4 ти ден. Спи основно в мен и в слинга, ако го оставя се събужда. Но дори и спейки мрънка. Не знам какво му стана.
Абе как изчислявате седмиците от раждането, много ми е тегаво Joy
Роди се в събота. Всяка събота броя една седмица 😁

# 545

Момичета какво ще кажете за тази лятна количка?

# 546

Незнам какво да кажа, ама да попитам защо ви е лятна количка. Аз имам трио и има седалка за след 6 месеца. Или това ви е първата количка която ще копуват?

# 547

Незнам какво да кажа, ама да попитам защо ви е лятна количка. Аз имам трио и има седалка за след 6 месеца. Или това ви е първата количка която ще копуват?
    Имам тежка количка Мони Гала,но е втора употреба,със нея съм навън постоянно, но е доста тежка и от седмица ми прави проблеми с предните гуми и дръжката. Тъпата е,че живея на втория етаж и трябва да качвам и количка и бебе всеки път, когато искам да изляза. Пролетта мисля да приключвам с тежката и да слагам бебка в лятна

# 548
Аз също оглеждам за лятна сега има намалени в емаг. Ние ползваме тази на кака ми и също е много тежка, аз дори не виждам добре, идва ми висока. ММ пък мрънка че едва я сгъва и побира в колата. Пролетта като тръгнем някъде няма да има място за багаж от нея. Чакам да отворят магазините че да ги огледам. Имаме ваучер подарък за Хиполенд и мисля за това да го ползваме. Отделно искаме хубаво столче за кола, от тези които са с база 9-36кг., но него съм го оставила той да го избира

# 549
И моята количка е "танк".
В багажника не се побира шасито, по -точно се побира само то, а коша ще трябва на задната седалка. Ама и не ходим още никъде, така че засега ми е ок.
Лятото ще мислим. Най-добре нова кола, с по-голям багажник 😁😆

# 550
Като обсъждахме количките ви казах , че е най-добре да се вложат повече пари в количка или да се вземе втора употреба , точно заради това , че евтините са тежки , тромави и не маневрени . Сега отново ще си позволя да дам съвет и за лятната количка защото после ще ти се иска да я изхвърлиш . Най лека , маневрена и удобна е Макларан количката , да нова е доста скъпа , но във фейсбук има страница на колички внос от англия втора употреба /неразличими от нови са/ . Даже има няколко такива страници , за около 250-260 лв ., може да вземете супер количка

# 551
Аз съм със Cybex Balios и много се надявам с нея да си изкарам до края. За щастие не ми се налага да я вдигам, та дано да не се налага да взимам лятна.

# 552
Аз съм със Cybex Priam втора употреба, която дори и втора употреба е като нова, тъй като е “ползвана” в пандемията и хората почти не са излизали с нея. Не е безумно тежка, безкрайно е маневрена. Живея на втори етаж без асансьор, има функция стълби принципно, но тя е с летния кош 6+, а не с този за новородено. Общо взето свалям първо шасито на първия етаж и тогава коша за новородено с детето. За мен е абсолютно възможно да си изкарам с нея до втората година и от сега виждам, че си заслужавшв инвестицията, тъй като минава като багер през всякакви неравности, без детето да получава мозъчно сътресение.

# 553
Аз съм със Cybex Priam втора употреба, която дори и втора употреба е като нова, тъй като е “ползвана” в пандемията и хората почти не са излизали с нея. Не е безумно тежка, безкрайно е маневрена. Живея на втори етаж без асансьор, има функция стълби принципно, но тя е с летния кош 6+, а не с този за новородено. Общо взето свалям първо шасито на първия етаж и тогава коша за новородено с детето. За мен е абсолютно възможно да си изкарам с нея до втората година и от сега виждам, че си заслужавшв инвестицията, тъй като минава като багер през всякакви неравности, без детето да получава мозъчно сътресение.

Имам познати, които ползваха Priam  до 3год. На детето. Оттам и аз я харесах, но не ми се даваха толкова пари за количка, колкото да лек автомобил, честно казано, затова взех Balios. Засега съм доволна, лека е, маневрена, дано да е и здрава и да си я ползваме дълго. Иначе летните колички хич не ги харесвам, много паянтови ми се струват, ама сигурно има и хубави.

# 554
  • София
О, с първото дете на 7мия месец взехме много лека и маневрена лятна количка с падане до пълно легнало на гръбчето. Направо се родих с нея, защото детето е пак ноемврийче и точно 7-8ми месец започна лятото и тръгнахме на път. Събираше се заедно с останалия багаж в багажника, сгъваше се лесно и щерката пак си спеше в нея като реши. Голяма количка я продадох - реално я бях ползвала 7 месеца само.
Сега го мисля още какво да правя, дали пак да не взема такава. В момента съм с не особено тежка количка, но си е голяма, заема бая място.
Аз да се оплача, малкия нещо се буди повече нощем и съответно иска да яде. Като пиян морков ходя през деня 🤯.
Ротарикс ще сложим. Забелване не правим засега. Всъщност нямам още идея как ще подходим, не съм чела достатъчно и не сме говорили с джи пи-то.

Последна редакция: сб, 09 яну 2021, 12:18 от Margaritka79

Общи условия

Активация на акаунт