Абсолютно нормално и нас но тресат същите емоции.
Днес водихме Марти на втора консултация. Всичко е наред. Момчето е наддало доволно, педито няма никакви забележки.
И аз се оглеждам за слинг. Мисля тези дни да поръчам.
Таткото ми помага, но и на моменти много ме изнервя.
Относно по-рано коментираното напъване и пръцкане на децата искам да споделя, че малчо също имаше проблем. Зачервяваше се, свиваше крачета и като пръцне и мноооого мирише.
Смених му храната и смятам, че нещата се оправиха или поне има голямо подобрение, но той е изцяло на АМ.
Относно лекарствата срещу колики: тези, които са на база семитикон е важно да се приемат в пълна доза и постоянно.
Поне така ми обясни педиатърката. Каза, че семитикона действа с натрупване.
И да се похваля: ако всичко е наред, на следващата консултация ще му сложат първите ваксини. Алелуя
Пробвахме миналия уикенд да отидем в кумата (която в момента е бременна) и беше голямо шоу. Малкия спа в колата, а като влязохме в тях веднага се ококори. След 10 мин ревна да яде. Аз не мога да кърмя пред хора .. неудобно ме е, пък и съм с протектори и за да ги наглася трябва да ми видят цялата гърда
Бабите само ме дразнят като почнат с "Измийте му личицето после! Червен конец му вържете!". Викам "Ние не сме суеверни.", а те "Е нищо, то не пречи". На майка ми мога да кажа директно, че това са глупости, ама на свекървата и свекъра ...
гледам по-учитво и за момента замазвам положението, но следващия път като дойдат на гости се повтаря същата история. Иначе са готини и приятни, ама тези старовремски щуротии са малко досадни или по-скоро това, че трябва всеки път едно и също да се обяснявам. Но бели кахъри.