НОЕМВРИйчета 2❤2❤ тема 1

• 27 757
  • 765
  •   1
Отговори
# 750
Момичета да ви попитам нещо.
Всички ли сложихте ваксините навреме на 2 месец ?
Ние в петък летим за Бг обаче се оказа,че ще сме без ваксина.

# 751
  • София
Аз ползвам Baby tracker на Amila.

Ваксини сложихме на 2,5м коригирана възраст, което е 4м при нас - такъв е редът при недоносените.

Намерете си педиатър и вижте какви са ви възможностите за ваксини.

# 752
Мами, имам запитване. От както почнаха коликите давам Лефакс и БиоГайа и има добър ефект. Обаче от около 2-3 дни малката има ужасни газове и виждам че се мъчи доста, пръцка, плаче и се зачервява. Някой смесвал ли е Лефакс и еспумизан? Или някакво друго решение за облекчение на газовете примесени с колики.

# 753
Мами, имам запитване. От както почнаха коликите давам Лефакс и БиоГайа и има добър ефект. Обаче от около 2-3 дни малката има ужасни газове и виждам че се мъчи доста, пръцка, плаче и се зачервява. Някой смесвал ли е Лефакс и еспумизан? Или някакво друго решение за облекчение на газовете примесени с колики.

Те не са ли и двете със семетикон? Аз доколкото разбрах Еспумизан е като български Лефакс 😀 И на двете функцията им е да улеснят освобождаването на газове.

# 754
Здравейте, ластик между краката на памперса оставя ли ви следи?  Вземаме pampers care  четворка (ние сме 7кг). Ще приложа снимка.
[img]//cdn.bg-mamma.com/LzoM/9tf8O.jpg
Взех петица, но и тя оставя следи 🤔 . Не знам какво да правя, дали да пробвам шестица се чудя.
Втората ваксина ще ни бият когато станем на два месеца и две седмици. Тогава сме на консултация.

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 23:18 от Desinka_

# 755
  • Burgas
Номера не е проблем, явно стягате много памперса.

# 756
Десинка, как шестица? Ние сме на двойка, а шестицата я ползвам все още понякога за баткото, който е на две години и половина. Тя е за 15+ килограма.

# 757
Посредата няма как аз да го стегна. Нали лепенките са само горе, за тях съм съгласна.

# 758
Нашият е 6.5кг и сме на тройка, запасила съм се бая, нали са уж до 10кг 😅 на крачетата понякога му се отбелязва, ама горе не.

# 759
  • Burgas
Посредата няма как аз да го стегна. Нали лепенките са само горе, за тях съм съгласна.
Ами той памперса се регулира от лепенките, в момента дъщеря ми на два месеца е с номер 2 ,а на голямата две и половина год. Понякога е с 6 размер.

# 760
Някой трябва да направи нова тема и след като ме баннаха при предишния опит няма да съм аз.

Дескнка, моля ти се! Купувай си памперси според килограмите на детето си. Просто го слагай адекватно. Нормално е да оставя следи

Последна редакция: пн, 18 яну 2021, 20:17 от Дух (:

# 761
Някой трябва да направи нова тема и след като ме баннаха при предишния опит няма да съм аз.

Дескнка, моля ти се! Купувай си памперси според килограмите на детето си. Просто го слагай адекватно. Нормално е да оставя следи
До колкото АДЕКВАТНО знам,че щом оставят следи между крачетата значи памперса идва малък за бебето Simple Smile
Не мога да те разбера Дух (: защо за пореден път се заяждаш с мен? Извинявам се предварително, ако не е било нарочно от твоя страна,но така съм те усетила че ми влизаш много остро. Нали сме тук да си помагаме, а не да се засягаме Simple Smile .

# 762
  • София
Когато памперса оставя следи на крачетата означава, че задната част е прекалено нагоре. Също може да означава, че претопляш бебето и то се запарва, или сменяш памперса рядко.

Когато памперса оставя следи на коремчето, значи е прекалено стегнат с лепките. Трябва да можеш да сложиш пръст след като закопчаеш.

Голямото ми бебе е 6800 и ползва размер 2.

# 763
Сега проверих, че номер 5 са за 12+кг,а номер 6 за 15+. Не са ли прекалено големи за 7кг бебе?

# 764
Ами, тя ако още на двумесечно бебе слага 6-ти номер до кой ще стигне, докато го приучи на гърне? Мисля, че 6 е последен номер памперси.
На 7 кг. бебе се поставя трети номер памперси.

Общи условия

Активация на акаунт