Освен това той е свикнал много да спортува и да прекарва време навън. Преди всеки уикенд караше колело по 100-150км. Сега откакто се е родил малкия не е мръднал, за да прекарва повече време с нас и да ме отменя. На мен ми е тъпо, не искам да си зарязва хобитата, защото знам, че му се отразява зле. Засега изглежда да се държи, но все пак...

За повечето мъже домакинството е специалитет на жената и не е приоритет. Което ок, ама ако не го промените докато сте в майчинство после с връщането на работа ще има да плачете.... Изяснете си приоритетите и ги спазвайте. На мен с каката бързо ми мина, свързвам го със следродилната депресия. По-важно ми беше да изчистя и опрая от това да си лежа с нея. След няколко месеца беше по-важно да съм излязла и да се социализирам, живели сме на поръчана храна и на какво ли не. Също не изисквате от тях да правят нещата така какт8 вие.
Така че от доста голяма част от виканията има резон. Сега се опитвам да го убедя пак да идва жена да ни чисти. Хем той предложи тоя път, хем нещо го спира.
Препоръчани теми