Домашен глювайн и новогодишно шампанско в НЕМСКА тема 210

• 25 267
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Да ви върна към зъболекарската тема малко. На някое от децата ви след лечението с шините/Spange, след това предлагаха ли ви да се сложи Zahn retainer да държи зъбите да не се разместят? Притеснява ме това, че е завинаги и дали няма да пречи на миенето на зъбите вкъщи. Освен това е чуждо тяло, което се слага на здрави зъби.

# 676
  • Germany
Дени, ние сложихме на големият след махането на брекетите, но не ни ги предложи лекарката, а аз поисках. Бях чела, че без ритейнъри може да се разместят пак зъбите + на наши приятели детето беше със и решихме и ние да сложим. Лекарката каза, че било по добре с тях, но се плащат допълнително.

# 677
Да, на големия сложихме след приключване на ортодонтското лечение. Нито пречи, нито се усеща, нито се вижда. Трябва контрола на 6 месеца, както си е обичайно. При малките все още не сме обсъждали въпроса,  те са при друг ортодонт и са по средата на лечението.

По новинарските канали говорят за сигурен локдаун поне до края на януари.  Подробностите ще сервират утре.

# 678
  • Deutschland/HE
Предполагам, че ще оставят децата до края на януари вкъщи и ще е дистанционно обучение.
Вчера говорихме с приятели, коиго живеят в Дания, при тях от днес до края на януари ученицата са на ДО. Пролетта те първи върнаха учениците в училище, още в началото на май малките, а после и големите. От това правя предположение, че тук няма да рискуват.

# 679
Дени, мисля, че без ритейнър има голяма опасност да се разместят зъбите отново. На мен преди 3-4 години ми сложиха и на горните и на долните зъби такъв. Ритейнърът на долните зъби не е мръднал, не пречи на почистването на зъбите. Този на горните ми създавашепроблеми, на 3-4 месеца се разлепяше винаги на едно и също място и преди 2 месеца го махнахме. Сега нощем нося специална шина.

# 680
Вчера се смяхме,защото докато бяхме на ски пистата да караме шейни (защото без лифт са малко желаещите да се катерят със ски),дойде полиция и взе да ни снима! Чак се усмихнахме,за да излезнем добре на фотото! Nerd  
Ако и това удоволствие ни забранят,вече много ще се ядосам! И без това съм на ръба на нервна криза! Tired Face Искаше ми се да купим колело за РД на детето,но май няма да стане,ако магазините останат до края на месеца затворени... Rage

# 681
Полицията снимала... без думи съм. Моите момчета караха ски бягане вчера - 20 км. За утре пак резервираха. Може и аз да се включа. Дано да не забранят забавленията в снега, да. Това си е индивидуален спорт навън, все едно да забранят разходките.

Май вече е почти сигурно ДО-то. Дупе да ни е яко...

# 682
Оле лее...и ние бяхме на снега, ама полицаи не видяхме.🙂

sunny:*kiss , ние поръчахме колело за детето он- лайн. Дойде в огромен кашон, доволни сме.

# 683
  • DE
Приятели вчера тръгнали да търсят сняг към Mummelsee 77889 Seebach на 120 км. от нас и на 20 км. преди да пристигнат полицаите ги спрели и ги върнали. Вечерта в новините казаха, че са затворили пътищата към пистите, за да избегнат струпването на хора.

# 684
  • Germany
Аз мисля, че забраниха посещението на ски писти и може би затова са снимали. Ние обмисляме да заведем децата някъде където има сняг, просто да се разходят в гората и да се поовъргалят в снега. Казвайте къде има сняг Simple Smile

# 685
Аз мисля, че забраниха посещението на ски писти и може би затова са снимали. Ние обмисляме да заведем децата някъде където има сняг, просто да се разходят в гората и да се поовъргалят в снега. Казвайте къде има сняг Simple Smile
Сняг има в района на  Bad Urach, при водопада Uracher Wasserfall. Ако ви е в района или широкия диапазон за пътуване с кола, може да ви хареса. Ние отскочихме и останахме доволни и супер добре заредени. Има и спирка на Дойче бан, директно в района на водопада, така че не е задължително да имате кола. Има няколко планински маршрута, стават за разходка и за шейни, за ски не съм сигурна, защото не караме ски и не съм проучвала.

# 686
Ама как ли пък ще ми забранят да ходя на пистите,при положение,че живея на 5 минути пеша от тях!!! То това остава...
Иначе сняг има колкото щеш в Алпите! Nature Snowflake
Катерица,и аз се замислям за онлайн поръчка,но се колебая между 2 размера, 20 или 24 Zoll-а.Детето е 128 см. и исках да пробваме.

# 687
  • Germany
Катерица, на 1,40 часа ни е от вкъщи. Може и да се навие мъжа ми. Ако ли не, си го запазвам като идея за пролетна разходка. В Алпите знам, че има сняг, но ни е далече за съжаление.

# 688
Аз вчера четох за масирани акции на полицията срещу любителите на сняг.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 20:45 от Анонимен

# 689
Интересното е,че полицията дойде,снима и си тръгна-нито се приближи,нито направи на някой забележка... Беше странно,полицаи-папараци! Joy

Общи условия

Активация на акаунт