Грозен мъж

• 19 671
  • 278
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Красотата е изключително субективно понятие. Моят съпруг, с когото сме четвърт век заедно, по личните ми стандарти не е изобщо красив. Много жени са ми казвали, че е много хубав. Не знам. Със сигурност, поне ми е привлекателен и секси, щом толкова години съм с него. За мен си е най-милият, най-скъпият, най-добрият. Познавам го от 45 г. и не съм го избирала по външност.

# 46
Важен е чара, също така трябва да е привлекателен. И висок!
Случвало ми се е много често след като се разделя с някое гадже да го виждам дооооста различен. Някак погрознял до новата! А до мен грееше! Или просто в моя поглед е бил като слънце!

# 47
devilsfire, ми то ако е чаровен, привлекателен и висок направо си се вписва в графа красиви Grinning

Тук се пита за сбръчкан, нисък, прегърбен, и смотан което очевидно се вижда в очите на всеки, но пък мил, добродушен и с 5 звездни маниери.

Не говорим само за красотата на лицето, което както казаха повечето е абстрактно понятие, а за недостатъците, които очевидно виждат всички.

# 48
  • София
Не е задължително да е отблъскващ, за да го приемаш за грозен.
Примерно, аз харесвам мъже тип Виле Вало, а съпругът ми е тип Вини Джоунс, но по-нисък и без белезите. Вини ми е далеч от представата за красота, но знам, че си има фенки. Някои пък не понасят Виле.
Това е съвсем опростено.
Сега, ако някой прилича на Квазимодо, дилемата явно не е насочена към добрата му душа и академични разговори.

Последна редакция: вт, 08 дек 2020, 08:04 от Fever Ray

# 49
Така е, права си! Но ако трябва да съм честна, не ми се е случвало досега.
Но пък ако се влюбя в такъв типаж, изобщо няма да ми пука как го виждат другите.
devilsfire, ми то ако е чаровен, привлекателен и висок направо си се вписва в графа красиви Grinning

Тук се пита за сбръчкан, нисък, прегърбен, и смотан което очевидно се вижда в очите на всеки, но пък мил, добродушен и с 5 звездни маниери.

Не говорим само за красотата на лицето, което както казаха повечето е абстрактно понятие, а за недостатъците, които очевидно виждат всички.

# 50
  • София
Доколкото разбрах, Мимето гледа млади мъже, а младостта просто е красива.

# 51
  • София
Здравейте, пускам тази тема, защото коментарите ви ще са ми от полза и ми трябват. Били ли сте с не толкова привлекателен мъж? Не говоря за пъпчасал гном, ами не толкова мускулест , като цяло  с обикновен клонящ към грозен мъж ,но с добра душа и сърце.

Честно казано, не съм била. Поне по моите критерии, мъжете, с които съм имала отношения, са били привлекателни. На мен сексът ми е важен, а там визуалното играе сериозна роля. Не бих се чувствала добре иначе.

Но хората са различни, критериите за привлекателност са различни, както и важността, която се поставя на една или друга характеристика.

# 52
Била съм, не харесвам типичните сладникави мъжки лица. Често са безхарактерни.

Последна редакция: вт, 08 дек 2020, 12:36 от Не се сърди, човече

# 53
Била съм с мъж, който не отговаряше на моите критерии.Чак грозен не, дори беше симпатичен в лице , но нисък и дебел. Докато не лъснаха комплексите му, бяхме ок. Друго ме отблъсна, не външния вид.Повече съм патила от красавци.
Дебелият може да отслабне, но комплекси трудно се избиват.

# 54
Грозните мъже не се ли очаква да имат повече комплекси от хубавците?

# 55
Красотата, както и грозотата са много субективни понятия, така е. Лично за мен има два вида "грозни" мъже. Първият вид е мъж с правилни, нормални черти, но да кажем дебел и пъпчив, с очила. 99% от жените автоматично ще избягат, защото е непривлекателна гледка, разбира се. Дори и да е с добро сърце, мил, грижовен и т.н Обаче точно този тип, може да отслабне, да си оправи кожата и да стане съвсем приятен външно. Тези неща се оправят лесно. С такъв мъж бих била. Обаче, има втори тип. Мъже с грозни черти, които няма как да оправи. Големи щръкнали уши, грамаден камбест или гърбав нос, криво лице като цяло. Дори и да е с хубаво тяло, и добър,  с такъв мъж не бих била, защото има риск децата ми да се родят с такива неприятни черти. Това е разликата за мен, вероятно звучи ужасно гадно, но е лично мое мнение.

# 56
  • София
Нито като млад, нито като стар ми харесва Джорджи.
Много харесвах Мартин Кесиджи на младини (като хубаво ли е и съразмерни пропорции), но той не остарява изобщо добре, за съжаление. Надебеля много. И е много нисък.

# 57
  • Най-красивата страна
Зависи от човека.
Аз например имам приятелка,която е наистина грозна на външен вид,обаче много свестен човек и много интелигентна,интересен събеседник,с чувство за хумор ,душата на компанията.И точно тя имаше най-много обожатели,като бяхме по-млади...
А има хора,които са красиви на външен вид,но отблъскват с тъпотията си или лошо държание.

# 58
Ако наистина е "грозен", значи ти очевидно го намираш за такъв и как да ти кажа... ще ти е трън в очите, според мен.
Наистина красотата е субективно понятие... Но повярвай ми, ако ти харесва само душата и характера му и няма привличане, най-много в един момент да се превърнете в добри приятели.
Аз лично с грозен не мога да бъда. Съжалявам, но аз съм поддържана жена и очаквам и човека до мен да полага усилия. Щом мога да отделям по няколко часа седмично да спортувам, да се грижа за кожата и косата си, при все, че в същото време да ходя на работа и върша почти всичката домакинска работа, то не виждам какво оправдание може да има човека до мен...

# 59
Нито като млад, нито като стар ми харесва Джорджи.
Много харесвах Мартин Кесиджи на младини (като хубаво ли е и съразмерни пропорции), но той не остарява изобщо добре, за съжаление. Надебеля много. И е много нисък.
Казваш надебелял и спаднал на ръст?

Общи условия

Активация на акаунт